2777
2789
عنوان

کیا سقط مکررشون بخاطر مشکل انعقادی بوده

| مشاهده متن کامل بحث + 574 بازدید | 85 پست
دقیقا  فقط بلدن بترسوننت اینقدر از این امپول هورمونیا بهم زدن انقدر قرص های گرون خوردم هیچ ب ...

ایشالا ایندفعه سالم بغلش میگیری، فقط ی توصیه خواهرانه کنم حتما تو غربالگریهات بگو برات داپلر هم بزنن که ی وقت مقاومت شریان رحمی نگیری و اگه زیاد بود دوز قرص رو تغییر بده

عمری دگر بباید بعد از وفات ما را، کاین عمر طی نمودیم اندر امیدواری،،، 
اره خودمم اعتقاد نداشتم من هر بار باردار میشدم اصلا قلب تشکیل نمیشد دکترا هم تهش گفتن شما بچه دار ...

میشه بگی چله بری چیه؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اره خودمم اعتقاد نداشتم من هر بار باردار میشدم اصلا قلب تشکیل نمیشد دکترا هم تهش گفتن شما بچه دار ...

ولی من بودم برای سلامتش هر کاری میکردم

وقتی اینقدر به سختی به دستش آوردم

من کاسه صبرم ، این کاسه لبریزه
میشه بگی چله بری چیه؟

عزیزم من اصلا اینو قبول نداشتم

چله اینه ک کسی زایمان ناموفق داشته و بچش مرده و توام زاچ بودی اومده مثلا عیادتت 

اون شخص از زایمانش ۴۰روز رد نشده اومده روی تو میگن چله اون افتاده روی تو و باعث میشه ک بچه دار نشی و ب مشکل بخوری...

از این حرفا.

الان ب قول اون دوستمون ک بهم گفت درکت نمیکنم

خودمم واقعا قبول نداشتم

دیگه گفتم انقدر دوا و درمون کردم اینم برم شاید شد.

یه دعا بهم داد ک چن تا سوره توش نوشتس ب بازوم بستم همین

لایک نکن خیرشو ببینی
ای و اف کردی؟ الان بچه داری؟

نه عزیزم طبیعی ولی خوب دارو زیاد استفاده کردم ک اابته لطف خدا بود اول رحمم دو شاخ بود الانم نا خواسته باردارم دخترمم دوسالشه

گذرم تا به در خانه ات افتاد حسین خانه آباد شدم خانه ات آباد حسین..............التماس دعا😔😔😔😔
ولی من بودم برای سلامتش هر کاری میکردم وقتی اینقدر به سختی به دستش آوردم

خب گلم الان سلامته

همه چیش.

دکترمم عوض کردم اصلا مشکل خون ندارم ب چ دلیل انوکساپارین بزنم الکی.

بعضی دکترای متخصص واقعا حالیشون نیست من اوایل بارداری عفونت اداری گرفتن بهم امپول جنتامانسین داد ک خیلی ضرر داره

ولی نزدم تحقیق کردم دیدم اشتباهه بجاش قرص خوردم خوب شدم.

خداییش گاهی وقتا حرف دکترا سمه بخاطر خطاهای پزشکی شون.

من کلا دکترمو عوض کردم با این ک دکتر معروفی هم بود

لایک نکن خیرشو ببینی
خب گلم الان سلامته همه چیش. دکترمم عوض کردم اصلا مشکل خون ندارم ب چ دلیل انوکساپارین بزنم الکی. ب ...

من نمیخوام بترسونمت ولی الان ممکنه مشکل ساز نباشه ولی ب مرور بزرگتر بشه خومرسانی ممکنه مختل بشه طبق تجربه بهت میگم قبمت امپول ازاد زیاده ولی بیمه خدمات کنی ۱ تومن میدی ولی داروهات بیمه و میشه و زایمانتکاری که من کردم

گذرم تا به در خانه ات افتاد حسین خانه آباد شدم خانه ات آباد حسین..............التماس دعا😔😔😔😔
خب گلم الان سلامته همه چیش. دکترمم عوض کردم اصلا مشکل خون ندارم ب چ دلیل انوکساپارین بزنم الکی. ب ...

شما با وجود ۳ تا سقط نباید ریسک کنی اونم تازه بدون تشکیل قلب!!!اا

من نمیخوام بترسونمت ولی الان ممکنه مشکل ساز نباشه ولی ب مرور بزرگتر بشه خومرسانی ممکنه مختل بشه طبق ...

اخه من خونم لخته نیست دکترمو جدیدا عوض کردم گفت اتوکساپارین برای اونایی هست ک مشکل خون دارن چزا دکترت الکی این امپول رو تجویز کرده برات.

الان ک شما میگی باید با دکتر دیگه هم مشورت کنم اخه میترسم الکی بزنم اونطوری چیزی بشه 

ممنون عزیزم از راهنماییت

لایک نکن خیرشو ببینی
اخه من خونم لخته نیست دکترمو جدیدا عوض کردم گفت اتوکساپارین برای اونایی هست ک مشکل خون دارن چزا دکتر ...

برای بعضیا تو بارداری ایجاد میشه مثلا خود من بعدا چون خونرسانی تقویت میکنه جنین قوی میشه احتمال سقطش کم.میشه

همتا اسم خـودمه♥
اخه من خونم لخته نیست دکترمو جدیدا عوض کردم گفت اتوکساپارین برای اونایی هست ک مشکل خون دارن چزا دکتر ...

منم نداشتم تا ازمایش رنتیک جهش خون دادم مشخص شد یک فاکتور دارم

ولی الان من چندنا یر این بارداری رفتم دکتر تشخیص ندادن میگفتن انوکیا ۴۰۰۰ بزن ولی اخر محبور شدم برم دکتر زایمان قبلم و ایمنیم گفت دوز ۶۰۰۰ هزار هرچی جنین بزرگتر شه اختلال ممکنه بیشتر بشه پس ریسک نکنیم!!!تازه بارداری قبلیم روزی دوبار انوکسا میزدم 

عزیزم من اصلا اینو قبول نداشتم چله اینه ک کسی زایمان ناموفق داشته و بچش مرده و توام زاچ بودی اومده ...

اره میفهمم چی میگی ، ادم میگه بذار هر کاری از دستم بر میاد بکنم حتی چیزی که بهش اعتقاد نداشتی

باشه عزیزم مرسی ازت    

ببخشید نظر دادم چون درد کشیده بودم تجربمو بیان کردم یهسر به تایپیک از سقط مکرر تا درمان بزن

منم نداشتم تا ازمایش رنتیک جهش خون دادم مشخص شد یک فاکتور دارم ولی الان من چندنا یر این بارداری رفت ...

کدوم فاکتور جهش داشت؟ برا من pai1 هومو بود و mthrهترو، البته نمیدونم اینا چیه هنوز وقت نکردم سرچ کنم