سلام به همگی من امروز روز هفتم انتقال جنینم هست.هر کس انتقال داده توی این مدت بیاد کنار هم باشیم و این دوران را با هم بگذرونیم و انشاءالله همگی جواب بگیریم
من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
سلام دخترا من روز چهارم انتقال جنین هستم شما روز چندم رفتید حمام نشسته یا سر پا حمام کردید ؟؟و اینکه من ازم ترشح میاد طبیعیه ؟؟یعنی همه اونایی که مثبت شدن علایم داشتن؟؟؟کسی بوده بعد از انتقال رفته باشه سرکار ؟؟؟؟
من تقریبا چهار روز بعد رفتم حمام.دقیق یادم نیست. ترشحات و هر نشانه دیگه به خاطر داروهاس که مصرف می ...
عزیرم ممنون جواب دادی سرپا برم حمام یا نشسته خیلی اذیتم برای حمام شما مثبت شدی؟؟واینکه دکتر قبل برام فرتیل سی ام نوشته بود بعدش ندیدمش دیگه الآنم بخورم اشکال ندارد ادامه بدم فایده داره؟؟