2777
2789
عنوان

کسی بوده که بچش تو کلاس اول مشکل نوشتن داشته باشه؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 168870 بازدید | 740 پست
سلامshniaعزیز،ممنونم.
راستش نمیدونم مشابه مواد تشکیل دهنده ریتالین را میتوان در خوردنیها پیدا کرد یا نه.فقط این را میدونم که تا جایی که میتونیم باید موادی که حافظه را تقویت میکند را به بچه هامون بدهیم.که شما به صورت کامل لطف کردید و گفتید.
خیلی تعجب کردم که گل پسرت اینقدر بد غذا هست.سعی کن غذارو براش تزیین کنی.با کنجد شکل یک آدمک رو درست کن،یا در تزیین بذار خودش کمک کنه شاید باعث بشه با اشتیاق بخوره.شکلات و کاکائو،شکر،رنگهای خوراکی هم واسه بچ هامون خوب نیست.ماهی رو اگه شما بدت میاد،بهش بگین :پسرم من ماهی نمی خورم،اگه شمابخوری منم از شمایاد میگیرم و باهات ماهی میخورم.دکتر پسرم شربت AquaMarineراداده که روغن ماهی و کبد ماهی و امگا3داره.شربت خوبی هست.فقط بو میده که با چندبار خوردن عادی میشه.ریتالین هم اگرباتشخیص پزشک باشه بی خطرهست.این دارو هم مثل خیلی داروهای دیگه که برای درمان بیماریها استفاده میشه،تجویز میشه.امیدوارم فرزندان گلمون روز به روز پیشرفت کنند و باعث سرافرازیمون باشند.
خدایا کمکم کن دیرتر برنجم،زودتر ببخشم،کمتر قضاوت کنم و بیشتر فرصت دهم...
سومسیو جان خوشحالم که یکی هم مثل من اینجا هست ....میدونی بدی پسر من اینه که سر کلاس گوش نمیده خسته میشه و حوصله اش سر میره از زیر بار تکالیف تو کلاس شونه خالی میکنه معلمش هم مسن هست و مجرد هیچ وقت مادر نبوده نمیدونی از پسر من تو دفتر و کادر مدرسه یه دیو ساخته در صورتیکه پسر من نه بی ادب هست نه پرخاشگر فقط حوصله کلاس رو نداره ولی با دارو زمین تا آسمون فرق میکنه به درس گوش میده تکالیف رو انجام میده دکتر خوشابی هم به من گفت ریتالین داروی خوبیه فقط عیبش اینه که تیک ایجاد میکنه ولی دوستان به من گفتن از مشتقات شیشه هست و روی ساقه مغز اثر بد میزاره نمیدونی چقدر نگرانم در مورد اعتیاد آور بودنش دکتر گفت چون روزای تعطیل و تابستونا دارو نمیدین اعتیاد ایجاد نمیکنه من پسرم رو پیش 6 تا روانشناس و روانپزشک بردم کرمان- شیراز- تهران و هر 6 تا ریتالین روتجویز کردن خداییش هم با ریتالین خیلی رفتارش کنترل میشه اونقدر آقا میشه که کاملا مشهوده ولی چکار کنم از عوارضش میترسم خدا شاهده همین الان هم گریه ام گرفته ....تو خونه خیلی پسر خوبیه امروز بهش گفتم مامان چی میشد تو سر کلاس فقط آروم مینشستی و گوش میدادی حتی اگه شیطنتهاتو میذاشتی برا زنگ تفریح من خیالم راحت میشد ولی حیف......
خدایا:اگر نوازش تو نباشد میان دستهای زندگی مچاله میشویم...نوازشت را از ما نگیر...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

شنیا جون با معلمش صادقانه صحبت کردم بدتر شد گفتم تو رو خدا اگه میتونید سر کلاس کنترلش کنید ولو اینکه گوش نده و یاد نگیره اشکالی نداره خودم باهاش تو خونه کار میکنم و نمیگذارم از کلاس عقب بمونه این دارو خطرناک هست ....اما میدونی معلم بیشعور چکار کرد؟به تمام کادر دفتر گفته بود این بچه مشگل داره و باید دارو بخوره بعد هم یه روز که مداد پسرم افتاده بود زیر میز و پسرم خم شده بود تا مدادشو برداره از کلاس بیرونش کرده بود و تو دفتر گفته بود داشته چهار دست و پا زیر نیمکتها میرفته ...در صورتیکه پسر من چاق و تپل هست و اصلا زیر نیمکت جاش نمیشه که بخواد بره ...پارسال معلم پسرم عالی بود با درک و شعور امسال برعکس....در صورتیکه خود معلمه اذعان داره هوش و یادگیری پسرم عالیه ....همون روزی هم که پسرم رو بیرون کرده بود از ترس اینکه من طلبکارش نشم پیش دستی کرد و گفت امروز میخواستم از دست پسر شما سکته کنم ...والله این معلمهای مدرسه پسر من هم که اکثرا بالای 35 سال سابقه دارن و مسن هستن ترسیدم یه مشگل قلبی داشته باشه و سکته کنه بعد بندازه گردن پسر من
خدایا:اگر نوازش تو نباشد میان دستهای زندگی مچاله میشویم...نوازشت را از ما نگیر...
پروین جان خوب پسر من تو خونه که من باهاش کتابهای گاج رو حل میکنم خوب جواب میده برعکس سر کلاس که یا شیطونی میکنه یا محل معلم نمیزاره و این برای مربی خیلی لج آوره!

حتی وقتی کمک مربی گوش پسرمو کشید و من دلیل کارشو پرسیدم گفت از پسر شما شیطون تر خیلی داریم!! در حالیکه معلمش همش جوری با من صحبت کرده بود و میکنه که بدترین بچه کلاس مال منه!!!!!!!!!!!!

متاسفانه برخورد 1 مادر با خانمی که بچه نداره از زمین تا آسمونه معلم پسر شما که مجرد هم مونده وا ویلا!

به پسرت چیزی نگو اونکه نمیفهمه چرا همش سرزنش میشه! بدتر باعث میشه بعدا که بزرگتر شد تو همه کاری خودش رو مقصر بدونه حتی اگه کاره ای هم نباشه!

جلو مربی و کادر مدرسه ازش تعریف کن و بهشون بگو دکترش گفته خیلی بهبودی داشته باید دارو کامل قطع بشه ولی مربی باید همکاری دقیق و کاملی با شما و پسرت داشته باشه تا چند % باقیمانده هم رفع بشه!!!!!

اینجوری شاید جلو خیلی رفتارای مربی رو بگیری... بخصوص اینکه ممکنه شیطنت پسر شما به تحریک مربی یا بچه های کلاس باشه...

نمیدونم همکلاسی پسر من مشکلش چیه ولی دارو مصرف میکنه و خواب آلوده هست وقتی هم دارو نمیخوره بچه ها رو به شدت چنگ میندازه همه بچه ها دیدن دارو خورده! پسرم میاد خونه میگه مامان مانی خواست اینکارو بکنه یا اینو بگه همه خندیدیم!!!!!!!!!!!!!!!!!
دقت کردم تو صحبتهای پسرم یجورایی انگار مانی رو دست میندازن!! تازه اینا پیش دبستانی هستن....من خیلی با پسرم صحبت میکنم که کار درستی نیست..
ممکنه این مشکل بمراتب بدتر هم برای پسرت باشه بخصوص که میگی معلمش هم رفتار و برخورد صحیحی نداره...
من جات بودم درخواست 1 جلسه با معلم و مسئولین مدرسه رو میکردم و از پیشرفت پسرت بگو و ذهنیات منفی رو پاککن و مستقیم بخواه مربی همکاری کامل بکنه بگو دکترش گفته باید با دقت وظرافت و.... رفتار بشه!..
پروین جان منم خوشحالم که حداقل اینجوری میتونیم درد دل همدیگرو بفهمیم.اگه میبینی که با ریتالین بهترمیشه،پس به حرف دکترش گوش کن و ادامه بده.پسرمنم توی کلاس شیطونی داره و متاسفانه معلمها شاگردی با شرایط کودکان مارو به سختی تحمل میکنن.ولی معلم پسرم تا حالا خوب باهاش کنارآمده.بهش توجه میکنه.میدونم چی میگی.گاهی اوقات کم میارم و چاره ای جز گریه ندارم.ولی به امید خوب شدنش تلاش میکنم.حرفهایshniaجون هم خوب هست.معلم پسرت باید تجدیدنظری روی رفتارش داشته باشه.نباید تمام مشکلات کلاس رو به گردن پسرشما بیندازد.انشاالله مشکلاتمون با کمک خدا حل میشه.
راستی پروین جان،پسرگلت چه مقدار ریتالین مصرف میکنه؟پسر من روزی1بار نصف قرص 10mgرا استفاده میکنه.
پسر گلت پیش دبستانی هست؟پسرم کلاس اولی هست.
سلام صبح همگی به خیر عید گذشته هم مبارک
سومیسو جان پسر من تپله وزنش 44 کیلو هست اول دکتر نصف ریتالین تجویز کرد که اثر نداشت ولی یه دونه 10 میلی گرم روش اثر میزاره ....دکتر به شما نگفت پسرت تا کی باید دارو بخوره؟
شنیا جون پسرم وقتی دارو نمیخوره به قول معروف کرم میریزه یعنی خشونت نداره ولی یواشکی میزنه پشت کله بچه ها اونا هم دسته جمعی زنگ تفریح از خجالتش در میان خیلی توصیه میکنم کاری به کسی نداشته باشه و اصلا شوخی نکنه ولی خب بچه است دیگه
به من هم همش میگفتن از بچه تو بدتر نیست حالا میبینم یه بچه های خشن و بی ادبی تو کلاسشونه که خدا میدونه یکیشون هست هر روز روی یکی از بچه ها کلیک میکنه و چند نفر بچه تخس مثل خودشو جمع میکنه و میرن اون بچه رو میزنن یکی دیگه شون تا یه بچه خم میشه شلوارشو میکشه پایین .....اتفاقا منم چهارشنبه رفتم تو مدرسه و یه غوغایی به پا کردم حتی به معلمش گفتم شما که پسر منو به خاطر اینکه خم شده مدادشو برداره از کلاس بیرون کردین کار این دو تا بدتر بود یا کار پسر من؟حتی گفتم اصلا پرونده پسر منو بدین تا از این مدرسه ببرم ...که معلم کلاس اول پسرم که خیلی براش احترام قائلم گفت بچه ضربه میخوره خود مدیر هم فهمیده معلم خوبی برای کلاس دوم انتخاب نکرده ولی چاره ای نداره شما امسال رو تحمل کن من از مدیر قول گرفتم سال آینده یکی از بهترین معلمهای کلاس سوم رو برای بچه ها انتخاب کنه
سومیسو جان به من گفت تا پایان دبستان باید بخوره ...دکتر شیراز گفت تا هر وقت که دیدین تمرکزش خوب شده ...منم به خاطر همین نگرانم آخه اگه عوارض بدی داشته باشه و بچه 5-6 سال این دارو رو بخوره که خیلی بد میشه ...یکی از همکارام هم دوسال به پسرش دارو داد و خودش میگه دیدیم سال سوم مشگلی نداره دارو رو قطع کردیم الان کلاس پنجمه و هیچ دارویی مصرف نمیکنه مشگلی هم نداره...راستی پسرت از نظر درسی چطوره؟
پروین جان انشاالله پسرامون خوب میشن مصرف داروشون به پایان میرسه.خداروشکر از نظر درسی خوب بوده تا حالا،نمیتونم بگم عالی هست.خودم تمام درساشو توی خونه باهاش کار میکنم.معلمش میبینه من بهش میرسم توی کلاس انگار زیاد از نظر آموزش وقت براش نمیذاره.ولی خداروشکر معلمش دلسوزه.بهش حق میدم که نمیتونه زیاد برای پسرم وقت بذاره،چون پسرم باید زیاد باهاش سر و کله زد تا توی ذهنش بره.
پروین جان،آداب ومعاشرت پسرت چطوره؟پسرم خیلی خوش برخورده،به مدیر و ناظم دست میده،با فامیل هم برخورد خوبی داره،احساس میکنم مثل هم سن و سالاش رفتار نمیکنه.اگه داریم توی خونه با هم حرف میزنیم اصلا توجه نمیکنه.با اینکه گفتاردرمانی رفته هنوز بعضی کلمات رو اشتباه میگه.دلم براش خیلی میسوزه.حالا که بهتر شده خدارو شکر،قبلا هر جایی میرفتم باید خود خوری میکردم.منم نمیتونم مثل بعضی مادرها که میشینند و اگ بچه شون شیطونی کنه بی خیالند باشم.همیشه میگم ای کاش منم بی خیال بودم.ولی نمیتونم.خدایا شکرت........................................
پروین جان،مثل اینکه کسی غیر از خدا و خود ما نباید درد دلمون رو بشنوه!!!!بی خیال پروین جان. امروز پسرم کنفرانس درس علوم داشت.معلمش گفت:خیلی خوب گفته.خوشحال شدم.انشاالله پسرامون انسانهای مفیدی بشن.
2810