2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

من توسوپ همون اول میریزم 

امضامزیرسرت ی کم ذغال ونمک ونون خشک بزارتومشمای فریزر بزارتابالشت بخاب.دیگ کابوس نمیبینی.کابوسای وحشتناک جن وچیزای ترسناک منظورمه،این تجربه ی منه،شباساعت۳شب ازخواب میپریدم،چون توخواب میدیدم یکی باصورت وحشتناک دنبالمه یا یکی بااره برقی میبُرّه بدنمو،یاتوتاریکی جن دنبالم بود،ایناروگذاشتم زیرسرم و دیگ ندیدم.خانومایی ک زیر۲۰سالید ومجرد،براتون میخام نصیحت کنم.نزارید حسرت چیزای کوچیک ب دلتون بمونه.من مجرد ک بودم نمیزاشتن آرایش کنم.الان همسرم کاری نداره بهم ولی هرچه قدر هم آرایش میکنم بازم حسرت هست برام.انگار ک هیچ لذتی نداره،همه چی ب وقتش قشنگه.کافی شاپ برید بادوستاتون.بازار برید بادوستاتون.برید کتابخونه باهمدیگ خوب باشید.تنهایی برید گردش.عصری دلت گرفت برو پارک منتظرنمون ک یکی بیاد ببرت.برادل خودت،بروکاشت ناخن،مثلا وقتی پریودی.اگ غسل باکاشت روقبول نداری.برو دوتا موی مدل شاخ سوسکیتو رنگ کن.میبینی؟اینابرای من حسرته.خییییلی چیزای کوچیک هست.شاید براهمتون بی ارزش باشه اما برامن باارزشه.چون منع شدم.مادربزرگم منعم میکرد.نزارید حسرت چیزای کوچیک تودلتون بمونه.
بیشتر ببینید
چرا باید به مرغ عصاره بزنی؟من عصاره رو به غذای گیاهی یا غذایی که گوشتش کمه میریزم ۳تا مرغ خودش ی پا ...

آخه برا مهمون میخوام. میخوام خوش طعم بشه

اگه عصاره زدم دیگه نباید هیچی ب مرغ اضافه کنم برای گرفتن بوی بد مرغ؟

آخه برا مهمون میخوام. میخوام خوش طعم بشه اگه عصاره زدم دیگه نباید هیچی ب مرغ اضافه کنم برای گرفتن ب ...

عصاره که بوی مرغ رو نمیگیره شب قبل مرغ رو با پیاز نمک زردچوبه فلفل سیاه وزیره مخلوط کن چند ساعت یکبار حسابی هم بزن فرداش مرغها رو تفت بده مرحله آخر پیاز هارو هم تفت بده یکم زردچوبه اضافه کن روش آب جوش بریز بزار بپزه نیم پز شد مرغها رو در بیار آبش رو صاف کن بریز روش بعد هر چاشنی که لازمه بزن برای هر خورشتی ده دقیقه آخر بهش یکم زعفران بزن اگه زود زعفران بزنی طعمش نمیمونه زعفرونت هدر میره اینطوری بپز پشیمون نمیشی فقط آبش رو از اول کم بریز حداکثر تا بالای مرغها آب باشه اگه فقط قراره مرغ با رب باشه و سرخ نکنی همون که بهش میگن خورش مرغ چند تکه هویج و فلفل دلمه هم با مرغها بنداز

ارسال نظر شما


نظر خود را وارد نمایید ...

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2790
2778
2791
2779
2792