2777
2789
اسباب بازی زیاد داره

اشکال نداره بچها هرچی اسباب بازی داشته باشن بازم کمه 

تو پایان هر جستجوی منی💖                                                            به آرزوهای قشنگم قول رسیدن دادم                                       ❌درخواست دوستی قبول نمیکنم اگه صحبتی هست همین جا مطرح کنید👻     

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بچه ها، آره ولی مامانا دوس ندارن 

خب واسه پسر ۵ ساله همینا رو میشه برد تولد مامانه که نیست😂

تو پایان هر جستجوی منی💖                                                            به آرزوهای قشنگم قول رسیدن دادم                                       ❌درخواست دوستی قبول نمیکنم اگه صحبتی هست همین جا مطرح کنید👻     
خب واسه پسر ۵ ساله همینا رو میشه برد تولد مامانه که نیست😂

آره، یه سری از مامانا دوس دارن کادوبچه شونو پول بگیرن خودشون هر چی که دوس دارن براش بخرن😁

بنظرتون کارت هدیه ببرم بد میشه؟؟

آره، یه سری از مامانا دوس دارن کادوبچه شونو پول بگیرن خودشون هر چی که دوس دارن براش بخرن😁 بنظرتون ...

آها همین پول بهتر از همه چیه پول ببر هر چقد دوست داری 

دیگه کسی هم نمیتونه بگه این کادو عه که آورده خوبه یا بده

بنظرخودمم پول بهتره، فقط امیدوارم ناراحت نشن

نه چرا ناراحت بشن هم میتونی پول بذاری داخل پاکت یا میتونی کارت هدیه ببری

بنظرت لباس چی بپوشم خوبه؟

خب بستگی داره مهمونی مختلط باشه یا فقط خانوما باشن میتونی یه مانتو شیک بپوشی 

2810