2777
2789
دلم واسه شوهرت سوخت گفت زنمو ببرید خودم پیاده میام؛نشالله خدا انقدر بهتون بده که نیاز به کسی نداشته باشید؛بعضیا همه چیو تو پول میبینن؛
یکــے را میدهـے صـد گــونــہ نعمـت ... یکــے را نــان جــو آغشتــه در  خـــون...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ینی واقعا جدا از خواهر شوهر بودن یه همچین ادمایی نوبرن واقعا....گفته جا نداریم...عجججججب...والا منم بودم 10000 سال نوری دیگه نمیرفتم
و فکر کن که چه تنهاست اگر که ماهی کوچک،دچار ابی دریای بیکران باشد...چه فکر نازک غمناکی
یه روز مثلا جاریم با مادرشوهرم إصرار کردن که بیا بریم گردش، من نمیخواستم برم اونقدر اصرار کردن که رفتم بعد ظهر یه الویه خریدن سه چهار نفرى خوریم با اینکه مادرشوهرم میدونست من به غذا حساسم
آنقدر میخوانمت تا اجابتم کنى...
منم خواهر شوهرام اتفاقا میگن چرا نمیاین ولی بعضی وقتا که خونه مادرشونن منم دلم میخواست برم غذاپخته بودن توخودشون گفته بودن اگر کسی دیگه نیاد بسه منم از اون روز نزدیکه دوماهه بیشتره شامو نهار نمیمونم خونش هروقتم بریم دورهمی همونروز میخوان حاظری یخورن
دلم واسه شوهرت سوخت گفت زنمو ببرید خودم پیاده میام؛نشالله خدا انقدر بهتون بده که نیاز به کسی نداشته باشید؛بعضیا همه چیو تو پول میبینن؛
یکــے را میدهـے صـد گــونــہ نعمـت ... یکــے را نــان جــو آغشتــه در  خـــون...
منکه ایقد حرفای ریز و درشت و بی چشم و رویی کردن ک الان ایقد کم میرم و وقتی هم میرم بسیار رسمی باهاشون رفتار میکنم و خواهرشوهرامو اصلا تحویل نمیگیرم ک له له میزنن واسه اینکه هم حرفشون بشم.... اما در کل دلم میخواد ب عقب برگردم و همینجوری رفتار میکردم تا الان وضعیتم بهتر می بود
خدایا مگه میشه تو باشی و من تنها بمونم ......:-);-)