2777
2789
عنوان

دختر یا خانومی هست از همسر یا دوست پسرش بزرگ تر باشه ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 843 بازدید | 50 پست

مامان من حدود 3-4سال از پدرم بزرگ‌تره.

نه از نظر سن مشکل نداشتن.

البته مادر و پدرم الان حدود 60 سالشونه

مرد از قِبَلِ حادثه راهی بگشاید/ نامرد به خویش و دگران عرصه کند تنگ/ ای غم چه فسونی تو که چون تیغ کنی تیز/ مرد از تو خورَد صیقل و نامرد زند زنگ

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سن که چیزی نیست واقعا اگه طرف رو دوست داشته باشی میشه تحمل کرد فقط باید ادم دهن بینی نباشی چون اطرافیان شاید اذیتت کنن 

حالا کسی بوده قدش بلندتر از همسرش باشه و خوشبخت باشن؟؟؟

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

من یکیو خیلی دوص دارم ولی ۳ سال ازم کوچیکتره باهاش وارد رابطه شدم الان بعد ی سال پشیمونم ...از خودم روندمش چون میدونستم آخر رابطمون هیچه خیلی گناه داشت بهم گفت باهام بد کردی ولی مجبور بودم بخاطر خودش کاش همسن هم بودیم💔 

خواهر من با رلش 7سال اختلاف دارن خیلی باهم خوبن خواهرم 40رلش34 البته الان چند سال باهم هستن خدایش به خواهرم 40 نمیخوره به رلشم بیشتر از 34به هم میخورن خیلی هم همدیگرو دوستدارن 

نی نی یار لطفا تعلیق نکن 😭                             ارتش سرخ سابق. 🧿❤️😘                                       نمیدونم چرا تعلیق شدم 😭😭😭😭                        من دختر خوبیم 😭😭❤️❤️❤️❤️❤️
من یکیو خیلی دوص دارم ولی ۳ سال ازم کوچیکتره باهاش وارد رابطه شدم الان بعد ی سال پشیمونم ...از خودم ...

منم میگم کاش هم سن باشیم 

ولی اون ۱۱ماه کوچیک تره 

ولی هر دو ۱۸ سالشه ایم

دختر بنفشم دیوونه کاکائو 🍫💜
من از همسرم بزذگترم

واقعا چقدر بزرگ تری چند سالته و چند سالشه 

چطوریه خوبه دوستش واقعیه یعنی مگه میشه آدم کسی رو دوس داشته باشه که از خودش بزرگ تر باشه 

دختر بنفشم دیوونه کاکائو 🍫💜