2777
2789
عنوان

کسی بوده که بچش تو کلاس اول مشکل نوشتن داشته باشه؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 168870 بازدید | 740 پست
سلام پروین جون خوبی عزیزم؟؟؟

فعلا که مشکلی نیست راحت میره با بچه ها دوست میشه ولی خواندن و نوشتن دارن که یواش یواش باید شروع بشه ببینم چجوری مینویسه و چیکار میکنه... دلم میخواست کلاس شنا رو ادامه بده که چون مربی عوض شد گفت نمیره... کاش میرفت شنا برای هماهنگی دست و پا خیلی لازم و خوبه ....

شما چی پروین جون مشکلی نداری؟؟ البته فکر کنم هنوز آموزش شروع نشده فعلا این هفته هم زیاد مدارس رو نظم نیستن ....

سلام شنیا جون منم پسرم رو بردم و دو روز اول بهش دارو ندادم میدونی که پسر من مشگل عدم تمرکز داره از معلمش پرسیدم گفت خسته میشه و حوصله کلاس رو تا آخر زنگ نداره و بی دقت هست ولی هوشش خیلی خوبه .....منم دیدم اینطوری هم پسرم اذیت میشه هم معلمش دوباره امروز داروشو دادم امیدوارم امسال هم برای پسر تو و هم برای پسر من سال خوبی باشه
خدایا:اگر نوازش تو نباشد میان دستهای زندگی مچاله میشویم...نوازشت را از ما نگیر...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلاممم

مهر بر شما مبارککککککککککککککک

حسام هم خوبه و فعلا دارن کتاب سال اول رو دوره میکنن......فعلا مشکلی نیست
ولی من به شدت استرس دارم......
مهرسا 9 ماهش شده و خیلی اذیت میکنه.....کتاب میبینه حمله میکنه به حسام!!!!
خدا به دادم برسه...
حسام همچنان کلاس شنا رو ادامه داره میده....3 روز در هفته ست....
سلام سلام

پروین جان کار خوبی کردی داروشو دادی اینجوری اگه خسته بشه از درس زده میشه ... من شنیدم این داروها تا حداکثر 12 سالگی تجویز میشه و بعدش مشکلشون حل میشه و دیگه دارو نیازی ندارن درسته؟؟؟

تینا جان خوش اومدی خانم:)

تینا جان مشکل پسرت چیه؟؟ کلاس شنا میره تاثیری رو رفتارهاش گذاشته؟؟؟ 3 روز در هفته؟؟ خسته نمیشه؟
پسر من روز اول مهر که مثل 1 بچه شیر بود خسته و گرسنه و بد اخلاق آماده بود بپره بهمه و گریه کنه ولی دیروز دیدم بهتره پارک بردمش 2 ساعتی بود و بازی کرد.

برای مهرسا جیجلی هم باید کتاب و دفتر بخری:)) فکر کنم 6 7 سالگی بره دانشگاه:)))

سلام به همه دوستان....

دیروز 3 شنبه اولین جلسه اولیا و مربیان بود

از معلم پسرم سوال کردم گفت جلو میشینه که حواسم بهش باشه! همش دور خودش میچرخه تمرکزش کمه!!!! میگفت تا میگم زود 2 تا خط میکشه میگه تموم شد همش باید بگم کامل کنه!!!!!

خوب من فکر میکنم این عدم تمرکز نباشه بیشتر عجله کردنه که بخواد اولین نفر کارشو بده یا بیحوصلگی!!! یا شاید هم بی دقتی؟؟؟

تورو خدا اگه تجربه ای دارین به من بگین.... بردمش برای آرزیابی اصلا بهم اینو نگفتن... البته خودم دیدم کاری که دلش میخواد رو انجام میده ... دیدم دلش بخواد خیلی هم روی کارش تمرکز میکنه ولی .....

سلام دوستم
به نظر من به یه روانشناس بگو ویا می توانی این مراکز ی که کاردرمانی یا بازی درمانی دارند ببری که اونا هم یه نظری بدن من دیدم بچه ای این طوری معمولا در تحصیلشان مشگل ایجاد میشه برادر خودم در بچگی این طوری بود اما اون موقع خانواده دانش این رو نداشت که باید به یه روانشناس یا مراکز این طوری مراجعه کنن و خیلی مشگلات پیش اومد برای برادم
اما الان داره مهندسی شو می گیره خدارو شکر
میدانی این بچه ها از نظر هوش خیلی خوبن امانمیدانم شاید توجه شان پایین باشه
آفتاب به گیاهی حرارت می دهد که سر از خاک بیرون آورده باشد
سلام عزیزم....

بردمش مرکز ارزیابی اختلال و.... گفتن مشکلی نداره چندتا تست گرفتن با 2 تا بچه دیگه... 3 تایی ازشون تست میگرفتن.ارزیاب تعجب کرده بود چرا من پسرمو بردم! گفتم میخوام اگه مشکلی هست تو تابستون و سن پایین متوجه بشم نه کلاس اول.... البته پسرم الان پیشدبستانی تو دبستان میره. وقتی میرم دنبالش میگم چی یادگرفتی کاملا برام توضیح میده حتی انگلیسیهاشو بهم میگه از بچه های کلاس هم میگه ولی معلمش گفت من جلو میشونمش تا جلو چشمم باشه همش دور خودش میچرخه فکر کنم چون بچه ها رو نمیبینه اینجوریه آخه اخلاقش هم اینجوریه باید همه چیزو زیر نظر بگیره تو خیابون و جاهای دیگه هم همیشه اینجوری بوده....
من خیلی کم بهش میگم بشین نگاهم کن بعد باهاش صجبت بکنم... مثلا اولین شعری که بهشون 4 شنبه دادن تا برای شنبه بلد باشن هم همینجوری یادش دادم بازی میکرد میخوندم براش بعد بهش گفتم برام بخونه چند بار که خوند یاد گرفت.
البته مدرسه مشاور داره فکر کنم بد نباشه ماه مهر اجازه بدم معلم بیشتر باهاش آشنا بشه خودشم با قانون مدرسه بیشتر آشنا بشه بعد برم با معلم و مشاور صحبت کنم!!!!؟؟؟؟

تورو خدا تجربه هاتونو بگین....
خوب پس مشگلی نداره خانمی من میگم شاید معلمش زیادی داره مته به خشخاش میزاره معلومه هوش خوبی هم داره
خدار و شکر
حالا به نظر من یه بازی هست با کارت انجام میدهند اینو بلدی ؟
اول 3 تا کارت که شکل از یه خانواده داره مثله حیوانات بزار جلوش و اسم اونا رو بگو مثلا مار آهو گاو ) بعد بلافاصله بگو ما رو گاو بده
و بچه باید بلافاصله کارت ها رو بده بعد باید تعداد کارت ها رو بیشتر کنی و تعداد بیشتری کارت ازش بخواهای این برای تمرکز
بچه و توجه خیلی خوبه
آفتاب به گیاهی حرارت می دهد که سر از خاک بیرون آورده باشد
ازوقتی این تاپیک رو خوندم خیلی نگران دخترم شدم..وبه این نتیجه رسیدم که دخترمنم خیلی مشکل داره...
حالا بگذارید کمی ازش بنویسم:
-خیلی زیادوابسته به من هست..تااالان که 5/5سالشه هنوز پیش من میخوابه وحتی وقتی که خوابه ازش جدابشم برم اتاق خودم بیدارمیشه میاددنبالم که این خیلی برامون مشکل ایجادکرده
-وقتی تلویزیون میبینه دائم یقه لباسش، یا لبه دامنش رو میخوره که من رو خیلی عصبی میکنه
-خیلی پاهاش رو تکون تکون میده مثلا داریم باهاش حرف میزنیم درحین حرف زدن همش پاش رو تکون میده
-بینهایت ترسو هست وتوی پارک هم که میبریمش میگه باید حتما نزدیک من بایستید ومن رو ببینید
-تک فرزنده وهیچوقت مهد نبوده ودوستی نداره ..تازه رفته پیش دبستانی ومیگه من اصلا دوست ندارم یعنی دردوستیابی مشکل داره
-توی مدرسه هم معلمش میگه خیلی آرومه واصلا حرف نمیزنه ..البته میگه خیلی خوب یادمیگیره وهوشش خوبه ولی آرومه
-خیلی زیادهم دستش رو توی بینی اش میکنه وهرچقدرمیگم زشته و.........بازم تکرارمیکنه ومتاسفانه نهایتا به دادوبیدادمن منجرمیشه
ووووووووووو............
خلاصه خیلی مشکل داره...میدونم که متاسفانه همش هم تقصیرمنه که شاغلم وزیادبراش وقت ندارم...بینهایت احساس بی کفایتی وعذاب وجدان میکنم .....الان یکهفته است که خواب ندارم ازبس به این چیزها فکرمیکنم
حالا میخواهم وقت مشاوره بگیرم...زنگ زدم کلینیک روزبه که برای دکترتبریزی هست که گفت اصلا خوددکترتبریزی وقت نمیدن وبرای یه مشاوری به اسم خانوم سپاسی وقت دادند...حالا نمیدونم خوبه یانه؟کسی رفته پیش ایشون؟؟
کلینیک فرزندان برترهم زنگ زدم که گفت باهام تماس میگیرن که تاالان زنگ نزدن ووقت ندادن؟ مشاورخوبی توفرزندان برترمیشناسید؟
واگرغیرازاین دوتامرکز مشاور ومرکزدیگه ای رو میشناسید لطفا معرفی کنید...
متشکرم
قطره جان بنظرم دخترت خیلی مشکل نداره .فقط اضطراب داره .حالا باید خودت فکر کنی بینین از کجا ناشی میشه .دختر من هم 6 سالشه و خیلی شبها خواب بد می بیند و کنار من میخوابد فکر نکنم که خیلی این مسئله مهمی باشد .ولی ترس دور شدن از شما و خوردن یقه لباس فکر میکنم نشانه اضطراب درونی باشه.تا میتونی از در دوستی باهاش در بیا.دعوا اضطرابش را بیشتر میکند.
قطره جون
کلا انگار داشتی پسر من رو توصیف میکردی.....
نگران نباش ...با افزایش سن خیلی مشکلات کم میشه
پسر من الان 7 سالشه و نمیگم این مشکلات حذف شدند خیلی کم شدند.....
من هم یک دوره فرزندان برتر بردم....منتظر نباش زنگ نمیزنند خودت باید پیگیری کنی...من اونجا بردم سارا عقیلی و یک بار هم خوشابی بردم...
الان مدتیه میفرستمش کلاس بازیگری.....عالیه....کمک کم دارم تغییرات رو توش حس میکنم...
الان مشکل اصلیه پسر منم که کلاس دومه دوست یابیه !!!!!!! تو مدرسه هنوز دوست صمیمی نداره!!!
2810