2777
2789

سلام. وقت بخیر. برای کاناالم میخوام یکی از محصولات رو جهت حمایت از مشاغل خانگی و بومی محلی اضافه کنم.

میشه راهنمایی و هم فکری کنید.

ممنونم🌷

عکس محصول هم گذاشتم 👇

تعداد رای : 15
نظرسنجی
مربای بهارنارنج تازه یک کیلو خالص ... 145ت
5
33%
عرق بهارنارنج امساله ۱.۵ لیتری ... 55ت
3
20%
آب نارنج محلی ۱.۵ لیتری... 40ت
7
46%
احتراما،قدیمی ترین کاربرمَردِسایت،O2shOmaL کانال 🖤تلگراام بنده،دیدنش خالی از لطف نیست...

چون همشون عالی بودن نتونستم یدونشو انتخاب کنم

👈من 👉 آدمی هستم ک اخلاقمو با شعور طرف ست میکنم 🚫پس🚫 اگه یه وقت از اخلاقم ناراحت شدی یه نگاه به شعورت بنداز✌️

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چون همشون عالی بودن نتونستم یدونشو انتخاب کنم

میشه یکی رو انتخاب کنید؟

چون واقعا خودم تو انتخابش موندم

من عسل و روغن های طبیعی کار میکنم اینم فقط برای کمک به مشاغل خانگی محلی میخوام اضافه کنم

فقط یکیش!

احتراما،قدیمی ترین کاربرمَردِسایت،O2shOmaL کانال 🖤تلگراام بنده،دیدنش خالی از لطف نیست...
میشه یکی رو انتخاب کنید؟ چون واقعا خودم تو انتخابش موندم من عسل و روغن های طبیعی کار میکنم اینم فق ...

آخه انتخابش سخته خب بنظرم مربای بهار نارنج عالی البته باکلی کلنجار با خودم مربا رو انتخاب کردم موفق باشی دوست عزیز

شما شمالی هستین؟

👈من 👉 آدمی هستم ک اخلاقمو با شعور طرف ست میکنم 🚫پس🚫 اگه یه وقت از اخلاقم ناراحت شدی یه نگاه به شعورت بنداز✌️
آخه انتخابش سخته خب بنظرم مربای بهار نارنج عالی البته باکلی کلنجار با خودم مربا رو انتخاب کردم موفق ...

بله مازندرانم

به نظرتون قیمت ها هم خوبه؟

بله مازندرانم به نظرتون قیمت ها هم خوبه؟

بله عالیه ب نظرم ولی حالا ک مازندرانی فکر کنم آب نارنج بیشتر ب کارشون میاد

بله عالیه ب نظرم ولی حالا ک مازندرانی فکر کنم آب نارنج بیشتر ب کارشون میاد

نه من فروشم به کل کشور هست

یعنی چندین ساله ارسال دارم به همه ی استان ها

نه من فروشم به کل کشور هست یعنی چندین ساله ارسال دارم به همه ی استان ها

اها پ مربای بهار نارنج اوکی 

میشه یکی رو انتخاب کنید؟ چون واقعا خودم تو انتخابش موندم من عسل و روغن های طبیعی کار میکنم اینم فق ...

مربای بهارنارنج

فقط حیدر امیرالمومنیناست  لعن علی عدوک یا علی و فاطمه اولی و دومی و سومی . ع . ...ه