2777
2789
عنوان

نامزدم با دوستم به هم زنگ میزنن....

| مشاهده متن کامل بحث + 975 بازدید | 50 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اگع میتونستم همون روز اول باهاش کات میکردم با نامزدم ولی خوب دوسش دارم

دوست پسر یا نامرد؟

تاریخ(۳شهریور ۱۴۰۳)من رژیمم رو شروع کردم وزن اولیه (۹۱کیلو ۴۵۰)انشالله تا عید به ۶۵ کیلو میرسم                        در تاریخ ۱۸ شهریور من شدم(۹۰کیلو ۶۵۰)خیلی کم نکردم و کاملا نا امید شدم😭ولی رژیممو ادامه میدم قوی تر از قبل  در تاریخ ۸ مهر شدم ۸۷۵۰۰ خیلی روزهای سختی و دارم میگذرونم امیدوارم بتونم تا آخر دوام بیارم و به وزن ۶۵ برسم
نتیجه ودرس عبرت هیچوقت تحت هیچ شرایطی دوستاتون رو با شوهراتون نامزداتون  خواستگاراتون و غیر... ...

والا من دوستام و آشنا کردم هر دو هم مجرد و زیبا شعور دارن و با معرفت هستن .... شوهرم جنبه اش خوبه

رابطه تو با دوستت قطع کن و بگو اگه یکبار دیگه پیام بده به خانوادش اطلاع میدی که داره مزاحمت ایجاد می‌کنه! 

با نامزدت جدی صحبت کن و بگو دلیلی نمیبینی که با دوستتون در ارتباط باشه و اگه بکارش ادامه بده طور دیگه ای اقدام می‌کنی 

والا من دوستام و آشنا کردم هر دو هم مجرد و زیبا شعور دارن و با معرفت هستن .... شوهرم جنبه اش خوبه

سپاس 

🙏

خوبه گفتم ریپ نزنید میدونم ینی گفتم هااااا

به نام الله☝️👑به عشق وطن 🇮🇷 مادر پدر❤️  💍🧿miladm🧿🤰🤱یارِ خوب تمامِ ماجراست❤🫂️✅️بمیری به نام،نمانی به ننگ🚫⚡️اثر ظلم محال است به ظالم نرسد⚡️👌

این مسئله جدی هست چیزی نیست که براحتی ازش بگذری 

به نظر من خط قرمزه

حالا فهمیدی چی میگن باهم؟

الان‌که عقد نیستی راحت تر میتونی بذاریش کنار

نترس کس دیگه هم پیدا میشه که دوسش داشته باشی 

حداقل اگه‌میتونی کنکاش کن ببین با کسی دیگه ای ارتباط چیزی نداره

دوست داشتنی ک آرامشت رو ب هم بزنه پایدار نیس بالاخره یه روز صبر ت لبریز میشه کات میکنی امروز نه فردا

ای کاش میشد خدا رو بغل کنم بگم مرسی مهربون❤️
رابطه تو با دوستت قطع کن و بگو اگه یکبار دیگه پیام بده به خانوادش اطلاع میدی که داره مزاحمت ایجاد می ...

با رفیقم قطع رابطه کردم پدر نداره مادرشم که بهش بگم مطمئنن عادی برخورد میکنه نامزدمم بهش گفتم بلاکش کن بلاکش کرد میگه با شماره و اکانت مختلف زنگ میزنه که بیا رل بزنیم فلانی نمیفهمه نامزدمم بهش دوسه باری فوش داده ولی حالیش نیس هولو

😁😁😁 از ما گذشت دیگه 

باش

به نام الله☝️👑به عشق وطن 🇮🇷 مادر پدر❤️  💍🧿miladm🧿🤰🤱یارِ خوب تمامِ ماجراست❤🫂️✅️بمیری به نام،نمانی به ننگ🚫⚡️اثر ظلم محال است به ظالم نرسد⚡️👌