2777
2789
عنوان

کسی بوده که بچش تو کلاس اول مشکل نوشتن داشته باشه؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 168871 بازدید | 740 پست
دوستان عزیزم سلام این کتاب که معرفی میکنم به من و دخترم خیلی کمک کرد .دخترم کلاس اول در دیکته مشکل داشت که باانجام تمرینات این کتاب خیلی بهتر شد .اصلا"نمی خوام کسی رو نگران کنم ولی اگر کو چولوهاتون تمر کز ندارندشاید بهتر باشه از نظر تیروئید چک بشن چون یکی از عوارض تیروئید کم شدن تمرکز است که البته بایک قرص ساده (تیروکسین )حل مشه .
کتاب درمان اختلالات دیکته نویسی -دکتر مصطفی تبریزی انتشارات فراروان 66437753-66921378-(44246715کتابکده فرا روان )
موفق باشید
ملیکا جان ممنون از راهنماییت گلم... فکرم به اینجا نرسیده بود . البته من چند سال پیش پسرمو بردم و آز غدد ازش گرفتن مشکلی نداشت خدا رو شکر... الانم از وقتی استخر میره خیلی خیلی پیشرفت کرده....
بازم با دکترش مشورت میکنم ببینم نظرش چیه...
کتاب رو حتما میگیرم...
مامانامون چه راحت بودن بخدا هر کدوم چند تا بچه اکثرا هم دانشگاهی.... حالا ما .............

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام عزیزان دلم

فردا اخرین مهلت در مسابقه عکاسی با موضوع ماه مبارک رمضان است

از علاقه مندان به هنر عکاسی دعوت میکنم در اخرین لحظات به جمع ما بپیوندن

با تشکر: مدیر تایپیک عکاسی

http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=229152&PageNumber=5
سلام
آره شینا جون پسر من اشتهاش عالیه یک دل سیر صبحانه میخورد و میرفت مدرسه ولی تو مدرسه چیز خاصی نمیخورد و صبحانه خوردن مسلما روی رفتار و تمرکزش تاثیر گذار بود چون پسر من کلا شکمویه و اگه گرسنه باشه عصبی میشه
خدایا:اگر نوازش تو نباشد میان دستهای زندگی مچاله میشویم...نوازشت را از ما نگیر...
سلام شرمنده بی دعوت مزاحمتون شدم من بچه هام مهر امسال میرن پیش اما با دیدن این تاپیک احساس کردم میتونین کمکم کنین
مشکل یکی از پسرهام نمیدونم بیش فعالیهست یا اختلال یادگیری یا اضطراب بردمش دکتر میگه بیش فعال نیست اضطراب داره البته بعد از تفسیر تست وکسلر
سلام شعله جان خوش اومدی عزیزم....
پسرات دوقلو هستن؟؟ یکی ازقلها اینجوریه؟؟؟
میشه بیشتر توضیح بدی... همسن پسر من هستن نیمه دوم 85 درسته؟:)
دکتر برای رفع اضطراب چه توصیه ای کرده؟؟
اصلا اضطراب یعنی چی؟؟ علائمش چیه؟؟
شرمنده زیاد سوال کردم..

پروین جان پارسال که پسرم مهد میرفت روزیکه صبحانه نمیخورد یا اونجا خوب رسیدگی تو این مسئله نمیکردن خیلی با بچه ها درگیر میشد خیلی هم با مربی ناسازگاری میکرد...پس امسال باید خیلی به این موضوع اهمیت بدم.. برعکس پسر شما پسر من بزور غذا میخوره همه کاری به غذا خوردنش ارجحتره:( حتی وقتی از گرسنگی ضعف کرده یکی بهش بگه اگه غذاتو نخوری من میخورم دیگه به غذا لب نمیزنه و میگه خوب گرسنته تو بخور!!!
هماهنگی بین دست و پاش کمه مثلا تو ژیمناستیک مشکل داره تیک عصبیش هم مثلا شلوارشو هی میکشه بالا زخمهای بدنشو میکنه حتی مال منم هی میکنه تا خون بیاد خیلی دوست داره خودشو بماله یه جای خنک خودشو لخت میکنه میماله رو پشتی خیلی به دستهای من که لخته ور میره البته لباسهام پوشیدس ها اما فقط دستهام که پیداس استینهامو میزنه بالا رابطش با بقیه بچه ها هی بهشون سک میزنه و اذیتشون میکنه به خصوص وقتی من نباشم مثل مهد یا کلاس خودم که هستم احساس میکنم کمتر این مشکلو داره تو حرف زدن هم مشکل داره مفهوم نیست جملاتش یعنی خیلی تند میگه وقتی هم دارم با کسی حرف میزنم خیلی بین صحبتهامون میپره خواهشا اگه کسی هست که تجربه ای داره کمکم کنه خواهش میکنم
شنیا جون ممنونم عزیزم بله دوقلوهستن نه متولد نیمه اول 86 هستن
راستش منم همین سوالو دارم نمیدونم مشکلشون چیه گفت اضطراب داره یه سری بازی داد مثل نقاشی با رنگ انگشتی و زغال و گچ و خمیر بازی و سفال و ...
خوب پسر منم وسط صحبت ما میاد... یعنی وقتی میخواد چیزی بگه کاری نداره کی با کی حرف میزنه همش فکرش اینه حرفشو بگه جواب بگیره... پسرمنم با من ور میره بقول خودش دلی رو خیلی دوست داره:))) بازو تپلی رو هم همینطور ولی نه دائم. وقتی رو تخت دراز میکشم میاد پیشم و باهم بازی میکنیم منم غلغلکش میدم....
پاش زخمی شده بود ناراحت بود بهش گفتم میوه و سبزی و غذا بخوره به پلاکتهای خونش کمک میکنه تا زودتر بدنشو ترمیم کنن اونم هرروز زخمشو چک میکرد دیدم خواست روشو بکنه که گفتم اگه اینکارو بکنه به پلاکتها که دارن بهش کمک میکنن صدمه میزنه و .............
مگه اینا غیر عادیه؟؟؟
من اینو تو اکثر بچهها دیدم بخصوص وسط حرف پریدنو... البته نامفهموم حرف نمیزنه ولیییییییییییی اینقدر میگه تا متقاعد بشیم یا اعصابمون بهم بریزه اجازه پیدا کنه کاریکه میخواد رو بکنه
شعله جون خوش اومدی عزیزم
پسر من که معرف حضورت هست اونم بین حرفمون میپره و با من خیلی ور میره منم فکر میکنم اضطراب داره و مشگلش بیشتر اضطرابه تا بیش فعالی ...پسر منم واضح حرف نمیزد الان خیلی خوب شده هنوزم دامنه لغاتش خیلی زیاد نیست البته گاهی اصطلاحات بزرگها رو بکار میبره
شعله پسرات مدرسه برن خیلی بهتر میشن اینقدر حرص نخور الان دقیقا حال پارسال منو داری منم خیلی حرص الکی خوردم ....راستی تست وکسلر بهره هوشیشون رو هم سنجید؟
خدایا:اگر نوازش تو نباشد میان دستهای زندگی مچاله میشویم...نوازشت را از ما نگیر...
پروین جون خوشحالم از این که بهم کمک میکنی ازت واقعا ممنونم عزیزم راست میگی شاید خوب شن احساس میکنم تو هم مثل خودمی پس باید امیدوار باشم نه راستش بیشترین چیزی که اذیتم میکنه اینه که اصلا نمیتونن چیزی رو یاد بگیرن مثلا هنوزنمیتونن درست بشمارن یا بهت گفتم اسامی رو قاطی میکنن تو مهد نمیتونستن شعر یاد بگیرن
آره پیام رو گفت 120
2810