2777
2789
عنوان

قرص هایی که برای پریود شدن هستن

13544 بازدید | 12 پست

سلام خانوما لطفا میشه هرکس میدونه راجب ال دی و مدروکسی پروژسترون و....که برای پریود شدن هستن ی توضیح ب من بده من اصلا طرز استفادشون برا پریود شدن بلد نیستم و اینکه کدوم یکی زودتر اثر میکنه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اینا رو باید از روز 5پریود بخوری بعد که تموم شده 3تا 5 روز بعد پریود میشی...البته بعضی ها رو دیدم میخوان زمان پریودیشون تغییر کنه یهو شروع میکنن 10روز میخورن بعد قطع میکنن 3روز بعدش پریود میشن ولی نمیدونم اینجوری عوارضی داره یا نه

من مدروکسی خوردم زیاد راضی نبودم ولی از دوفاستون فعلا راضیم 

متخصص زنان البته باید تجویز کنه و اینطوریه که دکترم به من گفت مثلا اگه سی و یکم پریود شدی پونزده روز بعد به مدت ده شب بخورم یعنی از شب چهاردهم به مدت ده شب بخورم و صبر کنم تا پریود شم و به همین روال

من مدروکسی خوردم زیاد راضی نبودم ولی از دوفاستون فعلا راضیم  متخصص زنان البته باید تجویز کنه و ...

من هنوز پریود نشدم،دوفاستون دکترم نوشت ولی اوندفه دیدم خود ب خود پریود شدم

نه الان ی روشی میخام پریود شم حسش هست ولی نمیاد

خوب اول مطمن شو باردار نیستی بعدم میتونی هم بری دکتر آمپول بزنه که اونم چند روز طول میکشه تا پری بشی 

میتونی هم تخم هویج دم کنی بخوری یا رمیجات دیگه مثل زعفرون تاثیر میزاره  بخصوص تخم هویج 

من هنوز پریود نشدم،دوفاستون دکترم نوشت ولی اوندفه دیدم خود ب خود پریود شدم

راستش منم میخواستم این سری دیگه نخورم ببینم بدون قرص هم میشم یا نه ولی در کل از دوفاستون راضی ترم