2777
2789

لطفا از عوارضش نگین همشو میدونم فقط میخام بدونم کیا با لین روش چاق شدن ؟؟

موندگار بوده؟

نحوه مصرف و چن مدت؟

چقد افزایش وزن؟❤❤❤

ممنون میشم نظر بدین کمکم کنیننن.

نفری یه حمد و سوره میخونم🌈🤍🙏

دارم کاراشو انجام میدم 🕊🤍  خدا بامنه تلاش میکنم و میرسم به جایی که لیاقتشو دارم 🫂💎

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

من سال 85یکی ازدوستام بهم گفت این قرصاروبخورتایکم بدنت پرتربشه یک دگزا بایک سپروهپتادین صبح میخوردم یکی بازشب دیدم یکهوخیلی چاق شدم الان یک سالی هست میخورم یک دگزاوسپروصبح میخورم خیلی هم طبیعی هست نه چاق چاق نه لاغرلاغر.

دوستم قرص دگزا با سیپرو هپتادین میخورد .اول فقط یه خط بود الان تپل و قشنگ شده .الان چندساله برگشت نک ...

عه نمیدونی چند وقت خورد؟

دارم کاراشو انجام میدم 🕊🤍  خدا بامنه تلاش میکنم و میرسم به جایی که لیاقتشو دارم 🫂💎

من سال 85یکی ازدوستام بهم گفت این قرصاروبخورتایکم بدنت پرتربشه یک دگزا بایک سپروهپتادین صبح میخوردم ...

یه ساااال؟

ینی ب وزن ایده الت نرسیدی ک باز میخوری؟؟؟

چن کیلو بودی چن شدی؟

چن سالته و قدت؟

کورتون برای چاقی😑😑😑😑

ینی پف میده؟😐😐لامصب ب پفشم راضی ام 

ینی پف میده؟😐😐لامصب ب پفشم راضی ام 

پف نمیده 

پوکی استخوان میگیری چون جلوی جذب کلسیم رو میگیره 

دیابت میگیری 

قشنگ نابود میشی به ادم مریض هم این دارو هارو در شرایط ناچاری میدن چون خیلی عوارض داره 

یه ساااال؟ ینی ب وزن ایده الت نرسیدی ک باز میخوری؟؟؟ چن کیلو بودی چن شدی؟ چن سالته و قدت؟

وقتی میخورم غذابیشترمیخورم اگه نخورم غذازیادنمیتونم بخورم صورتم لاغربودازوقتی میخورم صورتم پرترشده.زیادنمیخورم روزی یک وعده یابعضی مواقع یادم میره دوروزیکبار.یک سپروبایک دگزا. 60بودم شدم 75قدم 180و40سال ازخداعمرخواستیم فعلاکه داده.

وقتی میخورم غذابیشترمیخورم اگه نخورم غذازیادنمیتونم بخورم صورتم لاغربودازوقتی میخورم صورتم پرترشده.ز ...

واو ۱۵ کیلو خیلی عالیه .انگیزه گرفتم 

فک کنم دوهفته روزی دوبار

اهااااااو .مرسی ک گفتی❤❤❤

دوهفته ای چقد زیاد کرد؟