نه بهم دست میزنه نه باهام حرف میزه از شش صبح میره سر کار تا 8شب کارشم خیلی خسته کنندست قرار بود جابه جاش کنن که امروز گفتن دیگه اصلا جابه جات نمیکنیم خیلی خستم خیلی احساس کمبود محبت دارم
برای ظهور امام زمان یه صلوات بفرستین...امروز چند صلوات واسه امام زمان فرستادی؟؟
عزیزم برو پیش مشاور بیان کردنش اینجا هیچ کمکی بهت نمیکنه الان همه به همسرت انگل خیانت میزنن درصورتی که همسرت بخاطر کار زیاد فقط خستس مرد مشغله داشته باشه کلا سرد میشه
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
حقیقتا چرا این مدل تاپیکه انقدر زیادن؟ مردا کلی هزینه میکنن عروسی میگیرن مهریه میبرن با کلی د ...
استدلالشون میدونی چیه ماخانواده میخوایم.بچه میخوایم نمیگن پس زن بنده خداچی.اگه به درامد وکاره تومجردی چرا کارکن نبودین که الان سرتون شلوغه.چرعزن گرفتین میرفتین صیغه میکردین والا که زن طفلک اسیرنکنین تواین زندگی هاتون که الان کارکن شدین
ببرش مشاوره من اینقدر داشتم مورد های به مراتب بدتر از این که بوده زن وشوهر ۲سال بوده ا ...
برا سرد مزاجی ریشه یابی نیاز نیست دارو درمانی باید کرد که اونم اکثر مردای سرد مزاج خودشون رو گرم میدونن تمام
لطفا برا شادی روح خواهرم و پدرم با دلهای پاکتون صلوات بفرستید خدا هیچگاه داغ عزیزی رو بهتون نشون نده عمر گرون گذشت نفهمیدم بعضیهایی که روم میخندن صرفا دوستدارانم نیستن دشمنن با سلاح خنده
عزیزم همسرتون خسته ی کاره شما که توخونه حوصله تون سرمیره بیشتر به خودتون برسید موقع که نزدیکه امدنشه به خودت برس لباس قشنگ بپوش ارایش کن خونه رو خوش بو کن هر روز یه دیزاین برا غذا انتخاب کن بلد نیستی سرچ کن توگوگل بزار بیات خونه تو رو ببینه خستگیش در بره بعد ببین خودتم اخرش دلت براش میسوزه میگی برو بخواب دیگه صبح سرکاری😂😅
من پانزده ساله که متاهلم وتجربه کردم این چیزارو حالا هرشب نه چند شب در هفته این کارارو بکن فقط زود تریپ افسردگی نگیر که واقعا مثل سمه که به زندگیت تزریق میکنی پاشو عزیزم زندگیت رو بساز
اونم درمان داره،مگه در موارد حاد ،نیاز به دارو باشه
خب یکی شوهر من سرده میگم بریم دکتر بمن میگه حرف دهنتو بفهم تو سردی یا تو گرمی و زیادی میخای نمیدونم به هرطریق متوسل شدم نیومد دکتر
لطفا برا شادی روح خواهرم و پدرم با دلهای پاکتون صلوات بفرستید خدا هیچگاه داغ عزیزی رو بهتون نشون نده عمر گرون گذشت نفهمیدم بعضیهایی که روم میخندن صرفا دوستدارانم نیستن دشمنن با سلاح خنده
بازشوهرمن که اگه بخودش باشه ماهی یبار باهمیم.بازادعای زن دمم میکنه پرو.که زن دوم بگیرم بهت کمک کنه یکی نیس بگه.تواگه گرمی تایه ماه چرا رابطه نداری.که حرف زن دومم داری به شوخی