2777
2789
عنوان

حلقمو فروختم 🥺🥲💔

| مشاهده متن کامل بحث + 1254 بازدید | 70 پست
ناراحت نشیا ولی مردا همیشه چشمشون به طلای خانمه تا نفروشن هم دست بردار نیستن بابا حالا فکنید خانم ط ...

نه شوهرم هر وقت یکم پول اضافه جمع میکرد می‌گفت بریم برات یه چی طلا بخرم 

ولی اینسری دیگه واقعا پولشو نیاز داشتیم

تو نیاز من بودی :|🖤✨
اخرش کنسله یا نه ؟؟؟

منم دیروز زنگ زدم وزارت صمت مخشونو خوردم اونام گفتن که هفته دیگه ثبت نامه

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
..خدایاشکرت که به آرزوهام رسیدم  به امید بی بی چک مثبت...پس تو کی میای نی نی کوچولو نمیدونی آبجی جونت برات چیا خریده نمیدونی مامانی و بابایی چقدر منتظرتن .خدایا شکرت بالاخره...

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

تو باز میگی فروختی من حلقمو گم کردم😑آخرشم نفهمیدم کجا گم شد هنوز چشممم دنبالشه عاشقش بودم😪

تک تاش بود پشتش ی حلقه ظریف چسبیده بهم.

دیگ جاش یکی دیگ خریدم

بعد برا طلا غصه نخور منم خیلی فروختم ولی بعدا باز خرید شوهرم،اگر قدرشناسه بدون نباختی،بردی!

خدایا برای همه نعمت هایت یک دنیا متشکرم🌹🌹🌹
حیف حیف صد حیف

من حلقه ام رو برای اون فروختم بعد که شوهرم برام طلا خرید آسمون و زمین رو بهم آوردن چنان قشقرقی راه انداختن میگفتن چرا برلت طلا خریده نمیدونید اینا چه گرگهای خبیثی هستن خدا تاابد راهشونو ازمون دور کنه نبینمشون

منم ندارم فروختم به نظر شما هم رینگ خوبه یا نگین دار .سفید خوبه یا زرد

راستش من خودم ساده دوست دارم اگه یه روزی دوباره بخوام بخرم رینگ ساده میخرم

اگه پولشو دارید و ساده هم دوست ندارید میتونید نگین دار اینا هم بخرید اونام قشنگی خودشو داره

مال منم درسته که خیلی تو سلیقم‌ نبود و زیادم خوشگل نبود ولی خب دوسش داشتم 

ایشالا یکی بهترشو میخرین💚

خدایا،قسمت وحکمتت رو بذار برای اونایی که میفهمن.. برای منِ نفهم معجزه کن🌱 مرسی ..بوث بعت☹♥️ خدا یااا شکرت تا ته دنیا شکرت💜💜 شکرت بخاطر معجزه قشنگت❤❤ خودت برام حفظش کن😍🥰 لطفا برای سلامتی تو دلیم یه صلوات مهمونم کن🌺