خانوما سلام.
آیدا صالحی هستم. امروز می خوام فروشگاه اینترنتی مدیسه رو بهتون معرفی کنم.
اول درباره اعتبار این فروشگاه براتون بگم، چون خودم واقعا خوشم نمیاد از اینکه این همه فروشگاههای الکی با اسمهای مختلف باز شدهاند که معلوم نیست محصولاتشون الکیه، اصله، چیه؟! فروشگاه مدیسه وابسته به گروه گرامی و برند گلستان هست. گلستان رو که می شناسید؟ حتما چای، برنج، پسته، زعفران و محصولات دیگهاش رو دیدین و تهیه کردین. فروشگاه مدیسه متعلق به همین گروهه و در کنار برندهایی مثل هاتی کارا، توینینگز، پردیس و گل کیس قرار میگیره. علاوه بر این، گروه گرامی واردات خودروهای هیوندای و کیا و جیلی... رو هم انجام میدن.
خوب برگردیم به فروشگاه مدیسه. این فروشگاه یک مجموعه کامل از محصولات مرغوب و خوش کیفیت در زمینه سیسمونی، لباس بچه و اسباب بازیه. البته محصولات مرغوب دیگه هم عرضه می کنه. چرا روی کلمه مرغوب تاکید دارم؟ ایشالا تشریف می برین به سایت
modiseh و خودتون از نزدیک می بینین که ما اونجا بهترین برندهای محصولات مختلف رو برای فروش گذاشتیم. یعنی کالاها همه اصل و ضمانت شده هستند، اغلب کالاها ساخت کشورهای اروپایی و امریکا هستند. خواستم این رو تاکید کنم که ما مثل بقیه فروشگاههای اینترنتی کالای چینی، کالای گرید پایین، کالای کپی و خلاصه هیچ جور کالای نامرغوب نداریم. همه کالاها اصل هستند.
در مدیسه ما تاکید بر احترام فراوان به مشتری داریم و معتقدیم می تونیم برای شما یک تجربه فراموش نشدنی خرید اینترنتی رو ایجاد کنیم. یعنی ما می خوایم برای کسانی که به خرید اینترنتی اعتماد ندارند، یا کسانی که تا حال تجربههای موفقی از خرید اینترنتی نداشتن، کاری کنیم که خودشون بیان اینجا توی همین تاپیک و براتون از مشتری مداری و کیفیت کالاهای ما بنویسند. فقط میتونم اینو بگم که با دیدن توزیعکننده ما خودتون با کیفیت ویژه خدمات ما آشنا میشین.
خوب، نمی خوام حوصله تون رو سر ببرم. همین جا ازتون دعوت می کنم تشریف بیارین به فروشگاه اینترنتی مدیسه دات کام
modiseh و لذت خرید از یک دوست خوش سلیقه رو تجربه کنید. این مژده رو هم بدم که شما با عضویت در خبرنامه سایت میتونید 15% تخفیف روی اولین خریدتون داشته باشید و از تخفیفهای و جوایز آینده هم خبردار بشید. تا آخر مرداد ماه هم تحویل کالا در هر شهری هستید، رایگان هست.
من در همین تاپیک پاسخگوی سوالات شما در زمینه تهیه سیسمونی، انتخاب اسباب بازیهای فکری مناسب و انتخاب لباس بچه هستم.
آیدا
modiseh