2777
2789
عنوان

کسی بوده که بچش تو کلاس اول مشکل نوشتن داشته باشه؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 168870 بازدید | 740 پست
پروین جان،اینطور که فهمیدم پسرگلت کلاس دوم هست.کلاس اولش چطور بود؟زود راه افتاد؟
پسرم خوب مینویسه،فقط موقع نوشتن از روی عمد میخاد من رو ناراحت کنه!مقصر خودمم زیادی حساس شدم روی درساش.چی کار کنم به نظرت؟نمیشه بی توجه هم بود.اگه مامانهای دیگه هم تجربه ای دارید راهنماییم کنید.
خدایا کمکم کن دیرتر برنجم،زودتر ببخشم،کمتر قضاوت کنم و بیشتر فرصت دهم...
سومیسو جان پسرم کلاس اول که بود وقتی آ غیر آخر و آغیر اول و ب غیر آخر و ب آخر رو بهشون یاد دادن خیلی گیج شده بود یادمه هر کار میکردم قاطی میکرد روز بعد نگران و هراسان رفتم به معلمش گفتم معلم پارسالش برخلاف معلم امسال خیلی فهمیده و با شعور بود وقتی بهش گفتم همش قاطی میکنه گفت الان نصف کلاس من همینطوری هستن و من تا حدودی خیالم راحت شد آخه فکر میکردم فقط پسر من اینطوریه خلاصه معلمش باهاش کار کرده بود و ظهر وقتی اومد خونه خوب یاد گرفته بود...من روی نوشتن پسرم خیلی حساس نبودم مگر اینکه خیلی بد خط مینوشت اونوقت مجبورش می کردم پاک کنه و از اول بنویسه بعضی وقتها هم که میدیدم دیگه خسته شده وقتی مشقاش تموم میشد یواشکی هر کدوم رو بد نوشته بود خودم درست میکردم میدونمکار درستی نبود ولی گناه دارن دیگه خیلی بهشون فشار بیاریم
خدایا:اگر نوازش تو نباشد میان دستهای زندگی مچاله میشویم...نوازشت را از ما نگیر...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

در پاسخ به سوال دیروزت باید بگم آداب معاشرت پسرم خوبه مودب هست و اصلا مثل بعضی بچه های بیش فعال خشونت نداره ولی ساده و زود باوره چون خودش بی شیله پیله هست قبلا به حرفهای ما اصلا توجه نداشت و ما راحت جلوش همه چی میگفتیم الان توجه میکنه حتی موقع بازی پلی استیشن هم که خیلی دوست داره حواسش به حرفهای ما هست پسر من در هیچ زمینه ای تاخیر نداشت زود به حرف اومد و جمله هم میگفت ولی اصلا واضح نبود فقط خودمون می فهمیدیم چی میگه و من چون تو فامیل شوهرم این واضح حرف نزدن ارثی بود پیگیر درمان نشدم الان حرف زدنش خیلی خوب شده ولی بازم بعضی وقتا که تند حرف میزنه معلوم نمیشه چی میگه اگه بهش بگم شمرده بگو قشنگ حرف زدنش واضح هست سومیسو جان میشه بگی شما پسر گلت رو پیش چه دکترها و مراکزی بردی ؟و از تشخیص کدوم دکتر راضی بودی ؟و چه کارایی برای پسرت کردی ؟میخوام ببینم اگه واقعا موثر بوده منم پسرم رو بیارم تهران
خدایا:اگر نوازش تو نباشد میان دستهای زندگی مچاله میشویم...نوازشت را از ما نگیر...
در ضمن سومیسو جان واقعا زیاد به پسرت فشار نیار حالا من به شما اینو میگم ولی خودمم خیلی اوقات داد میزنم و دعواش میکنم اصلا نمیتونم خودمو کنترل کنم من از همان سن بلوغ خودم به خاطر یک سری مشگلات به شدت عصبی و زودرنج هستم و اصلا آدم خودداری نیستم پارسال پسرم برای تکالیف خوب به حرفم گوش میداد امسال که بزرگتر شده به اکراه گوش میده مسلما هر چه بزرگتر میشن فرمان پذیریشون کمتر میشه
پروین عزیز،من پسرم رو پیش دکتر اشرفی متخصص مغز و اعصاب کودکان بردم.چون کرج زندگی میکنم گفتاردرمانی و آموزش ذهنی رو کرج(توانبخشی مرکزی کرج)انجام دادم.اونجا خیلی به پسرم کمک کردند.ولی اصل تمرینها رو خودم توی منزل باید باهاش کار میکردم.مربی اش هم می گفت باید براش وقت بذارم.خداروشکر الان بهتره.فقط گاهی اوقات کاری نداره که دیگران دارند در مورد چی حرف می زنند.بچه ی مهربون و با احساسی هست.اگه مراکز درمانی شهرتون خوبه همونجا به درمانش ادامه بده.دکتر پسرم میگه اصل درمان رو خود ما والدین باید انجام بدهیم.توکل به خدا.
پروین جان موارد کار شده با پسرم در توانبخشی:آموزش فصول،عددنویسی،آموزش مفاهیم ساده ریاضی اول،شناخت حیوانات اهلی و وحشی و حشرات،اعضای بدن و کارکرد آن،تقویت حافظه شنوایی(به کودک8کلمه بگوییم و بخواهیم کلمات را به ما بگوید.)تقویت حافظه بینایی(نشان دادن9کارت و برداشتن آنها از جلوی کودک،او باید اسم چیزهایی که دیده بگوید.)سوال کردن از کودک با (از کجا،از کی،اگه،با چه کسی،چرا و کلمات پرسشی و جواب دادن درست کودک.)آموزش مشاغل.شناخت تفاوتها و شباهتها در 2شکل،گفتن داستان از روی چند شکل،مفاهیم راست و چپ،کوتاه و بلند.کامل کردن شکلهای ناقص،انجام پازل به اشکال مختلف.
موفق باشی.
پروین جان،برای تقویت حافظه شنوایی اول از4تا کلمه شروع میکنیم و بعد به تدریج کلمات را افزایش میدهیم.میتونیم با اعداد هم این کار را انجام بدهیم.یعنی چند تا عدد رو بگیم و بعد از کودک بخواهیم به ما اعداد را بگوید.آموزش دیگری هم بود که جالب بود:6تا کارت را دور از کودک قرار می دهیم.کودک اول کارتها را می بیند.بعد از کارتها فاصله میگیرد و ما نزدیک کارتهای تصاویر می ایستیم.کودک به ما میگوید کدام کارت را برایش ببریم.
2خط میکشیم و از کودک میخواهیم با مداد از بین خطوط مطابق با مسیر تعیین شده عبور کند،برای تمرکز روش خوبی هست.رنگ کردن یکی در میان که در ریاضی اول به نام الگو هست هم زیاد باپسرم کار میشد.
پروین جان،معلم اصلی فرزندانمان ما هستیم.مربی گفتار درمانی و آموزش ذهنی پسرم همیشه میگفتند والدین بیشتر از ما در درمان اهمیت دارند،اونا راهکار را به ما نشان می دهند و تلاش و کوشش ما باید باشه.موفق باشی.
ازت ممنونم سومیسو جان ....معلم امسال پسرم خیلی سخت گیره مثلا حفظ شعرهایی که تو کتاب فارسی هست ضروری نیست ولی اون از بچه ها میخواد حفظ کنن ...پسر من از حفظ کردن بدش میاد و من همیشه میگفتم عمرا بتونه چیزیو حفظ کنه ولی از اول سال تا الان 4 تا شعر حفظ کرده اولی رو که قراربد حفظ کنه شعر کتاب یا همون یار مهربان بود ...نمیدونی چقدر گیج بازی در آورد هر چی میگفتم به کتش نمیرفت کلمه ها براش سنگین بود همش میگفت پنددانم یعنی چه؟خوش بیانم یعنی چه؟پندت دهم فراوان یعنی چه؟خلاصه دیگه ناامید شدم گفتم اصلا نمیخواد برو بگیر بخواب فردا میام به معلمت میگم تو رو مجبور نکنه حفظ کنی ...ولی صبح که از خواب پا شد دیدم داره مثل بلبل میخونه ....شاخ درآوردم انگار روز قبل دچار استرس شده بود یا گیج شده بود و تمرکز کافی نداشت ...خلاصه شعرهای بعدی رو خیلی راحتتر حفظ کرد جالب اینجاست که برای شعر کتاب اکثر مادرها هم میگفتن بچه هاشون حفظ نکردن و اونایی هم که حفظ کرده بودن میگفتن با هزار بدبختی حفظ کردن ....کلا من وقتی پسرم رو از نظر یادگیری با همکلاسیهاش مقایسه میکنم تفاوتی نمیبینم ...اشکالاتی رو که این داره خیلیهاشون دارن ای کاش فقط سر کلاس حوصله اش سر نمیرفت و آروم مینشست من هیچ غمی نداشتم
خواهش میکنم پروین جان.خداروشکر ماشاالله پسرت یادگیری خوبی داره.با اوصاف معلمش که گفتی اگه معلمش بخاد میتونه کاری کنه پسرت دل به کلاس بده.وقتی اینقدر خوب درساش پیش میره باید اگرگاهی هم پسرت مثل خیلی دانش آموزان شیطونی کرد با مهربانی تذکر بده.خدارو شکر،دعا کن پسرمن هم بهتر بشه.نگران حفظیاتش هستم.البته سوره توحید و کوثر را بلد نبود امسال یادگرفت.وقتی برام میخونه گریه ام میگیره.خیلی جاها خواندم که کودکان بیش فعال هوش زیادی دارند فقط در کنترل رفتاراشون مشکل دارند.فکرکنم آخر مارو بیش فعال کنند و خوب بشن!!!!!!!!!!!!!!!!!من که حاضرم بیش فعال بشم،ولی پسرم خوب بشه...........................
سومیسو جان منم تو یه مقاله خوندم که بچه های بیش فعال علیرغم داشتن هوش طبیعی و اکثرا بیشتر از حد طبیعی به خاطر نداشتن تمرکز کافی به نظر کند ذهن میان ...در مورد پسر خودم واقعا صدق میکنه مثلا همین شعرها یا ریاضی که امسال واقعا سخت شده و اکثر بچه ها مشگل دارن پسر من خیلی خوب یاد میگیره امتحان جمله نویسی یه جمله های قشنگی نوشته بود که خودم تعجب کردم ولی چیزهای جزیی رو که اکثر بچه ها بلدن پسر من گیج میزنه ...مثلا همش خاله ها و شوهر خاله ها و بچه هاشون رو قاطی میکنه البته من خواهر زیاد دارم و به خاطر فوت پدر مادرم رفت و آمدمون خیلی کمه ولی خب از یه بچه 8 ساله انتظار میره خاله هاشو خوب بشناسه چند روز پیش خاله مریم رو خاله زهرا صدا کرد خواهرم هم بهش گفت بچه خجالت نمیکشی کلاس دومی و هنوز خاله هاتو نمیشناسی؟...ببین این گیج بازیها باعث میشه دیگران فکر بد بکنن
اصلا نگران حفظیاتش نباش ...پسر منم اولش پدر آدمو در میاره تا حفظ کنه ولی بعدش دیگه خوب حفظ میکنه و خوب تو حافظه اش میمونه
فقط باید خیلی حوصله داشته باشی و مرتب براش تکرار کنی که متاسفانه من کنترلم رو از دست میدم و گاهی داد میزنم و اینو هم میدونم با این کارم اضطراب زیادی به پسرم منتقل میکنم ولی خب چکار کنم منم آدمم از سنگ که نیستم تحملم حدی داره ....مخصوصا اینکه شاغلم و به خاطر کار شوهرم که از شهر فاصله داره تقریبا تمام بار زندگی روی دوشم هست حالا ببین واقعا باید اعصاب از فولاد باشه
پروین جان خدا پدر و مادرتون را بیامرزد.ممنونم که باعث شدی دلم آرام بشه.راست میگی باید صبور باشیم و باحوصله.به قول شما تحمل هم حدی داره.خدا به تمام مامانها و ما تحمل و توانایی بده.پسرمن هم یه وقتهایی حرفهایی میگه که از هوشش تعجب میکنم و گاهی اوقات هم کارایی میکنه که میخام خودم رو بزنم!!!!!!باید به بچه هامون فرصت بدیم..............ممنونم
پروین جان،امروز موقع مشق نوشتن پسرم را دعوا نکردم و خیلی خوب نوشت.برای هم دعا کنیم که خدا بهمون صبر زیاد همراه با آرامش بده،تا بتونیم فرزندانمون را به بهترین درجات برسونیم.ممنون که به حرفهای دلم گوش میدی.اینجوری احساس نمیکنم تنها هستم.همین قدر که میبینم با شرایط پسرم،فرزندان دیگری هم هستند صبر و تحملم بیشتر میشه.آدم فکر میکنه مشکلات فقط برای خودش هست و با این درد دلهایی که میکنیم حداقل کمی سبک میشیم.
سومیسو جان منم از تو ممنونم و خوشحالم کسی هست که شرایطش مثل پسر منه آخه همه دوستانی که بچه بیش فعال دارن میگن که دکتر ریتالین رو تجویز کرده ولی اونا ندادن و نمیدن انگار فقط من و شماییم که زیاد باریتالین مخالف نیستیم من فردا عصر از یه روانشناس که تعریفشو خیلی شنیدم نوبت گرفتم میخوام هم راجع به گیج زدنش و هم راجع به عوارض ریتالین مفصل ازش سوال کنم میام نتیجه رو بهت میگم
2810