2777
2789
عنوان

کسی بوده که بچش تو کلاس اول مشکل نوشتن داشته باشه؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 168896 بازدید | 740 پست
شیده جون
کاملا باهات موافقم... عجیب دکونی باز کردن اینا.....
پسر من بولینگ رو بازی میکنه... ولی توپ سمتش میاد بلافاصله شوت نمیکنه خیلی بندرت بلافاصله اینکارو میکنه ... خوب نمیدونم شاید مشکلی باشه ولی آموزشی هم ندیده. تو پارک با بچه ها بازی میکنه ولی نه توپ بازی توخونه هم فقط وامیسه به دیوار شوت میکنه همبازی نداره....مثل کسیکه آشپزی نکرده با کسیکه 30 ساله آشپزی میکنه طعم غذا که هیچی مهارتش هم متفاوته وقتی هم غذا خراب بشه بدون اینکه کسی متوجه بشه راست و ریستش میکنه....
ولی اینکه با 1 دست توپ روبگیره باید امتحان کنم.....
آهان راستی دیروز تو پارک سنگ بر میداشت پرت میکردبیفته تو 1 چاله آب.... کارش خیلی خوب نبود ولی هم دفعه اولش بود هم برای شروع شاید کمی فاصلش بیشتر بود.....

گل یخ جون
پیشنهاد منو انجام دادی؟؟؟ البته اگه تبعات منفی بعدی ایجاد نمیکنه؟؟؟ دلم میخواد بدونم
شاینا جون من قبلنا سعی میکردم محیط دستشویی رو واسش جذاب کنم مثلا با بوهای خوش یا با بردن اسباب بازی و..... بقیه چیزا ...حالا احساس میکنم ترسش از خود محیط کم شده ولی دوس نداره کارشو توی دستشویی انجام بده بعبارتی پوشکو ترجیح میده ... مشاورش میگه اضطراب داره در حالی که اضطرابش هم کم شده ولی بازم نسبت به این مورد مقاومت نشون میده کلافم کرده دیگه نمی دونم چی درسته چی غلط
گل یخ

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

گل یخ جون
این مشکل دستشویی مثل اینکه در پسرها (طبق معمول ) شایع است ...
منم فکر کنم اضطراب داره و نسبت به این قضیه چون شما در موردش زیاد صحبت کردید ...حساس شده
به نظرم یک مدت بی خیال شو!!! اصلا نگو دستشویی رفتی؟ چی شد؟ چی نشد؟
اره شیده جون قبلنا خیلی در موردش صحبت می کردم خیلی واسش قصه می گفتم ولی یه چند ماهیه که دیگه حرفی در موردش نمی زنم یاداوری نمی کنم ولی انگاری این پسرم هم اصلا قصد نداره هیچ تغییری کنه .این منو نگران میکنه

الان سه ماهه که بامشاور در ارتباطم .خدایی در بقیه موارد خیلی نتیجه گرفتم ولی در این مورد اصلا ... دوس داشتم تا زمان امادگی رفتنش این موردو حل کنم ولی انگار نمی شه
گل یخ
گل یخ جون اینجور که بوش میاد پسرت تو مرحله لجبازیه....
منم با شیده جون موافقم یمدتی محلش نزار کاملا بی اعتنا به شوشوت هم بگو اصلا در موردش حتی ایما و اشاره هم ردو بدل نشه.....

شاید پیش بره خوب بشه.... وقتی ببینه دوستاش پوشک ندارن و میرن دستشویی.
سلام بچه ها.تمام پست هاتون رو خوندم دلشوره گرفتم.خیلی هم زیاد.
پسرمن هم 5سال ودو ماهشه.پارسال لکنت زبان زیادی گرفت وبردم اصفهان دکتر سرور آرمان الان خد ا رو شکر خوبه ومشکلی نداره.ولی مشکلات جنبیش با خوندن نوشته های شما بدجور ذهنم رو مشغول کرد.
بدون اینکه سینه خیز بره وچهار دست وپا ده ماهگی راه افتاد.کلا تا 3سالگی ماه بود.همه بهم باباتش تبریک می گفتن ولی الان زلزله شده.جایی میریم یک لحظه امان نمیده.از بدو ورود با هم سن وسالانش دعوا ودرگیری وقتی میخواهیم بیام تازه انس گرفته ومیخواد بازی کنه.
از تاب بازی کردن خیلی میترسه.ولی تو دوچرخه سواری مهارتش بیسته.وتا کمکی های چرخش رو باز کردیم یک دور دور حیاط با کمک باباش رفت وسریع رفت توی کوچه ومشغول شد.
از نقاشی کشیدن فوق العاده بدش میاد.
از مهد متنفره.
دو جلسه با پدرش رفته شنا واز آب ترسیده ولی همین الان رفتن استخر با پیشنهاد خودش.نمیدونم امروز چطور بگذره.
قدرت حافظه اش خیلی خوبه ولی نمیدونم چرا به یادگیری علاقه نشون نمیده....
خیلی چیزهای دیگه هم هست که میترسم بگم وعیب رو بچه ام بگذارم.
مثلا من خیلی حساس بودم که رنگ هارو بلد نیست ویک مدت اصلا رهاش کردم وبدون آموزش الان رنگی رو بپرسم بلده.
یک مشکل بزرگ داره که ازش میخواهم شعر یا سوره بخونه میگه :مامان خسته ام کردی دهنت رو ببند وکم حرف بزن.
کم آوردم خیلی کم....
راستی بعد از 9سال نازایی من متولد شده تو شرایطی که فشارخون بالا داشتم واوج استرس بودم.
هرگز به یک زن نگو:
تو که خانه بودی چه کار کردی؟
خستگیت واسه چیه؟
.باید دقیق تر نگاه کنی. ریزبین باشی?!
او هیچ کاری هم نکرده باشد، امیدت را
در این خانه زنده نگه داشته است
خیلی از رفتارهای پسرم با بچه های شما شباهت داره.
راستش گاهی میترسم تو مدرسه دچار مشکل بشه.بااینکه از یکسالگی عاشق قلم وکاغذ بود وهمیشه مشغول.الان عمرا طرف دفتر وکتاب نمیره.نمیدونم علتش محیط مهد بوده که همش مجبور بودند تو فضای تنگ کلاس باشند ونقاشی بکشند؟؟
من خودم معلمم وخیلی از بچه های پیش فعال رو دیدم نمیتونم باور کنم پسرهم مشکل داشته باشه.
خاطرات حتی دو سالگیش رو هم یادشه.یک مساله رو خیلی دیر فراموش میکنه ولی جالبه مثلا گاهی به عموش میگه دایی و...
هرگز به یک زن نگو:
خستگیت واسه چیه؟
سها جان سلام گلم به جمع ما خوش اومدی
اینکه میگی بدون سینه خیز 4 دست و پارفته..... : پسر منم بدون 4 دست و پا روی زانو راه میرفت و اصلا ندیدم دستشو بجایی بگیره راه بره و یکسره راه رفت و ... به دکترش اون موقع گفتم گفت جهش زده و این نشانه خوبیه و هوش بچه رو نشون میده حتی گفت اگه تا 5/1 سالگی راه نرفت نگران نشو چون روی زانو حرکت میکنه عملی جلوتر از راه رفتن رو انجام میده البته 1 سالگی راه افتاد....
عزیزم کسی نمیخواد رو بچش عیب بزاره این خیلی خوبه که باهم تبادل نظر کنیم و چیزیای زیادی از هم یاد بگیریم... شاید پسر شما هم مشکل مهارتهای حرکتی رو داشته باشه که اصلا مریضی یا چیز خاصی نیست همونجور که پست ها رو خوندی بحاطر زندگی آپارتمان نشینی و بازیهای کامپیوتری و بدتر از همه انتظار ما برای اینکه بچمون رفتاری مثل ما در جمع و مهمونی داشته باشه این مشکلات پیش میاد.
اگه این مراکز ارزیابی ببریش دقیقا مشکلش معلوم میشه و میتونی روش متمرکز بشی همونطور که خوندی این مشکل با بازیهای خاص حل میشه...
یا میتونی از همین الان بازیهاییکه ما اینجا با بچه هامون میکنیم رو شروع کنی
شاید ما هم این مشکلات رو داشتیم ولی کسی زمان ما اهمیت نمیداده بخصوص اینکه این مراکز جدیدا بوجود اومده...
من تو گوگل خیلی سرچ کردم و متوجه شدم اکثر این مشکلات تا 12 سالگی خودبخود ( اگه هیچ آموزش و توجهی نشه) برطرف میشه.
من دقت میکنم و میخوام مشکلات مهارتی الان برطرف بشه که پسرم تو دوران مدرسه سر خورده نشه و خاطرات بد و تجربه بدی نداشته باشه تا بعدا تو دوران دبیرستان دچار مشکل نشه...
شاید علت آمار بالای ترک تحصیل تو دوران دبیرستان توسط پسرها همین موضوع و عدم آگاهی خانوادهها بوده.... خوب کلاس اول و دوم و سوم به بچه فشار بیاد تا راهنمایی والدین میتونن بچه رو وادار به درس خواندن بکنن ولی دبیرستان کی از پس پسر بر میاد؟؟؟
دقت کردین بعضی پسرها حتی سر کار هم میرن مرتب از این شاخه به اون شاخه از این شغل به اون شغل میپرن؟؟؟

سها جان عزیزم بیشتر از پسر گلت بگو بزار ما هم از تجربیاتت استفاده کنیم و بهترین کمک رو به پسرای گلمون بکنیم:)
شاینا جون اتفاقا من که پسرمو اولین جلسه مشاوره بردم اولین سئوالی که ازم پرسید این بود که تمام مراحل رشد مثل نشستن .سینه خیز رفتن چهاردست وپارفتن و... رو به ترتیب گذرونده که مال من متاسفانه اصلا سینه خیز نرفته بود وبمن گفت گذروندن هر یک از این مراحل باعث رشد یه سری اعصاب حسی می شه ومشکل پسرم هم تا حدی به این موضوع ربط داره حالا دیگه نمی دونم تا چه حد صحت داره این موضوع ...که البته من با سرچی که کردم این مطلبو بعضی جاها خوندم

سها جون نمی خواستم نگرانت کنم .پسرت مشخصه که خیلی باهوشه برای اینکه از بقیه جهات هم مطمئن بشی با یه چک ساده می تونی بفهمی
گل یخ
چه جالب این همه یک نظری پزشکی داره منو میکشه!!!!!!! بنظرم اول 1 کمیسیون پزشکی تشکیل بشه دکترا همدیگرو بزنن و بکشن بعد نظراتشون رو اعلام کنن!!!!!!!!!!!! من یکی گرگیجه گرفتم بخدا شما ها رو نمیدونم....

ولی تو جلسه ارزیابی اصلا از من سوال نکردن حتی با چند تا خانم تو پارک و جاهای دیگه سوال کردم اصلا به این موضوع شاره نکردن....
گل یخ جون پسر من حتی وقتی یکماهش تموم نشده بود غلت زد وقتی به دکترش گفتم گفت مامان باباها خیلی دوست دارن بچهاشون رو سوپر قهرمان ببینن ولی من پسر 28 روزمو رو میز شیشه ای گذاشتم و ازش فیلم گرفتم دکتر دید گفت من هیچی نمیتونم بگم.... تقریبا شاخش از زیر روسریش دیده میشد!!!!!!!!!!!!!
ناراحت نشی عزیزم فکر کنم وقتی کم میارن به هر چیزی متوسل میشن . یا شاید تو شرایط خاص بعضی چیزا از اهمیت خاصی پیدا میکنه!!!!!!!!!!!!!

نمیدونم والا! دکتر بمن اینجوری گفت.... !!!!
ممنون بچه ها .ولی هرچی بیشتر میخونم ومطالعه می کنم بیشتر ناامید میشم واسترس میگیرم.
گل یخ جان دقیقا یک جاری دارم که مشاوره همین حرفی که دکتر شما گفت بهم گفت.که بچه اگر یکی از مراحل رشد رو هم طی نکنه وجهش داشته باشه بعدا مشکل پیدامیکنه.دقیقا این هشدار رو 7یا 8ماهگی محمد امین بهم داد.ولی من چیکار می تونستم بکنم.؟
الان بچه خواهر شوهرم که 38روزگیش پدرش فوت کرد واز نظر من الان که یکساله است فوق العاده باهوشه دقیقا این مرحله سینه خیز رو نداشته وتازه راه افتاده تو 14ماهگی.ولی باورت میشه رشد کلامی وذهنیش معرکه است به خدا.
نمیدونم واقعا چه باید بکنم.
هرگز به یک زن نگو:
خستگیت واسه چیه؟
یک مشکل دیگه که پسرم داره اینه که تا وقتی از یک بازی خوشش بیاد وبلد نیست بازی میکنه به محض اینکه یاد گرفت رهاش میکنه ودیگه طرفش نمیاد.
ممنونم که باهام همفکری کردید
هرگز به یک زن نگو:
خستگیت واسه چیه؟
فوقث العاده از قصه گفتن وقصه شنیدن بدش میاد.
فقط دلش بازی هیجانی میخواد اوئنم با بزرگتر ازخودش.خدارو شکر از کامپیوتر بریده شده ولی روزی 2ساعت تلویزیون میبینه.
بچه ی بسیار عصبی هستش.ولی تو تعطیلات تابستان که کلاس ندارم وقت زیادی براش گذاشتم.زیمناستیک وشنا با پدرش میره ومنم هر روز عصر میبرمش پارک ودوچرخه سواری و...
منم دلم نمیخواد تو بزرگسالی با مشکل مواجه بشه.
میدونید چقدر غصه فرداهاش رو میخورم؟؟؟
اگه من وباباش نباشیم چه میکنه؟؟؟؟؟
اشکم دراومده....
هرگز به یک زن نگو:
خستگیت واسه چیه؟
1 سوال: شماها به بچه هاتون امرو نهی زیاد میکنین؟؟؟ تو کارشون مرتب نظر میدین؟؟؟

خوب من بدلیل مشکلی که برام پیش اومده از بهمن سال پیش تا الان (البته مرور زمان شامل شده و شدتش کم شده) خیلی سر پسرم داد میزدم اگه چیزی میگفتم رو حرفم نباید میومد و چشم مطلق میشد!:(
تا 3 سالگیش سر کار میرفتم و میومدم خونه بدو بدو باید کارامو میکردم البته از همه فرصتی مثل ترافیک موندن استفاده میکردم و باهاش که رو صندلیش نشسته بود حرف میزدم و شوخی میکردم ولی فشار عصبی زیادی روم بود تا برسم خونه . شاید باورتون نشه از وقتی مرخصی گرفتم نزدیک 5/1 سال طول کشید که آرامش تو رانندگیمو پیدا کردم قبلش مثل شوفرای حرفه ای و بی کله رانندگی میکردم برادر شوشو و شوشوم کم آورده بودن:(((( همش بخاطر فشار کار و استرس انجام کارام چه خونه داری و چه محل کارم بود.... خوب بیشتر از 12 تا 13 ساعت بیرون خونه بودم و شوشوم هم ساعت 9 و نیم به بعد میومد.....
اینارو گفتم چون میخوام بدونم ممکنه این مسائل باعث ایجاد مشکل تو بچه بشه؟؟؟
میدونین رفتار 1 بچه تو خانواده منضبط با 1 بچه تو خانواده با آرامش خیلی متفاوته.... پسرم جدیدا داد میزنه و فکر میکنم این نتیجه رفتار چند ماه پیش منه:((
وقتی دعواش میکنم میره تو اتاقش صدای ضربه زدن اسباب بازیهاشو میشنوم.... اینکه دیگه اختلال رشدی محسوب نمیشه.... خوب اگه یکی منو عصبی کنه منم 1 رفتاری ازم سر میزنه دیگه... چیزیکه اصلا ارزیاب توجه نمیکنه! اصلا از من نپرسید رفتار من و شوشو با بچه چطوریه؟؟؟

اگه فضولی نباشه و ناراحت نمیشن یکم از نوع رفتارامون هم با بچه ها بگیم.....
2810