2777
2789

سلام بچه ها من قبلا قرص لاغری گلوریا مصرف میکردم خیلی خوب بود 15 کیلو کم کردم اما هنوزم اضافه وزن دارم باید کم کنم میشه قرص هایی که خوردین و جواب گرفتین رو معرفی کنید و اینکه اصلی باشه حتما آدرس و شماره تلفن هم بزارید 🙏🙏🙏

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

منم گلوریا خوردم خیلیییییی لاغر شدم ولی مثه خنگا دوباره خوردم و یکم تپلی شدم 

👈من 👉 آدمی هستم ک اخلاقمو با شعور طرف ست میکنم 🚫پس🚫 اگه یه وقت از اخلاقم ناراحت شدی یه نگاه به شعورت بنداز✌️

پیاده روی کن عزیزم من تو همین نی نی سایت خوندم کسی با پیاده روی و ورزش... ۳۰ کیلو کم کرده بود 

قرص عوارض داره 

اگرم برا کم شدن اشتها می خوری بهتره به نظرم از محصولات گیاهی استفاده کنی مثلن زیره 

And God is the best Lily in my world ^^🌱... یا زهرا 💓 ................من و دخترم که تو راهه
شما اصلیشو میگرفتی؟؟ 

اره یکی برام می‌آورد کاش شمارشو داشتم هنو 

👈من 👉 آدمی هستم ک اخلاقمو با شعور طرف ست میکنم 🚫پس🚫 اگه یه وقت از اخلاقم ناراحت شدی یه نگاه به شعورت بنداز✌️

آنقدر تکرار کن 

آنقدر تمرین کن 

تا بهترین باشی 

تو کم کم تغییر خواهی کرد 

شاید خودت خیلی متوجه نشوی 

اما کم کم منحصر به فرد خواهی شد.

لایف استایلتون هست وقتی یمدت بتونی مدل زندگی و غذا خوردنت رو تغییر بدی و انتخاب های سالم تری داشته باشی کم کم ذائقه و بدنت عادت میکنه 💖

درود خدمت شما که چاقی هستید یا اضافه وزن دارید🙃🙋🏻‍♂️ 

خب اول بگم که خیلی عشق غذا مخصوصا سیب زمینی بودم و پیتزا و اسنک و این جور چیزا بل سس فراووون😋 

😂🤦🏻‍♂️😂🤦🏻‍♂️😂🤦🏻‍♂️ 

یه روز خودمو توی آینه دیدم که بشکه شدم و وزنم داره به صد میرسه جوری که وقتی حرف میزدم لبام تکون نمیخوردن یا راه میرفتم پاهام عرق سوز میشدن🤦🏻‍♂️ 

خلاصه دیگه کم کم داشتم وارد بحران جدید افسردگی میشدم که یک روز به عید تحویل سال جدید  بود که تصمیم گرفتم آقا از امسال نه آجیل نه شیرینی لب نمیزنی عید شد و هرجا رفتیم و تعارف که بفرمایید میگفتم نه رژیم هستم😂 

اینکه جلوی همه اینجور صحبت میکردم باعث شد تو رودروایسی ام که شده ادامه بدم خلاصه که یه مدت از چیپس و خوردن فست فود و شیرینی ها دوری کردم بجاش از شیرینی میوه هل تغذیه میکردم و شامم یا زود مثلا دم دمای غروب میخورم اونم مثلا ماست شیرین و شیر  

روزهاام‌ از وعده غذایی بگم که به هیچ عنوان بادمجون و غذای چرب و ته دیگ و ؛ 

کاکائو و نمیدونم اینجور چیزا ام نمیخوردم 

چون هدفم رسیدن به وزن مناسب بود شروع کردم به ادامه دادن بدون اینکه حتی اذیت بشم یا هوس غذاهای چرب بکنم😂🤦🏻‍♂️ 

گذشت و یک ماه شد که تصمیم گرفتم کنار رعایت کردن شروع به ورزش مناسب کنم رفتم سراغ مادر ورزشها😉🙃 اگه گفتی چی🤔🤣 

اره آفرین پیاده روی🥳🤭 

شروع کردم به روی ۱۵ دیقه راه رفتن و هفته بعدش ۲۰ دیقه و هفته بعدش ۲۰ دیقه راه رفتن ملایم و ۵ دقیقه تند و هفته های بعدی نیم ساعت راه رفتن و ۱۰ دیقه تند که سر ۶ ماه که شد رسیدم به وزن مناسب هرکی منو میدید میگفت چیکار کردی و شروع سوالات شد که به ماعم راز لاغریتو بگو با شنیدن این حرفا انگیزه ۲ چندان شد که قوی پیش برم خلاصه شروع کردم به دراز نشست و بارفیکس جوری که بیشتر به جای اینکه بشینم کارم ورزش شد و درنهایت از وزن ۱۰۰ رسوندم خودمو به ۶۸ کیلو🌹❤🙈 

خلاصه با قدم عالی بود چون قدم ۱۷۵ هستش😁 

بعد به اصرار خانواده که خیلی لاغر شدی و فلان رسوندم به ۷۵ و الان کاملا نرمال هستم راستی به پزشک هم مراجعه کردم برا اونم سوال شد که چجوری اما نتونست ایرادی بگیره و همینطور افراد دیگه همه مات و مبهوت موندن که چطور بدون عوارض ینی موهات نریخت😳 و باید بگم نه نریخت😉🙃 

این است قدرت اراده

بدون رفتن ب باشگاه و در منزل 😁 

وقتی اطرافیا منو دیدن شروع کردن به لاغر کردن و اوناام که یه حرفم ایمان اوردن لاغر شدن  

گفتم برا شماهم بگم که اگر بخواید میتونید کافیه اراده کنید😉 

بدون خوردن مکمل یا آمپول و قرص بدون عوارض لاغر کنید به وزن ایده آل تون برسید با آرزوی بهترین ها برای شما 😇

And God is the best Lily in my world ^^🌱... یا زهرا 💓 ................من و دخترم که تو راهه