2777
2789

سلام دوستای گل من بعد مدت ها اومدم.  تا در مورد اهدای تخمک صحبت کنیم.  ما خانوم های متاهل هر ماه تعدای تخمک از دست میدیم و این یه فرایند طبیعی بدن ماست. ما با اهدای تخمک هم یک ثواب اخروی بدست میاریم  و هم مبلغی میانگین ده میلیون 

برای ده تخمک

فرایند ۶ روزه داره تو بهترین بیمارستان ابن سینا  روز شروع عادت ماهانه میرین هم یه چکاب کامل میشین و یه سنو ی واژینال ازتون میشه  و از روز دوم یه سری دارو برای تحریک تخمک گذاری وبعد چند روز یه سنوی دیگه و  اگر تخمک گذاری خوب باشه میری برای پانچر یا تخمک کشی  که یه عمل سرپای  ۳۰ دقیقه ی بدون عوارض 

خانومای گلی که قصد اهدا دارن با شماره من تماس بگیرن برای  رزو وقت در بیمارستان ابن سینا

برخلاف عقیده بسیاری از خانوم ها که میگن این عمل خطرناکی است 

بنده چندین بار انجام دادم و هیچ گونه عوارضی ندیدم .

شماره تماس ۰۹۰۲۷۷۸۱۹۲۴

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

2803

به این آسونیهام نیست عزیزم. میدونی چقد دارو و سونو وآزمایش لازمه. بعدم عمل و مراقبتهای بعدش..و اگرشکم اب بیاره که افتضاح میشه.. درمقابلش ده تومن خیلی ناچیزه.. ولی کار خوبیه اگر کسی بتونه

به این آسونیهام نیست عزیزم. میدونی چقد دارو و سونو وآزمایش لازمه. بعدم عمل و مراقبتهای بعدش..و اگرشک ...

این عوارض  برای بیمارستان های هستن که کار خوب انجام نمیدن و به بافت بدنی آسیب میرسونن   من خودم انجام دادم   که معرفی میکنم وگرنه خودمو مدیون نمیکنم

این عوارض  برای بیمارستان های هستن که کار خوب انجام نمیدن و به بافت بدنی آسیب میرسونن &nb ...

عوارض کلیش رو میگم..بهترین جای دنیاهم بری باید این امپولها رو بزنی و بعد تخمک کشی هم که مراقبت های خودش رو میخواد.ربطی به بیمارستان نداره. ولی درکل میگم کار خوبیه اگر کسی بتونه انجام بده..خیلیا رو دلشاد میکنه

اطلاعاتی که ما اکثراً میگیرم از گوگل  هست حتی یه سرما خوردگی رو به قدری حاد نشون میدن که میگی الانه که بمیرم

اگر عوارضی داشت که ماچیزی به اسم اهدای تخمک نداشتیم و از سمت پزشکان رد میشد و میگفتن به  بدن اهدا کننده  آسیب میرسونه

عوارض کلیش رو میگم..بهترین جای دنیاهم بری باید این امپولها رو بزنی و بعد تخمک کشی هم که مراقبت های خ ...

کسی رو داشتین در اقوام که انجام داده باشه یا این اطلاعات   و از نت گرفتین

2809