2777
2789
عنوان

وضو دارم بیاید براتون حمد بخونم

| مشاهده متن کامل بحث + 247 بازدید | 76 پست
انشالله‌ب حاجتت برسی منم دعا کن

خدا ازت راضی باشه 

توروخدا از ته دلت دعام کن 

« یه مشکل خیلی بزرگ دارم توروخدا از ته دلتون خواهرانه برام دعا کنید خدا کمکم کنه ،دستمو بگیره ، یکبار دیگه بهم فرصت بده و آبرومو حفظ کنه مشکلم ختم به خیر بشه.بخاطر بچم و خونوادم دعام کنید »»
خوندم

خدا ازت راضی باشه 

خوندم برات 

توروخدا از ته دلت دعام کن 

« یه مشکل خیلی بزرگ دارم توروخدا از ته دلتون خواهرانه برام دعا کنید خدا کمکم کنه ،دستمو بگیره ، یکبار دیگه بهم فرصت بده و آبرومو حفظ کنه مشکلم ختم به خیر بشه.بخاطر بچم و خونوادم دعام کنید »»

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ان شاءالله حاجت روا بشی عزیزم  التماس دعا

خوندم 

توروخدا منو از ته دل دعا کن 

توروخدا خیلی مشکلم بزرگه

انشالله ک حاجت روا شی عزیزم  انشالله ک به هر چی میخوایی برسی  اسم منم عاطفه است ممنون می ...

خوندم برات عزیزم 

توروخدا توهم از ته دلت برام دعا کن 

3تا صلوات برات فرستادم اسی❤️ برای من و دوستمم بخون @دلبر555    

ممنونم مهربون

استاتر صلوات فرستادم براتون

برای عزیزان دعا کن

@dark_man    

@آرزوی_شیرین    

@fatti900    

@zahram882    

@elahe_aab_1994    

به درخواست خودم کاربریم تعلیق میکنم،خدانگهدار همه دوستان خوبم🌹
3تا صلوات برات فرستادم اسی❤️ برای من و دوستمم بخون @دلبر555    

عریزم برا دوتاتون جدا خوندم

خدا حاجت روا تون کنه 

توروخدا از ته دل منم دعا کنید 

مشک لم خیلی بزرگه

ممنونم مهربون استاتر صلوات فرستادم براتون برای عزیزان دعا کن @dark_man     @آرزوی_ش ...

برا همشون جدا جدا خوندم 

توروخدا از ته دلتون دعام کنید 

بخدا محتاج دعام شدید 

خیلی وضعیتم سخته

ممنونم مهربون استاتر صلوات فرستادم براتون برای عزیزان دعا کن @dark_man     @آرزوی_ش ...

ممنون عزیزمهربونم 

چقدر حال دلت رو درک میکنم استارتر عزیز برات از ته دل دعا میکنم نوروخدا توهم ازته دل دعا کن خدا آبروم برگردونه 

یا صاحب الزمان اغثنی یا صاحب الزمان ادرکنی       خدایا شکرت که همیشه هوامو داری خدایا شکرت بابت اینهمه اتفاقا قشنگ خدایا شکرت که همه چی درست شد و کمک کردی مابه هم برسیم😍😍😍😍 خدایاشکرت خدایاشکرت خدایاشکرت 
ممنون عزیزمهربونم  چقدر حال دلت رو درک میکنم استارتر عزیز برات از ته دل دعا میکنم نوروخدا توهم ...

بخدا از ته دل برات خوندم و دعا کردم

یا ستار العیوب یا ارحم الراحمین آبروی همه بندگانتو و من و این دوستمون رو حفظ کن وکمکمون کن

برا همشون جدا جدا خوندم  توروخدا از ته دلتون دعام کنید  بخدا محتاج دعام شدید  خیلی ...

خیلی لطف کردی 

مهربونم واستون دعای معراج میخونم انشالله حاجت روا بشی

خیلی لطف کردی  مهربونم واستون دعای معراج میخونم انشالله حاجت روا بشی

الهی آمین خدا ازت راضی باشه 

ممنون عزیزمهربونم  چقدر حال دلت رو درک میکنم استارتر عزیز برات از ته دل دعا میکنم نوروخدا توهم ...

خواهش قشنگم 

تو رو خدا منم دعا کنید 😘😘

بخدا از ته دل برات خوندم و دعا کردم یا ستار العیوب یا ارحم الراحمین آبروی همه بندگانتو و من و این د ...

ممنون عزیزم ان شاالله ک خدا خودش کمکمون کنه منم به نیتت آیه الکرسی خوندم 

یا صاحب الزمان اغثنی یا صاحب الزمان ادرکنی       خدایا شکرت که همیشه هوامو داری خدایا شکرت بابت اینهمه اتفاقا قشنگ خدایا شکرت که همه چی درست شد و کمک کردی مابه هم برسیم😍😍😍😍 خدایاشکرت خدایاشکرت خدایاشکرت 
2810