2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من اصلا ساعت حساب نمیکردم فقط طوری میخوندم شبا گه سرمو میزارم بالش عذاب وجدان نداشته باشم 

یعنی برنامه ریزی و مشاور نداشتی؟

واسه کتاب تست چه منابعی استفاده میکردی

یعنی برنامه ریزی و مشاور نداشتی؟ واسه کتاب تست چه منابعی استفاده میکردی

مشاور اصلا چون خودم سلطان تجربه بودم و اینکه خودم خودمو بهتر از همه میشناسم نیازی به قربون صدقه کسی نداشتم . کتاب واس فیزیک نردبام خیلی سبز و واس زیست آیکیو و واس شیمی مبتکران و واس ریاضی نردبام و آیکیو ولی مقدم نیا بهتر از این ۲ کتاب میگه و واس فیزسکم یحیوی بهتر از نردبام 

مشاور اصلا چون خودم سلطان تجربه بودم و اینکه خودم خودمو بهتر از همه میشناسم نیازی به قربون صدقه کسی ...

منم با مشاور کنار نمیام 

واسه درسای عمومی چیکار میکردی فیلم می‌دیدی 

یا کتاب تست؟

منم با مشاور کنار نمیام  واسه درسای عمومی چیکار میکردی فیلم می‌دیدی  یا کتاب تست؟

دینی تست عربی تست و کتاب خیلی سبز زبان کتاب مبتکران و تست و ادبیات  چهار تا کتاب خیلی سبز و نشر الگو  

دینی تست عربی تست و کتاب خیلی سبز زبان کتاب مبتکران و تست و ادبیات  چهار تا کتاب خیلی سبز و نشر ...

واسه ما که عمومی حذف شده معلومم نیس برگرده یا نه 

باید تشریحی بخونیم

آزمون جامع شرکت میکردی مثلاً قلم چی یا گزینه دو و ماز ؟

چه برسونی چه نرسونی قلمچی خوب 

آخه میگن تقلب توی قلم چی زیاد شده و از شب قبل آزمون 

پاسخ برگ ها لو میره و واسه آزمون از کتابای قلم چی باید بخری چون منابع سوالات رو همونا اعلام می‌کنن😑

آخه میگن تقلب توی قلم چی زیاد شده و از شب قبل آز مون  پاسخ برگ ها لو میره و واسه آزمون از کت ...

احححح بام به حرف بقیه گوووووووووش نکن تو فقط با درصدات حال کن رتبه و تراز پوچ پیشرفت کن