2777
2789
عنوان

تنهایی

115 بازدید | 19 پست

بچه‌ها شوهرم شب،روز سرکاره یعنی شاید توی ۲۴ساعت مجبور بشه برا یه شام که اونم۲،۳ساعت بیاد خونه باشه بهش میگم حداقل شب خونه باش انگار نه انگار دیشب تاحالا دارم باهاش دعوا میکنم امشب پدرش شام اینجا بود اونم اومد شام خورد رفت،تازه پدر،مادرشم حق به اون میدن چون به اونا میچسبه کارکردش منم از امشب تصمیم گرفتم دیگه هیچی بهش نگم برا خودم بخورم،بخابم،بسازم،فک میکنم تنها اصن وجود نداره؟ بنظرتون درسته تصمیمم؟نمیخا دیگه اعصاب خانواده‌ی بیچارمم خورد کنم همش

لطفا لایک نکنید،درخواست دوستی نمیپذیرم🙏🙏                    کنارم گذاشتی که تلخ بشم؟؟؟ هه!!!!! شرابی شده‌ام ناب حالا حسرتم را بکش🖤                    

بعضی شبام کلا اصن نمیاد خونه

لطفا لایک نکنید،درخواست دوستی نمیپذیرم🙏🙏                    کنارم گذاشتی که تلخ بشم؟؟؟ هه!!!!! شرابی شده‌ام ناب حالا حسرتم را بکش🖤                    

شغلش  چیه

#یه_نصیحت‌_دوستانه‌🤔 می‌دونی رفیق؛حقیقتش‌ اینه که هممون‌ یه روزی پیر میشیم‌...نه چهره‌ای که الان داریم برامون می‌مونه نه این بر و بازو‌ و هیکلی‌ که احیاناً به هم زدیم!☝️اون روزی که این سرمایه‌ها از دست بره، دیگه فقط خاطره‌هایی که باهاشون‌ ساختیم مهمه‌...👈 اینکه‌ هیکل و قیافه و از همه مهم‌تر دلمون رو برای چی گذاشتیم وسط ؟؟❌برای رابطه‌های نادرست؟❌برای آدمای نادرست؟❌برای کارای‌ نادرست؟چند ثانیه خودِ پیر‌ و از رنگ و رو افتاده‌‌مون رو تصور‌ کنیم؛ چی از دست دادیم تو این‌ سال‌ها...؟؟ درست زندگی کنیم،همونطور که خدا ازمون خواسته...

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مگه کارش چیه؟برای خواب هم نمیاد

رانندس

واقعا شرایط سختیه 🙁

تازه نمیدونی چقدم حق به جانبن

ماشین داره

شبها نمی‌خوابه!!

کجا میخوابه 

#یه_نصیحت‌_دوستانه‌🤔 می‌دونی رفیق؛حقیقتش‌ اینه که هممون‌ یه روزی پیر میشیم‌...نه چهره‌ای که الان داریم برامون می‌مونه نه این بر و بازو‌ و هیکلی‌ که احیاناً به هم زدیم!☝️اون روزی که این سرمایه‌ها از دست بره، دیگه فقط خاطره‌هایی که باهاشون‌ ساختیم مهمه‌...👈 اینکه‌ هیکل و قیافه و از همه مهم‌تر دلمون رو برای چی گذاشتیم وسط ؟؟❌برای رابطه‌های نادرست؟❌برای آدمای نادرست؟❌برای کارای‌ نادرست؟چند ثانیه خودِ پیر‌ و از رنگ و رو افتاده‌‌مون رو تصور‌ کنیم؛ چی از دست دادیم تو این‌ سال‌ها...؟؟ درست زندگی کنیم،همونطور که خدا ازمون خواسته...

ماشین شغله؟؟

راننده کامیونه

با ماشین چیکار میکنه

توی شهر مصالح کشی اینا

شبها نمی‌خوابه!! کجا میخوابه 

خسته باشه جایی خوابش بگیره جلو ماشین میخابه دیگه

2810