2777
2789
عنوان

انتقال جنین های ۱۴۰۲

| مشاهده متن کامل بحث + 182653 بازدید | 3892 پست

شما شام ناهارچیامیخورین چ غذاهایی نشاسته تو اب میخورین یا ماکارونی لطفا بگین و از حالاتتون

سال ۱۴۰۲سال مامان شدن کسایی ک آرزو شو دارن مادربشن .. آمین... آرزوی مثبت شدن بی بی چکم به زودی جزاین نیس ارزویی در سر..

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

شما شام ناهارچیامیخورین چ غذاهایی نشاسته تو اب میخورین یا ماکارونی لطفا بگین و از حالاتتون

من نشاسته رو سر دخترمم تو اب حل مى كردم مى خوردم تا ٥ روز 

امروز خوردم ديگه از فردا نمى خورم

سعى كن گرمى زياد نخورى

يبوست هم نگيرى

تقريبا با هميم منم دوشنبه انتقال دادم ٤ تا

۴تابسلامتی. من ک دکترم گف فقط دوتامیشه.. سمت شب تهوع مگیرم چیکاکنم

سال ۱۴۰۲سال مامان شدن کسایی ک آرزو شو دارن مادربشن .. آمین... آرزوی مثبت شدن بی بی چکم به زودی جزاین نیس ارزویی در سر..

بچه ها من روز ۱۲ انتقال هستم الان

یه مقدار کمر درد دارم مخصوصا موقع دولا راست شدن یا زیاد ایستادن. شب دهم هم دوباره یه لکه بینی مختصر داشتم، شب سومم دیده بودم. گاهی زیر دلم درد می گیره برا چند ثانیه. یبوستم با شربت حل شد. دوشنبه صبح میرم برای آزمایش توکل به خدا خودش دلمونو شاد کنه و جواب این صبرو تلاشو با یه نی نی سالم بده بهمون. 🙏🙏ایشالا همه تون خوب باشین. من تغذیه ام عادی و استراحت نسبی دارم کارای روزانه مو انجام میدم.

من قاصدک فوت کردم، شمع کیک تولدم رو فوت کردم، من وقتی ستاره ی دنباله دار دیدم دستام رو به هم چسبوندم، من آرزو کردم، من دعا کردم... چرا نشد؟ 💔

بچه ها من روز ۱۲ انتقال هستم الان یه مقدار کمر درد دارم مخصوصا موقع دولا راست شدن یا زیاد ایستادن. ...

خب ديگه انتظارت كوتاه شده من تازه رسيدم به روز ششم 😅

اميدوارم كه سفت چسبيده باشن به دلت عزيزم

خب ديگه انتظارت كوتاه شده من تازه رسيدم به روز ششم 😅 اميدوارم كه سفت چسبيده باشن به دلت عزيزم

ایشالا برای شما هم 🙏😘

من قاصدک فوت کردم، شمع کیک تولدم رو فوت کردم، من وقتی ستاره ی دنباله دار دیدم دستام رو به هم چسبوندم، من آرزو کردم، من دعا کردم... چرا نشد؟ 💔