2777
2789
عنوان

کسی هست جنسیت نینی رو درست حدس بزنه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 699 بازدید | 98 پست
خوش خوراک شدم  افت فشار دارم  اصلا از چیزی بدم نمیاد ولی بیشتر  ترشی‌جات و نمکی&nbs ...

من میگم پسر 

1402/01/15 فهمیدم که یه نفر سوم قراره به خانوادمون اضافه بشه خدایا خودت مراقبش باش ❤ خوش اومدی پسر قشنگ من بردیای من 1402/09/08 😍😍
گرم مراج باید باشی ... چون مراجعه کننده دارم که با تمرین و برنامه غذای تغیر داد

خب از نظر غذایی من دوسه ساله که ازدواج کردم طبع غذام مثل شوهرم شد تند و گرم 

ولی خب بدنم بیشتر گرما دوست داره

طراحی چهره سیاه قلم انجام میدم. اگه دوست داشتید کارامو ببینید تلگرام پیام بدین. سفارش هم قبول میکنم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

درسته شوهرش قوی هست... بعد منظور سردی که میگم .. از نظر همخوابی

ینی از نظر رابطه؟!!!!

ببین من گرمی سردی رو تو این میدونم که مثلا منکه دوس دارم بخاری همش روشن باشه میشم سرمایی 

شوهرم که همش خاموش میکنه میشه گرمایی😂😂

طراحی چهره سیاه قلم انجام میدم. اگه دوست داشتید کارامو ببینید تلگرام پیام بدین. سفارش هم قبول میکنم
ینی از نظر رابطه؟!!!! ببین من گرمی سردی رو تو این میدونم که مثلا منکه دوس دارم بخاری همش روشن باشه ...

مثل ما..دوتاپسرداریم😁

آقاببخش ڪہ سرم گرم زندگیست...دلم براے شما تنگ نمےشود😔😓اللهم صل علے محمدوآل محمد و عجل فرجهم
مثل ما..دوتاپسرداریم😁

خدا حفظشون کنه عزیزم 😁

خلاصه که همیشه جنگه خونه ما

نه عزیزم. از نظر جنسی میگم 

از اون نظر مثل همیم 

فک نکنم سرد باشیم تو اون مورد