2777
2789

من به دکتر گفتم کار طولانی مدت انجام میدم مثلا مهمونی تعداد بالا و سنگین، اون موقع ها کمرم درد میگیره

این قرصو برام تجویز کرد

حالا میخوام بدونم مسکنه یا درمانیه؟ 

چون همیشه که درد ندارم

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

مسکن همون درمانیه دیگه😐

🩵اگه حاجتی داری بگو برات آیه الکرسی بخونم💙برای خوشبختی و  آرامش منم اگه خواستید دعا کنید🤍 اگه راضی هستی لطفا برام یه سوره یس بخون 🙏🏻🩵بهم بگو  تا من هم در مقابل لطفت برات یه تسبیح صلوات بفرستم💙
بیشتر ببینید
نه درمانی یعنی برا همیشه اون مشکل حل میشه مسکن یعنی موقتا درد ساکت میشه

والا من متوجه منظورش اصلا نشدم 😂😂😂😂😂😂

🩵اگه حاجتی داری بگو برات آیه الکرسی بخونم💙برای خوشبختی و  آرامش منم اگه خواستید دعا کنید🤍 اگه راضی هستی لطفا برام یه سوره یس بخون 🙏🏻🩵بهم بگو  تا من هم در مقابل لطفت برات یه تسبیح صلوات بفرستم💙
بیشتر ببینید
خب مسکن وقتی من درد ندارم فایده نداره.  مگفقط معدهم داغون میشه چکار کنم؟

ببین مشکل شما اصلا دکتر نیاز نداشت

من این کپسول رووهمیشه تو خونه دارم هروقت کارم زیاده و درد کمر و پا دارم توی روز دوتاشو میخورم یعنی همون 12ساعتی آروم میشم و تموم

نیازی نیست مرتب بخوری وقتی دردی نداری

کسي چه ميداند...شايد اين جهان،جهنم جهان ديگريست....