2777
2789
عنوان

فقط تا ۱۸ سالگی فرزندت وقت داری..:

515 بازدید | 18 پست

🔴فقط تا ۱۸ سالگی فرزندت وقت داری که هفته ای حداقل یکبار ازش معذرت خواهی کنی تا بدونه تنها اون نیست که اشتباه میکنه 

🟠فقط تا ۱۸ سالگی فرزندت وقت داری که اونقدر مسئولیت های مناسب سنش بهش بدید تا زندگی ساختن رو یاد بگیره 

🟡فقط تا ۱۸ سالگی فرزندت وقت داری روزی ۵۰ بار بجا و به موقع بهش بگید "تو خیلی خوبی " 

(نه تو زیبایی ،نه تو باهوشی فقط بگیم تو خیلی خوبی )

🟢فقط تا ۱۸ سالگی فرزندت وقت داری که روزی یکبار بهش بگی " نمیدونم اما جوابش رو پیدا میکنیم "

تا بفهمه ندونستن عیب نیست ،دنبال جواب نرفتن عیبه

❗❗والدین عزیزم ، هرچی انرژی برای تربیت کودکتان داریدتا ۱۸ سالگی بکار ببرید،چون بعد از این سن والدین نمیتونن فرزندشون رو تربیت کنن جامعه تربیتشون میکنه ❌

کاربری واگذار شده...تاپیک هایی از سال ۱۴۰۲ به بعد متعلق به بنده میباشند🌹🌹

بچه از ۶ سالگی وارد جامعه میشه

نه ۱۸‌سالگی

خدارو شکر که لایق دوباره ی مادر شدن شدم😍سلامتی تو راهی مهمتر از جنسیتش بود.💞ولی اینکه خدا هوایم رو داشت هم دخترمو بهم داد هم اکنون پسرمو💞همسرم میشنیه کنار م و میگه میخام پیراهن دکمه دار تنش کنم آستینهاشو بالا بزنم 😍😍غرطیش کنم😃😃خدایا شکرت که همسرم پسر دار شد😍عاشق ذوق تو چشم هاش وقتی از پسرمون حرف میزنه😍😍ولی مدام تاکید میکنه صد تا بچه بیاری هبچکس برام دخترم نمیشه💞برام دعا کنید این دوران بسلامت رد بشه💞😍
بچه از ۶ سالگی وارد جامعه میشه نه ۱۸‌سالگی

بله حرف شما درسته 

ولی از ۱۸ سال به بعد میتونه بدون خانواده زندگی کنه 

دیگا اینجاست که خانواده هیچ نقشی درتربیت نداره 🌹

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

لاااااااایک.بخدا این جمله ی اخرو اونقد ب دورو بریام گفتم که زبونم مو دراورد😑ولی متاسفانه هرچقدرم میگم در جواب فقط همشون میگن بچه ی خودتم میبینیم ببینیم چه گلی به سرش میزنی😂😂😂ینی انتقاد پذیری در حد جلبک🙄😶😂فقط ناراحت میشن هرچی میگی.باز اینجام میگم اگه بچه هاتونو با مهربونی تو خونه درست تربیت نکنید این فرصت طلایی رو از دست میدید و جامعه با خشونت هرچیو ک لازمه بهشون یاد میده😊چون جامعه مثل مادر مهربون و با ملاحظه نیست.

بعد هجده خیلی ادعای بزرگی و غرور دارن.  خصوصا پسرا.  اصلا نمیشه باهاشون حرف زد

قبل از ۱۸ سالگی باید روشون کار کرد 🌹

لاااااااایک.بخدا این جمله ی اخرو اونقد ب دورو بریام گفتم که زبونم مو دراورد😑ولی متاسفانه هرچقدرم می ...

اگر پند خردمندان به شیرینی نیاموزی 

فلک روزی همان پند را به تلخی ات بیاموزد 🌹

دوست عزیز بچه من ۱۱ سالشه متاسفانه خیلی کوتاهی کردم در تربیتش به نظرت امکان جبران هست یا دیر شده؟

بله که هست 

اما دیگه یکم براتون سخته 

چون دوستاش میتونن به راحتی تغییرش بدن 

با مشاور همکاری کنید 🌹