سلام دوستان چطورین اقا ما یک اب البالو سنیچ خریدیم نمیدونیم چش بود دوستام اومدن هرکی اونو خورد دیوانه شد منم همین طور بعد از اینکه اونو خوردم هم هیچی یادم نمیاد از اون شب رد داده بودیم واقعا فک کنم مست شده بودیم چون همه دیوونه شده بودن هیچکی هم هیچی یادش نیست میگم ممکنه اگر اب میوه ای بمونه، فاسد بشه، گرم بشه یا کلا یک اتفاقی بیوفته تبدیل به شرابی چیزی بشه؟ چون خیلی عجیب بود یک سری هایی هم نخوردن و اون حالت ها بهشون دست نداد ولی هرکی اونو خورد...
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
منم نمیدونم واسه خودمم سواله 🤷🏻♀️میخواستم فقط بدونم امکانش هست یا نه چون ما بدجور دیوونه شده بودی ...
اینی که شما میگی اگر راست باشه توش الکل و مشروب نداشته، روانگردان یا شیشه چیزی داشته قربونت بشم. یه قلپ الکل که این بلا رو سر آدم نمیاره. با بهداشت یا اطلاعات صحبت کنید اطلاع بدید از کجا خریدید خودشون درمیارن جریان از چه قراره
درضمن آبمیوه پاکتی نه آب آلبالویی ک تو شیشه س تو دستگاهه هم میزنن بله وقتی آب آلبالو طبیعی باشع بعد ی مدت در اثر گرما تبدیل ب شراب میشه برای یکی بگو ک مثل من اطرافیانش از این کوفتیا نخورن و نسازن