2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اشکال نداره عزیزم کلا بعضیا تعادل اخلاقی ندارن 

متوجهم سعی داری آرومم کنی، ان شاالله دلت همیشه شاد باشه عزیز مهربون🌹💚

🌿💕من به دنبال تو ، با عقربه ها می چرخم💕🌿                    🌿💕  عشق یعنی گله از حرکت ساعت نکنم💕🌿

چند سال پیش

همسرم از سرکار برمیگشت ، زنگ زد اومدم جلو درو باز کردم

از پله ها اومد بالا دیدم دمپایی پاشه!

گفتم چرا با دمپایی رفتی؟ 

گفت صبح که پاشدم برم سرکار دیدم کفش هام نیست! دزدیده بودنش و اینم دیرش شده بود، وقت نکرده بود بره از انباری کفش دیگه ای برداره با دمپایی رفته بود 😂😂😂

خیلی صحنه ی خنده داری بود 

اون ناراحت بود و من غش کرده بودم از خنده بخاطر تیپ اون روزش! 

🌿💕من به دنبال تو ، با عقربه ها می چرخم💕🌿                    🌿💕  عشق یعنی گله از حرکت ساعت نکنم💕🌿
🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣آخی بیچاره  حالا شوهر من بود نمیرف سرکار🤣🤣

یه بارم به اصرار خونواده م واسش رنگ مو خریدم موهای سفید شقیقه هاشو رنگ کنه، 

وای، 😆😆😆😆😆

موهاش شده بود مثل قیر! بشددددت سیاه!

نرفت سر کار😆😆😆😆😆😆😆عصری رفتم یه رنگ قهوه ای تیره خریدم زدم روش از اون حالت در اومد ولی بازم خوب نبود! 😆😆😆😆😆😆😆همش میرفت جلو آینه و هی نوچ نوچ میکرد!😂😂😂

یه بارم به اصرار خونواده م واسش رنگ مو خریدم موهای سفید شقیقه هاشو رنگ کنه،  وای، 😆😆😆😆😆 ...

آخی یاد مامانم افتادم .بابام بهش گفت بیا یکم از پشت موهامو کوتاه کن بابامم ک کلا ی شخصیت عصبی...تو نگو مامانم بیچاره اشتباهی زده ی ور  پشت سرشو خالی کرده گندش در اومده بود....بعد منکه متوجه شدم از خنده روده بر شده بودم از خنده از چشام آب میومد...

آخی یاد مامانم افتادم .بابام بهش گفت بیا یکم از پشت موهامو کوتاه کن بابامم ک کلا ی شخصیت عصبی...تو ن ...

😂😂😂وای بنده خدا مامانت !