2777
2789
عنوان

کسی هست جنسیت نینی رو درست حدس بزنه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 699 بازدید | 98 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

پسره اگه =  پوست صورتت سفید تر شده ، نوک سینه ها تیره تر شده ، احساس حس قلقلک توی ناحیه شکم ، ...

چه جالب 

هم پاهام خیلی یخ شده که همش دارم جوراب میپوشم هم صورتم باز شده 

خیلی چیزایی که میگی رو دارم 

ولی قلقلک رو حس نمیکنم

طراحی چهره سیاه قلم انجام میدم. اگه دوست داشتید کارامو ببینید تلگرام پیام بدین. سفارش هم قبول میکنم
شما خودتم بارداری  بیشتر علائمت چی بود عزیزم

برات فرستادم عزیزم من همین علائم رو داشتم 

تعبیر خواب بلدم اگه جایی تعبیر خواب ازم‌خواستید خواب رو با کوچکترین‌جزئیاتی که به‌ یاد دارید تعریف کنید تا تعبیر کنم هزینه تعبیر خواب دو تا صلوات به نیت خواسته هام ❤مخالفی ریپ بزن ولی محترمانه مخالفت کن تا جواب بگیری 😐😐 با آدمایی هم که بلد نیستن محترمانه برخورد کنن حرفی ندارم 
چه جالب  هم پاهام خیلی یخ شده که همش دارم جوراب میپوشم هم صورتم باز شده  خیلی چیزایی که ...

احتمالش کمه از الان ولی اگه از ۲/۵ به بعد احساس کردی پسره

تعبیر خواب بلدم اگه جایی تعبیر خواب ازم‌خواستید خواب رو با کوچکترین‌جزئیاتی که به‌ یاد دارید تعریف کنید تا تعبیر کنم هزینه تعبیر خواب دو تا صلوات به نیت خواسته هام ❤مخالفی ریپ بزن ولی محترمانه مخالفت کن تا جواب بگیری 😐😐 با آدمایی هم که بلد نیستن محترمانه برخورد کنن حرفی ندارم 
احتمالش کمه از الان ولی اگه از ۲/۵ به بعد احساس کردی پسره

مرسی عزیزم 

انشالله که نینیت به سلامت بیاد تو بغلت😍

طراحی چهره سیاه قلم انجام میدم. اگه دوست داشتید کارامو ببینید تلگرام پیام بدین. سفارش هم قبول میکنم
حس خودت چی میگه

یکم میگه پسر ولی نمیدونم شاید چون اکثرا همینو گفتن به دلم افتاده

دختره اگه = 

پوست صورتت یکم تیره شده ، صورتت جوش زیاد میزنه ، خیلی بی‌حوصله و بد اخلاقی ، وقتی غذا میخوری آخر غذا دیگه ته مانده نون رو نمیخوری ، حلقه ازدواجت رو با نخ روی شکم آویزان کنی خطی میره ، بیشتر شیرینی جات دوسداری 

یکم میگه پسر ولی نمیدونم شاید چون اکثرا همینو گفتن به دلم افتاده

https://s8.uupload.ir/files/img_20230504_094150_482_c4pb.jpg

چندفرسخ‌دیگر‌به‌خوشبختی‌می‌رسید.حالا‌دیگر‌۲۰۰‌ساله‌بود، هرچقدر‌بگوییم‌مردهافلان‌وزن‌ها‌فلان‌وتنهایی‌خوب‌است‌بی‌فایده‌است . اخرش‌قلبت‌برای‌کسی‌می‌زند  شدی‌شدی‌نشدی‌اسمتو‌میزارم‌روی‌پسرم