2777
2789
عنوان

کسی بوده که بچش تو کلاس اول مشکل نوشتن داشته باشه؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 168870 بازدید | 740 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

متاسفانه علی رغم تلاش بیش ار حد خواهرم پارسال رد شد ...کلاس اول رد شد و امسال قبول شده و میخواد بره دوم ....ولی اون هم در حد خوب گرقته ...نه بسیار خوب ..و حروف رو فراموش میکنه ..هم مشاوره رفته و هم دکتر فایده ای نداشته ..و حالا قرصی بهش دادن ..نیتادین ..البته فکر کنم اسمش درست نگفتم یادن نیست خوب و.لی بهش دادن بخوره تا دو ماه بعد باز بره دکتر .
آیدا جان مشکل پسر خواهرت چیه دقیقا"؟؟؟

حروف رو فراموش میکنه یعنی حافظه کوتاه مدتش باید تقویت بشه؟؟؟ یا اینم یکنوع اختلال تو یاگیریه؟؟؟

هماهنگی بین اعضا بدن رو داره؟؟؟ مشکلی نداشت که مامانش زودتر متوجه بشه؟؟؟

با کمک اون قرص تونست بهتر بشه یا تلاش و آموزش دیگه ای هم انجام دادن؟؟؟
شنیا جون پسر منم امسال میره دوم پارسال رو خوب طی کرد ولی نمیدونم حافظه کوتاه مدت یا بلند مدتش مشگل داره اسامی رو فراموش میکنه ولی با چند بار تکرار یاد میگیره باز اگه یه مدت تکرار نشه فراموش میکنه پیش دکتر خوشابی هم رفتم فقط تشخیص بیش فعالی داد و ریتالین تجویز کرد که تمرکزش رو خیلی خوب کرد در حال حاضر تنها نگرانی من همین فراموشکاریشه اگه راهکاری دارین به منم بگین
خدایا:اگر نوازش تو نباشد میان دستهای زندگی مچاله میشویم...نوازشت را از ما نگیر...
پروین جان بچه های پیشفعال شنیدم شیطون و بازیگوشن پسر شما هم اینجوریه؟!!؟!؟

راستش من زیاد به تشخیص دکترا اطمینان ندارم.... دکتر به پسر یکی از فامیلامون دارو داده و گفته بچه پیش فعاله ولی همون بچه تابستون دارو مصرف نمیکنه هیچی کلاس شطرنج هم میره و مربی شطرنجش هم خیلی ازش راضیه.....

مگه میشه بچه پیشفعال پشت میز شطرنج بشینه و آروم مهره ها رو حرکت بده؟!؟!؟
پسر منم اسم دوستای تو پارکش یادش میره.... کلاس اول بودم یادمه تابستون مامانم بهم مشق تو خونه میداد .... بنظرم خیلی طبیعی باشه حروف یادشون بره
برای ثبت نام از مدیر سوال کردم کلاس اول تمام تکالیفشونو تو مدرسه انجام میدن گفت به اندازه نیمساعت تکلیف برای خونه دارن حتما چون از امروز تا فردا که باز بخوان بیان یادشون میره و برای یادآوری لازمه... پس این مشکل برای همه تو هر زمانی هست. پس بیماری نمیتونه باشه اقتضای سنه.
شنیا جون پسر من تا 6 سالگی خیلی شیطون بود الان خیلی آرومتر شده البته الانم 6 سال و 9 ماهشه منم به تشخیص دکترا خیلی اطمینان ندارم پسر یکی از همکارام هم فوق العاده شیطون بود سال اول و دوم رو ریتالین خورد دکتر گفته بود تا پایان کلاس پنجم باید بخوره ولی از کلاس سوم مامان باباش بهش ندادن مدرسه رو به خوبی پشت سر گذاشت امسال میره پنجم همکارم میگه شیطنتش خیلی کم شده
خدایا:اگر نوازش تو نباشد میان دستهای زندگی مچاله میشویم...نوازشت را از ما نگیر...
وقتی پسرم غذا خور شد دکتر برنامه غذایی بهش داد چند ماه برنامه بهم میداد بعد دیگه بچه بزرگتر شد و دیگه آزادی بیشتری داشتم تو غذا دادن ولی سوال میکردم از دکتر مثلا کیوی موز پرتقال و ... بدم ندم تو غذاش اینو بریزم؟!؟!!؟

دکتر گفت 1 بچه 4 ساله آوردن برای شیمی درمانی تشخیص همه دکترا سرطان بود. آز هاشو دید چیزی نشون نمیداد به مامانش گفت وقت هست شیمی درمانی رو مدتی عقب بندازیم غذا فقط .... بده مادر رفت بعد 15 روز اومد گفت مشکلی نیست باز دکتر بهش برنامه غذایی دیگه ای میده... این ادامه پیدا میکنه بچه هم مشکلی نداشته دیگه دکتر میگه هر چی میدی بهش اول بنویس با مقداری که بهش میدی بعد بده بخوره..... بعد چند وقت دوباره مامانه زنگ میزنه حالتهای بچه برگشته اورژانسی دکتر معاینه میکنه و لیست غذا رو کامل و با دقت نگاه میکنه................
کوچلو حساسیت شدید به قارچ داشته انوقت متخصصای مملکت تشخیص سرطان دادن و به این دکتر که فوق تخصص سرطان و خون هست معرفیش کردن!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

خوب حالا میگی بچه شیطونه.... مگه ما چی بودیم!؟!؟؟1 همش تو کوچه و حیاط... این فصل سال همش آب بازی میکردیم. حالا لباس بچم لک آب باشه من سرش جیغ میزنم:((
دکترا بدتر از ما میگن بچه پیشفعاله...... رفع مسئولیت میکنن انگار!!
ولییییییییییی پسر من عدم هماهنگی بین دست و پا داره.... مثلا
نمیتونه کف 1 دست و پشت دست دیگرشو بهم نشون بده و بچرخونه قاطی میکنه و در نهایت هر دو به 1 جهت در میان..

س ش م درست نمیگه 1 صدایی بین این دو میگه و سیر و شیر و .... مثل هم تلفظ میکنه مرتب باید بهش بگم دهنش باید تو چه حالتی باشه....

کپی برداری اصلا نمیتونه بکنه میخوام بهش سر مشق بدم میترسم بعدا از درس بدش بیاد و تو دبیرستان از درس فراری بشه
پسر من دقیقا 5سال و 8 ماهشه.... مهر 85 دنیا اومده...
مهارتهای ریز حرکتی مربوط به ماهیچه های انگشت و دست میشه درسته؟؟؟ بمرور فعالتر میشن...
درباره ریاضیش چیزی نمیدونم بنظرم همینکه آمار تعداد اسباب بازی و شکلاتاشو داره خوبه!
حافظش هم خوبه گاهی بهتر از من بخصوص تو چهره آدمها.
خوب من ترجیح میدم تابستون امسال پیگیربشم اینجوری تو سال تحصیلی میتونم رو چیزیای دیگش متمرکزشم.

شیده جون اینجایی که گفتی بچه رو کامل تست میکنن یا من باید بهشون بگم مشکل چیه اونو فقط برطرف میکنن... دلم میخواد تست کلی بشه.....
هزینه هاش چجوریه؟؟؟
مریم گلی جون میشه بیای بگی این علائمی که گفتی مربوط به چه اختلالیه؟ اخه پسر من خیلی از این علائمو داره .البته تحت نظر مشاور هم هست وهر دو هفته یه بار مشاوره میشه به تشخیص مشاور کمی اختلال در حرکات ریز دست داره ویه چیزای کوچیک دیگه .ولی من میخوام بیشتر بدونم .
گل یخ
2810