2777
2789
والا خوبع چه اشکالی داره هم دل دوتا ادمو شاد میکنیم هم بخش پولش خوبه ولی درصورتی که واقعا بیمار نشیم ...

ترس برادر مرگه. هیچ چیزی خطرناک تر از ذهن نیست مثبت اندیش باشید خانوم های زیادی اهدا میکنن و من اگر انجام نداده بودم  هرگز  تو نی نی سایت نمیگفتم مگه چی گیر من میاد. از این  تایپیک

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

2804
یه سوال زوجا مارو شناسایی میکنن؟

خیر  اگر به صورت محرمانه بری یه سری اطلاعات ظاهری پرسنل در. پرونده ثبت میکنن مثل رنگ پوست و چشم  و گروه خونی  اگر بخوای خانواده رو ببینی و خودت انتخاب کنی  اونا شمارو میینن

خواهش گلم سوالی بود در خدمتم

والا سوال که خست ولی حس کردم مزاحمت شدم.پولو بعد از اهدا کامل میدن یانه یعد از اینکه خانواده ها تخمک رو خواستن بارو شدن.توی پرونده باید مشخصات هویتی خودمونو بدیم یه وقت لو نمیریم؟ً؟

والا سوال که خست ولی حس کردم مزاحمت شدم.پولو بعد از اهدا کامل میدن یانه یعد از اینکه خانواده ها تخمک ...

نه اطلاعات با کد رهگیری و ریجستری شدس که غیر از  بیمارستان کسی بهش دسترسی ندارند. پول همون روز تخمک کشی به حساب واریز میشع

2809