2777
2789

بچه ها من زود ازدواج کردم ۱۷ سالگی اول ازدواجمون ی دختر پر انرژی شیطون بودم قیافمم خوب بود حالا اون عالی ها ن ها ولی خوب مثلا همه میگفتن ناز و تو دلبروی اون موقع ها فک میکردم خوب قیافم ولی هیکلم خدایش خوب بود بعد ازدواج ک کردم اصلا تو عقد ما لحظات عاشقانه نداشتیم اصلا یادم نمیاد دلم واسه شوهرم قنج بره اونم همینجور اولش درست میشه ولی رابطمون مثل دوتا دوست خوب بود اون درونگرا من برونگرا خیلیییی اذیت شدم اصلا حرف نمیزد من احساس میکردم دوسم نداره ولی تا بش میگفتم میگف گیر الکی نده فلان و .....

کم کم دیگه حس سر زندگیمو گرفت الان عروسی  کردم و بچه دارم دوباره همونجوریم ولی بهتر یکم برونگرا تر شده ولی ما لحظات عاشقانه ک دیونه هم بشیم خ کم داریم میدونید چی میگم  همیشه حسرت میخورم چرا زود ازدواج کردم منم دوست دارم اون لحظات عاشقانه رو تجربه کنم بلاخره تو دنیا یکی پیدا میشد ک از من خوشش بیاد 

چند مدت پیش مشکوک شدم ب hPVزیگیل تناسلی 

که از راه رابطه جنسی پیدا میشه تمام فکر ذکرم اینکه منو دوست نداشت رفته خیانت کرده همیشه میگم چرا از اولش تموم نکرد چرا

انقدر بهم بی توجهی کرد ک الان ادن حس ک قبلنا داشتم ندارم اون موقع ها فک میکردم چقدر جذابم 

اخه همه من تو دانشگاه مدرسه همیشه دوست داشتن مورد توجه بودم 

ولی الان فک میکنم خ داغونم همش رو خودم عیب میزارم اهان بخاطر این دلیل حتما دوسم نداره 🥲🥲🥲

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خلاصه نگید دلش میشکنه و ادامه بدید بزارید تا رابطتون جدی نشده تموم بشه نزارید عمر خودتون و طرف مقابلتون هدر بره تا یه پسر ولتون کرد ناراحت نشید خ بهتر اینکه وسط کار بهتون ضربه بزنه

حس کردم تبلیغه منم لحظات خاص عاشقانه ندارم زندگیم کاملا عادیه چون ی زندگیه خیلی واقعیه و بچه بازی ن ...

تبلیغ چی 🙂

میدونی خ دلم شکسته ذهنم داغون من اصلا رابطه جنسی بجز با شوهرم نداشتم چیز الوده استفاده نکردم اخه از کجا گرفتم پس 🥲

چرا باهاش صحبت نمیکنی؟؟ مشکوک به زگیل هستی یا زگیل داری؟؟

بگم چی تا میگم میگه خوشی زده زیر دلت 

من فلان کار کردم و ...

یکی ک ادم دوست نداره از ته دل معلومه 

به احتما ۸۰ درصد دارم جوابش ی هفته دیگه میاد

سعی کن خیلی نامحسوس زیر نظر بگیریش

اصلا حوصلشو ندارم اخه بچه دارم و نمیتونم بچمو فدای هوس بازی شوهرم کنم خودمو میخوام بزنم بخریت خونه بابامم خبری نیس 

ازدواج کنم بچم چی اونم یه مرد عوضی دیگس 

اصلا حوصلشو ندارم اخه بچه دارم و نمیتونم بچمو فدای هوس بازی شوهرم کنم خودمو میخوام بزنم بخریت خونه ب ...

حالا بحث خیانت جدا ولی فکرنکن همه مردم زندگی رمانتیک عاشقانه ای دارن زندگی عادی دارن اکثرا ولی خب باهم خوبن

حالا بحث خیانت جدا ولی فکرنکن همه مردم زندگی رمانتیک عاشقانه ای دارن زندگی عادی دارن اکثرا ولی خب با ...

آره خب راس میگی منم ناراحتم از زیگیل گیر دادم ب این کاراش😅