خواهر بزرگم ازش متنفررررم و یه مرد گرگ صفت که وارد زندگیم شد خیلی در حقم نامردی کرد ۶ ماه باهام دوست ...
تا وقتی مطمئن نشدی طرف زن داره وارد رابطه نشو
و در پایان...دلم فریاد بود ، در نگاهم اشک ، در گلویم بغض اما بلند تر از همه میخندیدم!! جوکر: من لبخند میزنم که دردامو پنهان کنم و آرزومه یه روز یکی بیاد نگام کنه و بفهمه همه چی دروغه 🙂 ...۱۴۰۳/۳/۱۹🚶درسته شد تجربه ولی نه قلبی موند ، نه حسی ، نه ذوقی!!!!🖤میخواست گریه نکند اما جنازهاش در رودخانهی اتاقش پیدا شد.🙃
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
سلام عزیزان .یک حسینیه در مشهد گروهی رو تشکیل دادن برای ازدواج افراد مجرد.و معرفی موارد ازدواج به همدیگه. اگه هر فرد مجردی رو میشناسید که قصد ازدواج داره،چه آقا و چه خانم.و در هر سن و سالی،میتونید به آیدی زیر در ایتا و سروش پیام بدید ،تا فرم های ثبت نام رو در اختیارشون قرار بدهند.😊@andishehayniko
یه سری خالم همه و دعوت کرد اونا هم بودن.بنده خدا ازصبح تدارک دیده بود و سرپا بود.بعد شام داشت به مامانم میگفت امروز فلان کردم و کمرم درد گرفت و خسته شدم و..یهو همین زنداییم برگشت گفت اره معلومه قیافت خیلی داغونه😶
فکر بستنی تو فریزر نمیزاره بخوابممم.....طفلی هم تنهاست هم سردشه😪😪😌
خدای من.. چندسالشونه زنداییت؟ نمیخام قضاوت کنم اما شاید یه چیزی اتفاق افتاده ک اینجوری شده...
زیر۳۰ساله.هیچ اتفاقی نیفتاده بود طوری که همه اون لحظه ماتمون برد اینو گفت.خاله م بنده خدا هیچی نگفت بهش فقط نگاش کرد.این زنداییم ۱۶سالگی مخ داییم وزد تو عقد کتک کاری حتی داشتن که چرا به خواهرات زنگ میزنی.حق نداری ببینیشون.خاله هامم گفتن اگه زندگیت به مشکل میخوره ما دیگه کاری بهت نداریم.چندسال قطع رابطه بودن.دیگه تو مراسم پدربزرگم رودرو شدن همونم دعوا راه انداخت باز
فکر بستنی تو فریزر نمیزاره بخوابممم.....طفلی هم تنهاست هم سردشه😪😪😌