2777
2789
عنوان

اسامی قشنگ نی نی های 88

| مشاهده متن کامل بحث + 50145 بازدید | 99 پست
پسرگل من 16 مهر به دنیا اومده و اسمش کارن هست
کارن یک نام اصیل ایرانی است به معنی سپهسالار و همچنین در شاهنامه و در زبان پهلوی قارن گفته می شود و نام کوچکترین پسر کاوه آهنگر نیز بوده است .
در لغت نامه دهخدا : (قارن -کارن ) مردی که شمشیر و تیر هر دو داشته باشد - همدم یار - بند کننده چیزی را به چیزی . پیوسته کننده
عکاس

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام
پسرمن 28 مرداد 88 ساعت 8و20دقیق شب بدنیا اومد و دنیایی رو برای ما آورد .
اسمش رو گذاشتم آرش یعنی درخشان و درخشنده . از بچگی دوست داشتم این اسمو .
درونت قلمرویی از آرامش است که می تواند همه نیکبختی هایی که خواهانشان هستی خلق کند (وین دایر)
2805
سلام... من دو تا دختر دارم... سلما متولد 11 بهمن 80... ری را ( به معنی زن زیرک) متولد 26 مهر 1387.... انقدر خدا رو شکر می کنم که این 2 تا نعمت بزرگ رو به من داده....
آرزو دارم دلت از غصه ها خالی بشه سهم تو از زندگی ، یک عمر خوشحالی بشه.....
سلام
من مامان یه پسر خوشگل هشت ماهه هستم .محمد صادق خوشگلم مثل اسمش خیلی ناز و زیباست.من از اسم پیامبر و مشتقات اسم ایشون خیلی خوشم میومد:احمد ـ حامد ـ محمود ـ حمید. ابهت خاصی داره. من تو ماه هفت حاملگی ام محمد رو انتخاب کردم و پدرش هم صادق رو بهش اضافه کرد
سلام
پسر شیطون من 27/7/88 به دنیا اومد من اسمشو رادین گذاشتم به معنی جوانمرد
سلامتی عشق “مادر” که هزار بار دلشو میشکونی ولی وقتی بعد از مدتی صداش میکنی مامان میگه جانم مامان …. !!!
سلام
پسر شیطون من 27/7/88 به دنیا اومد من اسمشو رادین گذاشتم به معنی جوانمرد
سلامتی عشق “مادر” که هزار بار دلشو میشکونی ولی وقتی بعد از مدتی صداش میکنی مامان میگه جانم مامان …. !!!
2810