2777
2789
عنوان

کسی بوده که بچش تو کلاس اول مشکل نوشتن داشته باشه؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 168870 بازدید | 740 پست
سلام عزیزم...
من پسرمو بردم فرزندان برتر خانم عقیلی ارزیابیش کرد.

رنگ انگشتی رو اجازه داره تو اتاقش بازی کنه از بدو تولدش تو اتاقش آزاد بود هرکاری بکنه ! تمام دیوار اتاقش خط خطیه و پر از استیکر که خودش هرجا خواسته چسبونده. آبرنگ هم میتونه بازی کنه ولی بهش گفتم اون سمت که موکت بیشتره بزاره که فرش کثیف نشه ولی میتونه بره تو تراس. اونم امسال بهش گفتم وگرنه تا پارسال اونم حرفی نمیزدم فرششم یکمی رنگی شده.

راستی پسرم کلی تو کارای خونه کمک میکنه تی میکشه دستشویی میشوره (آببازی) من کیک درست میکنم اون ظرفاشو میشوره.

راستی پارسال یکسری کتاب بود کار با قیچی 5 جلد گرفتم براش قیچی میکرد و میچسبوند الان بلده کار با قیچی .

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

این بازی گردو شکستم چجوریه؟میشه توضیح بدین؟
پسر من از فرغون شدن خوشش میاد فقط نمی دونم دستاش کاملا بالا باید باشه؟ یعنی فقط کف دست روی زمین باشه ؟یا میشه تا ارنج روی زمین گذاشت؟
گل یخ
سلام

باشگاه کودک تماشا :

فضای بازی برای کودکان 2 تا 8 سال

برگزاری جشنهای تولد

کلاسهای ورزشی و آموزشی برای کودکان 2 تا 12 سال

تلفن : 22374857

آدرس : شهرک غرب . بلوار شهید فرحزادی . خیابان طاهرخانی . پلاک 61 . برج تماشا . باشگاه کودک تماشا .
گردو شکستم :
دو نقطه را با فاصلهای انتخاب میکنند. دو نفر در نقاط این طرف و آن طرف قرار میگیرند. یکی، در حالی که پای راست را در جلوی شست پای چپ گذاشته است، از یک طرف شروع میکند و میگوید: گردو! دومی با انجام همین کار میگوید: شکستم. هر کس هنگام انجام این کار، یعنی در "گردو" گفتن یا در "شکستم" گفتن،پایش روی پای دیگری برود، گردو را شکسته و برنده است
دکتر برای اینکه پسرم پاشو مقداری کج میزاشت بهم گفت انجام بدیم تا صاف گذاشتن پا ملکه ذهنش بشه..... از اون روز هم جبهه گرفت و دیگه این بازی رو نکرد منم مقداری از راه رو پیاده میبرمش ( هرجا بخوایم بریم) دستشو میگیرم رو جدول صاف راه بره....

اگه پسرت آرنجشو برای بازی فرغون رو زمین میزاره بنظرم چیزی بهش نگو حتما ماهیچه بازوهاش ضیعفه بزار از آرنج شروع کنه خودش یواش یواش بعد 1 ماه کمتر یا بیشتر کف دستشو میزاره...

میله بارفیکس هم خوبه بچه ها دستشونو بگیرن تاب بخورن یا بالا برن..... یادمه قدیما از چارچوب در بالا میرفتم هرچی برای پسرم توضیح دادم متوجه نشد خواستم انجام بدم براش دیدم ای داد بیداد پیر شدم دیگه نمیتونم:(((
دور سوم که پسرمو برای شنا نوشتم.... الان خیلی بهتر شده.... قبلا تاپ بازی نمیکرد الان بازی میکنه....

اولا خودشوخیلی سفت میکرد ولی الان آزادانه تر تاپ میخوره.... بنظر من بجای اسم نوشتن بچه تو کلاسای مهارت و ارزیابی برن شنا خیلی بهتره و پیشرفت بیشتری میکنن....

دقت کردین این جمعی که تو این تاپیک هستیم هممون بچه پسر داریم.... !!!!
سلام شاینا جون
خوشحالم که اوضاع پسرت خوبه:)
منم موافقم که کلاسهای ورزشی خیلی خوبه...مخصوصا شنا
حیف که همسرم تنبلی میکنه پسری رو کم میبره ...بدون پدرش هم جرات نمیکنم بفرستمش.
شنا برای زیاد شدن حس عمقی بدن که تو این جور بچه ها کمه خیلی موثره...
راستی من یک چوب بیس بال گرفتم با دست کش و توپش ..از هایپر استار فکر کنم اگه پسره پا بده برای تطابق دست و چشم خوبه...
شاینا جون یک علت اینکه ما همه پسر داریم به خاطر اینه که کلا بیشتر مشکلات چه جسمی چه روحی تو پسر بچه ها بیشتره...تو هر مشکلی بری سرچ کنی نوشته آمارش مثلا در پسر بچه ها 5 برابره !!!
پسر من هنوز از تاب و چرخ وفلک خیلی خوشش نمیاد و اگه بشینه باید سرعتش کم باشه...
شیده جون سلام خانم.... امان از خرج تراشی بچه ها:((

منم بدمینتون خریدم دقیقا برای تطابق و هماهنگی بدن ولی بازی نمیکنه نمیتونه خوب بزنه انگیزشو از دست میده دلشم میخواد مثل حرفه ایها هم بازی کنه:(
حالا گذاشتم شوشو باهاش جمعه بازی کنه..

عزیزم اگه کلاس شنا خوب باشه بزار تنهایی بره منم همش نگران تعویض لباسش بودم بعد دیدم اونجا براش دوش رو تنظیم میکنن. تو رختکن هم کسی نمیره هم مربی حواسش هست هم پسرم سریع بهش گفتم شورتشو بپوشه بعد میتونه سر فرصت لباسهاشو هم تنش کنه.... خوب پسرم امسال میره پیشدبستانی که با دبستانه نمیشه همش من مواظبش باشم که....

در مورد پسرا هم دیدم مشکلاتشون بیشتره خوب دخترا میشینن 1 گوشه و عروسک بازی میکنن کار مامانام همینه دیگه.... (دلم برای خودم سوخت!!!!)
سلام دوستان .منم پسرم کپی برداریش توی ریاضیات خیلی ضعیفه مثلا من عدد 2 رو مینویسم چند بار دستشو می گیرم یادش میدم چطور بنویسه بازم خوب نمی نویسه یعنی دو رو در یک حرکت نمی تونه بنویسه اول باید یه نیم دایره بکشه بعد یه خط بهش وصل کنه که خوب نمی شه ولی در نقاشی بهتره .با نگاه کردن به نقاشی من می تونه از روش بکشه .بنظرتون چه کنم که توی ریاضی هم قویتر بشه چون وقتی نمی تو نه سریع دلسرد میشه دوس نداره ادامه بده
گل یخ
گل یخ جون فکر نکنم به ریاضی مربوط بشه این حرکتی حساب میشه ولی شاید ظریف میکشی و کوچیک نمیتونه.... یدونه بزرگتر بکش ببین میتونه یا نه.... بعدشم یادت میاد خودما میخواستیم س بنویسیم دونه دونه میکشیدیم؟؟؟

هنوز هم خیلی آدم بزرگای همسنمون اینجوری میکشن!:)

اسم ریاضی هم جلو پسرت بکار نبر چون ذهنیت منفی از الان پیدا میکنه.... یادت باشه ریاضی بازیه برای شمردن چیزیایی که دوست داریم مثل شکلات مثل ماشین و .... بابایی پولاشو میشمره دخترا باربیشونو و .....

ولی پسر من تو دو حرکت هم باز نمیتونه مثل من بکشه و خط صاف رو بجای که از گوشه نیمدایره 2 بکشه از وسط و گاهی از سمت راست میکشه.... من فعلا روش کار نمیکنم چون سرمشق نداشته و فکر کنم برای شروع از خطوط ساده تر شروع کنم بهتر باشه...
سلام به همه
یک کتاب استعداد یابی در کودکان گرفتم ...گریه :( پسرم تو هیچ چیز استعداد خاصی نداشت
در عوض پسر کوچیکم تو همه آزمونها بالا بود...
شاینا جون...شنا رو هیچ رقمه نمیتونم خودمو قانع کنم تنها بفرستمش ...هم از نظر ایمنی هم از نظر اخلاقی اعتماد ندارم..

گل یخ جون
پسر شما چند وقتشه؟
این کپی برداری یک بار گفتم مهمه ولی با توجه به سن
اگه بچه شما مشکل دست نداشته باشه میتونی بگی تو کپی برداری ضعیفه و الا شاید مثل پسر من دستش ضعیفه که نمیتونه کپی برداری کنه
اتفاقا سال قبل اگر در جریان باشید کتابهای ریاضی کلاس اول تغییر کرد و به گفته همه کارشناسها خیلی سخت شده بود...قسمتهای مهمی ازش در مورد الگو و تقارن بود...که بعضی مواقع خیلی سخت بود....مثلا توی این صفحه های شطرنجی یک الگو رسم میشد که بچه باید میتونست اونو ادامه بده یا اگه تقارن بود برعکسش رو بکشه...پسر من تنها قسمتی که تو ریاضی یک کم ضعیف بود همین بود که همسرم چند جلسه باهاش کار کرد آخرها الگوهای پیچیده رو هم درست می کشید
شاینا جون و گل یخ جون
پسر های شما از نظر مهارتهای ارتباطی چطورند؟
منظورم ارتباط با بزرگسالها و مخصوصا بچه ها
پسر من تو این موضوع خیلی ضعیفه...یک علتش هم اینه ما رفت و آمدمون خیلی کمه ...اونم همیشه با پرستارش تنها بوده و مهد نرفته....
توی کلاس اول تا آخرش با هیچ بچه ای دوست صمیمی نشد ...
کلا دوست یابیش ضعیفه
2810