2777
2789
عنوان

همین الان امادگی دارین مهمان بیاد خونتون 🤭

| مشاهده متن کامل بحث + 533 بازدید | 78 پست
کیه 🤕

بچه جاریم 

خجالت نمیکشه هرروز هروز میفرستنش اینجا 

خب ناهارشم دادم خورد یعنی چقدر دیگه باید بی مسئولیتی اینا رو من به دوش بکشم اه

امضام خونده بشه🤌وقتی از یک فروشگاه بزرگ خرید می‌کنید، کمک می‌کنید یک نفر هفتمین ویلای خود را بسازد و دهمین ماشینش را بخرد؛ اما وقتی از بقالی محل یا یک مغازه ساده خرید کنید آن فرد می‌تواند برای فرزندش آن وسیله‌ای که نیاز دارد را بخرد ... حداقل چند قلم از خرید هاتون را مخصوص بقالی و مغازه های کوچک بذارید و همه مایحتاج خود را از فروشگاه های بزرگ نخرید و به اندازه خود کمی جلوی این سیستم سرمایه دار پرور تبعیض آمیز را بگیرید.                   و من یتوکل علی الله فهو حسبه✨

خیر 

یه فامیل درجه یک داریم اونا خودشون ما رو هرزگاهی دعوت میکنن 

ما میخوایم با نظم و برنامه دعوتشون کنیم 

چون با برنامه ریزی بهتره 

ولی اونا هروقت زنگ میزنیم میگن نه ، خودمون میایم 

به دعوت نیاز نیست 

ما مشکلمون اینه که خودمون میخوایم راحت و با برنامه باشیم 

دعوت میکنیم نمیان یهو ساعت ۴ غروب میان 

تا ادم بره خرید کنه و ....

چه کار کنیم اینکار رو نکنن ؟؟

فکر میکنن دارن لطف میکنن ک مثلا دعوت و بریز بپاش بزاریم کنار 

درجه یک هم هست نمیشه قطع رابطه کرد 

ولی ما کلا برنامه ریزی از روز قبل برامون مهمه 

چه کنیم ؟؟

لطفا درخواست دوستی ندید 🙏

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خسته نباشید نمیخایی عکس شاهکارتو بدی

نه دیگه دارم جمع میکنم 😁

میان استخوانهای خرد شده ایم                                                    اما امید تقلا میکند برای روییدن...🤍🌱🕊️
اره خونه تمیزه ولی پول نداریم کسی بیاد ۲۰ هزار پول داریم شوهرم چند روزه بیکاره 

عزیزم غصه نخور انشاالله ی کار پردرآمد واسه شوهرتون پیدامیشه.خدابزرگه

دوستان خواهش میکنم واسه حل مشکلم دعاکنید که زودتر حل بشه و آبروم حفظ بشه دعاکنید شر اون مزاحم اززندگیم کم بشه و به سزای کارش برسه و آرامش بزندگیم برگرده و کسی از مشکلم خبردارنشه .دعاکنید دشمن شادنشم 😔
بله کاملا تقریبا هروز آمادگی دارم😍😁 خونه م برق میزنه  فقط اگ بیاد غذا حاضری باید بخوریم چو ...

غذا نیمرو هم باشه تو خونه تمیز می چسپه 😍

دخترک له له کنان در حال رفتن به نانوایی بود .ادامسش رو تف کرد روی زمین .دم نانوایی دید اسکناسش نیست راه رفته را اینبار ارام برگشت روی زمین چشمش دنبال اسکناسش بود نزدیک ایستگاه اتوبوس اسکناس زیر پاشنه کفش خانمی بود ایستگاه شلوغ بود تا خواست جلو برود و به خانم بگوید پولم زیر پای شماس خانم سوار اتوبوس شد پول هم با کفش خانم رفت .اسکناس با ادامس به ته کفش خانم چسبیده بود 😐😐😐

نه بابا مهمون بیاد خونمون توش گم میشه خیلی کثیفه

من سواد ندارم میشه انگشت بزنم 🌚                                   من عاشق فیلمم 💜💫    عاشق فیلم با معنا یک فیلم با معنا می تونه از صد تا کتاب آموزنده تر باشه سعی کنید فیلم خوب ببینید  سریال خوب ببینید ما بیشتر وقتمون در اوقات فراقت صرف فیلم میکنیم پس باید یاد بگیریم وقتمون و تلف نکنیم 🕑                     
خیر  یه فامیل درجه یک داریم اونا خودشون ما رو هرزگاهی دعوت میکنن   ما میخوایم با ...

زنگ هم نمی زنن ؟؟

دخترک له له کنان در حال رفتن به نانوایی بود .ادامسش رو تف کرد روی زمین .دم نانوایی دید اسکناسش نیست راه رفته را اینبار ارام برگشت روی زمین چشمش دنبال اسکناسش بود نزدیک ایستگاه اتوبوس اسکناس زیر پاشنه کفش خانمی بود ایستگاه شلوغ بود تا خواست جلو برود و به خانم بگوید پولم زیر پای شماس خانم سوار اتوبوس شد پول هم با کفش خانم رفت .اسکناس با ادامس به ته کفش خانم چسبیده بود 😐😐😐
عزیییییییییییزم تشریف بیارید . من اصفهانم 

🥰اخی الهی فدات بشم مهربونم خیلی ازت دورم اصفهان حدود دوروز فکر کنم دوره ازمون البته اگه با سرعت جت بیام دوروزه میرسم 😂

/غرور رو از خدایی یاد گرفتم ک هنوز شیطان رو نبخشیده  ،شیطان روزگار هیچ وقت نمیبخشمت 🖤کی گفته من تنهام ؟!منو کودک درونمو ؛کرم درونمو ؛اون روی سگم !باهم یه خونواده خوشبختیم 😎

بله مهمون الان میتونه بیاد

در اتاقا رو می‌بندم😁😁

🖤🖤از حسین ابن علی هر چه بخواهی بدهد، تو زرنگ باش و از او نسل علی‌دوست بخواه🖤🖤                                                  Good behavior is very powerful; like a good medicine! #pharmacist                                                                                                                                             لطفاً اگر سؤالی دارید، تو یکی از تاپیک‌های خودم بپرسید. من خوشحال می‌شم اگر بتونم کمکتون کنم ولی متأسفانه نمی‌تونم همه اعلان‌هام رو چک کنم.
عزیزم غصه نخور انشاالله ی کار پردرآمد واسه شوهرتون پیدامیشه.خدابزرگه

ممنونم عزیزم شرایط خیلی سختی هست دعا کن برام 

زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜
الان نه اصلا چون دیشب تازه از سفر اومدیم صبح هم تا 12 خواب بودم 🥴

حق داری

🥰اخی الهی فدات بشم مهربونم خیلی ازت دورم اصفهان حدود دوروز فکر کنم دوره ازمون البته اگه با سرعت جت ...

خدانکنه عزیزم 

حیف شد 😪🥺

دوستان خواهش میکنم واسه حل مشکلم دعاکنید که زودتر حل بشه و آبروم حفظ بشه دعاکنید شر اون مزاحم اززندگیم کم بشه و به سزای کارش برسه و آرامش بزندگیم برگرده و کسی از مشکلم خبردارنشه .دعاکنید دشمن شادنشم 😔