2777
2789
دوستان خوبم سلام

پسر کوچولوی من دو سال و هفت ماهست .بیست تا شعر حفظه اعداد رو تا ده به فارسی و انگلیسی بلده به کتاب هم خیلی علاقه داره حدود 60 کلمه انگلیسی حفظه پازل رو خیلی زود کامل میکنه سوره توحید و صلوات رو حفظه در ضمن تخیلی هم هست در کنار همه ی اینها هنوز نتونستم از پوشک بگیرمش

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

پسره من دو سالو نه ماهست هنوز حرف نیوفتاده.ولی قول داده هر موقع حرف زد به سه زبانه زنده دنیا صحبت کنه.ههههههههه
هیچ وقت امید را از کسی نگیریم. شاید اون تنها چیزی هست که داشته باشه.
سsسلام دختر من شهریور 3 سالش تموم میشه خیلی با هوشه اما لجبازه وقتی من بخوام چیزی یادش بدم اصلن گوش نمیده خیلی دوست دارم زبان یاد بگیره از من هم اصلن جدا نمیشه که مهد بره یا کلاس زبان چه کار کنم
بچه منم 2 ماه دیگه میشه 3 سالش. از مهمترین مهارت هاش گیم بازی با لپ تاپ هست و در استفاده از موس تسلط خوبی داره- رنگ ها-شعر-قصه گویی-پازل- بازی حافظه(البته من کارت ها رو از سمت شکل هاش میزارم و بهش میگم که شکل های مثل هم رو پیدا کن. شلوارش رو خودش می پوشه و در میاره. کفشش رو خودش میپوشه و در میاره
کلاس های پرورش خلاقیت باشگاه کودک تماشا شروع شد

یکشنبه ها و سه شنبه ها ساعت 6-7 گروه سنی دو تا سه سال
شنبه ها و دوشنبه ها ساعت 5- 6 گروه سنی سه تا پنج سال

22374857 Tamasha Kidsclub
شهرک غرب بلوار فرحزادی خیابان طاهر خانی پلاک ?? برج تماشا باشگاه کودک تماشا
با اجازه مدیر محترم تاپیک از علاقمندان به هنر عکس و عکاسی دعوت می شود که چه با عکس و چه با رای در مسابقه این هفته تاپیک ما شرکت کنند.پیشاپیش از حضور سبز شما سپاسگذاریم....
http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=229152&PageNumber=3

پایان تلخ بهتر از تلخی بی پایان است.
سلام دوستان
من تو خونه خودم کارگاه مادر و کودک دایر کردم
بیشتر برنامه هامون از سری کارهای یونیسف هست
از طریق بازی

اشنایی با طبیعت
اشنایی با مفاهی ریاضی
کتاب سازی و قصه گویی
زنگ تفریح
کار دستی و ...

کارگاه اشپزی و کیک پزی و .. که همه همراه مادر می باشد

مثلا بچه هایی که املا یا ریاضی و یا درس دیگشون ضعیف هست ممکنه در کودکی یک مرحله ایاز رشدشون رو درست نگذروندن مثل اینکه چهار دست و پا نرفتن و یک دفعه راه افتادن
ما از طریق بازی رو همه اینها کار میکنیمممممم

برای ثبت نام تا اخر هفته فرصت دارید

من خودم همه وسایل رو تهیه می کنم......

http://vivigol.blogfa.com/#up ادرس وبلاگ ما

از عزیزان 2 تا سه سال
و 3 تا 4 سال
ثبت نام به عمل می اید
کلاس 2تا سه سال یکشنبه ها و چهار شنبه ها ساعت 10 تا 11
60000تومان
8 جلسه

سلام

دختر من یکسال و نیمشه، کامل حرف میزنه به فارسی و انگلیسی. داریم فرانسه هم کم کم یادش میدیم. ترکی هم یه چیزایی بلغور میکنه...از پوشک گرفتمش، یک ماهی میشه...5 تا سوره قرآن رو از حفظ میخونه. بیشتر شعرهای کودکانه رو تقریبا بلده. دو سه تا کتاب کوچیکش رو از حفظ میخونه...پازل رو در عرض چند ثانیه کنار هم جور میکنه و میچینه. با لگوهاش میتونه خونه و هواپیما و کشتی بسازه...با رنگ انگشتی حسابی بلده نقاشی بکشه. با مداد رنگی و مداد شمعی و ماژیک هم. نقاشی هم خورشید و خونه و گل و عروسک و پیشی میکشه... بلده با کنترل تلوزیون رو روشن کنه و کانال کارتون رو بگیره...کفشش رو خودش در میاره، دارم بستن بندهاش رو هم یادش میدم. ژاکتش رو هم خودش از تنش در میاره. میخوام بالا کشیدن زیپش رو هم کم کم یادش بدم...غذاش رو خودش کامل میخوره، با قاشق و چنگال، حتی سوپ و آش و ماست رو هم خودش میخوره و کثافت کاری هم نمیکنه اصلن، بعدش هم شکر خدا میگه و مامان دستت درد نکنه...شب خودش مسواک میزنه و بوس من و باباشو میده و خودش میره میگیره میخوابه توی تختش...وقتی میریم بیرون چراغ عابر و راهنما رو کاملا بلده و رعایت میکنه. فرق بین اتوبوس و کامیون و خاور رو هم بلده. رنگها رو 8 تاشو بلده با اسمهاشون. اعداد رو هم از یک تا ده و بلعکس میشمره، البته که به فارسی و انگلیسی...حیوانات اهلی و وحشی و آبزی رو از هرکدوم 15 تا بلده. 50 تا میوه رو میشناسه و انگلیسیشون رو هم داره یاد میگیره. دست چپ و راستش رو میشناسه. توی تمیز کردن خونه بهم کمک میکنه...بردیمش کلاس کشف خلاقیت و حسابی استعداد هاش رو کشف کردیم. گفتن اگه همینطوری باهاش کار کنیم یه اعجوبه ای میشه بالاخره. باباش هم داره باهاش شطرنج کار میکنه میخوایم سال دیگه بفرستیمش مسابقات کشوری و سال بعدش هم جهانی!.......بابا جون شما رو به خدا! مادر شدین دیگه مگه نه؟؟؟ دست از این افکار مهلک بردارین! به خدا والا بلا بچه هاتون گناه دارن.
2810