2777
2789

با سلام  ، از بدو تولد دخترم از پدرش جدا شدم چهار سال پدرمو در آورد انقدری که حضانتو دادم به باباش ،الان یک‌ماهه دخترمو برده نه می‌ذاره ببینم نه صداشو بشنوم میگه برو شکایت کن با مامور بیا هر هفته ،منم سر کار میرم نمیتونم هر هفته درگیر بشم ،یکی میگه ول کن میاره ،یکی میگه نه برو بجنگ یکی میگه ازدواج کن  ،و...و...من فقط دلتنگ دخترمم و البته دخترم با اینکه چهار ساالشه قوی و منطقیه ولی میدونید که دل مادر چه حالی داره .....حالا شما بگید چیکار کنم ، صبر کنم ،بجنگم ....دارم دیوونه میشم 

دخترت با خودت راحت تره یا باباش؟

طبیعتاً دخترا با مادر راحت ترن اما استثنا هم کم نیست 

دختر شما چطوریه؟

ایرانِ‌جان🇮🇷❤️ [فقط به عشق علی حتی محال ها شدنی 💚 بابای خوب ما:) ] یه زمانی از امام حسین هیچ درکی نداشتم ، اما حالا شده تمام زندگیم ؛ میدونی فقط کافیه باهاش حرف بزنی ، اون خودش می‌دونه چطوری به بهترین نحو جوابتو بده! صل الله علیک یا اباعبدالله❤️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

منم مادرم... خیلی به پسرم وابستم.خار به دستش بره میمیرم. شبا باید سرش رو بالش خودم باشه.  ولی تقریبا یک ماه قهر بودم خونه مامانم دلم براش تنگ نمیشد نمیدونم چرا

مادر و پدرای خیلی سختگیر ، بهترین دروغگو ها رو تحویل جامعه میدن

اتفاقا ی بار زنگ بزن بگو ممنون که از دخترمون خوب نگهداری میکنه و مراقبش حالا که پیش تویه خیالم راحته راستش ی خواستگار خوب دارم که میخوام ازدواج کنم شرایط بردن دخترمون. نداشتم. ازت ناراحت بودم بخاطر اینکه نمیزاری ببینمش ولی الان فهمیدم حکمت خدارو تازه قدردانتم. 

تا هفته آینده با ساک میاردش جلوی درتون 

چون خیالت راحت بود که پیش باباش جاش راحته

شاید، ولی دل خودم چی؟ نباید دلتنگ بوش میشدم؟ بعضی وقتا فکر میکنم شاید دارم ادا درمیارم که وابستشم. حتی یبار اشک نریختم که پسرم پیشم نیست. الان عذاب وجدان ولم نمیکنه. کلا مادرا همیشه باید یه عذاب وجدانی داشته باشن😃

مادر و پدرای خیلی سختگیر ، بهترین دروغگو ها رو تحویل جامعه میدن
چرا مجبور شدی حضانتو بهش بدی؟

برای هر چی شکایت میکرد ازم ،بچه سرما میخورد شکایت میکرد که این مادر لایقی نیست چون شاغله و جالب اینکه یک ریال هم تا الان نفقه نداده

2810