2777
2789

خانوما هرکس انجام داده بیمارستان بقیه الله لطفا بیاد تعریف کنه بگه چطوریه؟ چون من دفعه ی اولم هست و میترسم

ترس نداره خالم انجام داده خیلی تعریفشو میکنه کادر درمان مجرب و کاربلد خیالت راحت

کاش افرادی ک ادعای عاقل بودنو عقل کلی میکنن از پس درک مسائل خیلی ساده و کودکانه امثال من برمیان بجا مسخره کردن راهکار بدن بحث ناراحت شدنش ب کنار واس شان خودشون بده ک ادعای دانایی میکنن و هیچی نمیدونن در باره درک کردن انگار ماها دوس داریم فق درک بشیم ن ک درک کنیم! دراخر درد ما از توقعات بزرگ نیس درد ما از براورده نشدنه حداقل ترین نیازامونه در ضمن لطفا شعار ندیم و حرف پیجای زرد و دو زاری اینستارو اینجا تکرار نکنیم وقتی هیچ بویی از مشکلات بقیه نبردیم:)

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

2804
انقدر از آندوسکوپی بد شنیدم ، راستش استرس دارم و ناچارم هستم انجام بدم

با بیهوشی انجام بده هیچی متوجه نمیشی

بیهوشیش هم خواب عمیقه که ۱۰دیقه ای بیدار میشی

فقط 24 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اگه اینجارو خوندی یه صلوات واسه حاجت دلم بفرست مرسی دوستم🫂💋🌸
اگر حق انتخاب داشته باشم قطعا بیهوشی رو انتخاب میکنم

اره عالیه خودتم اونجا بگو که با بیهوشی میخوام

من انجام دادم هیچی نفهمیدم بعدش از خواب بیدار کردن منو

انگار نه انگار که اندوسکوپی و کلونسکوپی کردم!!

شما مشکل معدت چیه؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اره عالیه خودتم اونجا بگو که با بیهوشی میخوام من انجام دادم هیچی نفهمیدم بعدش از خواب بیدار کردن من ...

من دچار دردهای ناگهانی از سر معده تا قفسه ی سینه م میشم حتی به قلبم میزنه و از پشت به کمرم. طوریکه نفسم بند میاد.

من دچار دردهای ناگهانی از سر معده تا قفسه ی سینه م میشم حتی به قلبم میزنه و از پشت به کمرم. طوریکه ن ...

منم همین علائم رو دارم از اسید معدست و دردهای عصبیه دکترا ب من اینجوری گفتن

1
5
10
15
20
25
30
35
40