2777
2789
عنوان

استرسسسسس شدید 😭

136 بازدید | 11 پست

از ۱۴ فروردین همینجوری پشت هم امتحان داشتیم و داریم تا ۲۷ خرداد 

استرس دیوونم کرده  شبا سرمو با خیال راحت نمیزارم رو بالش 😭  تپش قلب پدرمو در آورده از استرس شدید موهام می‌ریزه 

دوست پسر هم دارم یعنی محل سگ نمیدم بش حسب ندارم بش 

از بس همش فکرم ب درسه و امتحان و کنکوره   همش درس میخونم وقت خواب ندارم فقط ۵ساعت می‌خوابم 

جوریه که میگه سرد شدی  همش درس می‌خونی 

یعنی از ۲۴ ساعت ی ساعت براش ‌‌‌‌‌‌‌‌‌وقت میزارم 

راه ما ی دارید که کم بشه استرسم

دختر بنفشم دیوونه کاکائو 🍫💜

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به آخرش فکر کن.

این زندگی این هدف این درس ارزش اینهمه استرس رو داره؟؟؟

خدایی نکرده میدونی چقدر سکته زیاد شده؟؟؟؟

👇❤دو تا بچه بودن توی شکم مادر.اولی  میگه تو به زندگی بعد زایمان اعتقاد داری؟ دومی: آره حتما. یه جایی هست که میتونیم راه بریم شاید با دهن چیزی بخوریم. اولی: امکان نداره. ما با جفت تعذیه می شیم. طنابشم انقد کوتاهه که به بیرون نمی رسه. اصلا اگه دنیای دیگه هم هست چرا کسی تاحالا از اونجا نیومده بهمون نشونه بده. دومی: شاید مادرمونم ببینیم. ولی مگه تو به مامان اعتقاد داری؟ اگه هست پس چرا نمی بینیمش؟ دومی: به نظرم مامان همه جا هست. دور تا دورمونه. اولی: من مامانو نمی بینم پس وجود نداره. دومی: اگه ساکت ساکت باشی صداشو می شنوی و اگه خوب دقت کنی حضورشو حس می کنی.مثل دنياي امروز ما و خدايي كه همين نزديكيست😍...........
به آخرش فکر کن. این زندگی این هدف این درس ارزش اینهمه استرس رو داره؟؟؟ خدایی نکرده میدونی چقدر سکت ...

بخدا ی جوری شدم که میگم میشه من سر بی استرس بذارم زمین. میگه تابستون رو ببینم

منی که مث تو کلی امتحان دارم ولی به هیچ جام نیس🗿😂💔

خوش ب سعادتت بی خیالی  ی نعمته 

بخدا شب میخواد زنگ بزنه  درسمو صب خوندم تا ساعتی ۳ بعد از شام هم می‌خونم 

که بتونم فقط نیم ساعت حرف بزنم 😄

خوش ب سعادتت بی خیالی  ی نعمته  بخدا شب میخواد زنگ بزنه  درسمو صب خوندم تا ساعتی ۳ ب ...

اره بخدا خواهرم مثل تو استرسیه میگه تو چرا انقد بیخیالی یه دویست سالی عمر میکنی😑😂

من میخونم هروقت عشقم کشید اصلا از خواب یا تفریحم برا درس نمیزنم😂

توعم عزیزم اینجوری پیش بری خیلی روت فشار میاد باید به فکری کنی با یه دکتری چیزی درمیون بزار تو این سن اینهمه فشار عصبی به خودت وارد میکنی خدای نکرده مشکلات بدی سراغت میاد دراینده

میخوابونم دهنتااا🗿🤛🔪
اره بخدا خواهرم مثل تو استرسیه میگه تو چرا انقد بیخیالی یه دویست سالی عمر میکنی😑😂 من میخونم هروقت ...

راس میگه والا آبجی منم بیخاله ها بی خیال 

اومد دیگه بیشتر از تپش قلب قرص میخورم