2777
2789
عنوان

سلام گفتن بچه ها

348 بازدید | 14 پست
سلام خانمهای نازنین بچه های شما از چه سنی سلام گفتنو یاد گرفتند پسر سه سال و.پنج ماهه من سرشو میندازن پایین میره تو و همه هی میگن چرا سلام نمیدی چرا دست نمیدی
هر چه زودتر یاد بگیرن بهتره راستش من خیلی حساسم وبچه هایی که سلام میکنن رو خیلی دوست دارم اما اونایی که سرشون پایینه و میرن حتی میری بهشون میگی سلام هیچی نمیگن رو اصلا باهاشون ارتباط برقرار نمیکنم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دخترم شش سالشه همین مشکل باهاش دارم خیلی یادش میدم انگار نه انگار اول صبح بیدار میشه فقط به منو باباش سلام میکنه جایی میریم سرشو میندازه دخترم البته خجول هست و کم حرف
دوستای خوبم  هرکی امضا ببینه یه صلوات بفرسته دعا کنید ب آرزوم برسم ❤
با عروسکهاش وقتی بازی می کنه شما هم برو و از طریق عروسکا بهش سلام کردن رو یاد بده، یا با دوسه تا عروسک یه بازی رو ترتیب بده و خودتم باش وقتی وارد شدی سلام کن عروسکا هم سلام کنن، اینو مشاور به دوستم گفته بود و چند بار تمرین کردن درست شد، اتفاقا الان وقتشه دیگه باید آلان یاد بگیره
زهرا جون اون فامیل 9 سالهء شما دیگه نوبره
من برادر زادم 4 سالشه تقرببا از 3 سالگی به همه سلام میکرد تازه من به داداشم غر میزدم قبلش که چرا یادش نمیدی سلام کنه
البته خب همهء بچه ها عین هم نیستن ولی دیگه وقتی 4 سالشون میشه ترجیحا سلام کردن رو بلد باشن برای خودشون بهتره
خیلی باهاش تمرین کن.سلام گفتن خیلی تو ارتباط دیگران با بچه مهمه.بچه های برادر من از وقتی زبون باز کردن یعنی حدود یک سالگی سلام میکردن.اینم در جواب سوالت گفتم که پرسیدی از چه سنی

دخترم، تو بهترین هدیه خدایی. تو شوق زندگی بهم دادی. تو روزایی که منتظر معجزه بودم، خدا تو رو تو دامنم گذاشت تا با هم شکرش کنیم. دخترم، من و بابایی برای اومدنت ، نگاهات، حرف زدنت، پا گرفتنت، فارغ التحصیل شدنت، و حتی عروس و مامان شدنت لحظه شماری میکنیم.

عزیزم بچه وقتی به یک محل وارد میشه و افراد دیگه رو میبینه انقدر اطلاعات به مغزش یکباره هجوم میاره که انتظار سلام نباید داشته باشی البته بچه ها همه باهم تفاوت دارن اما اکثرا همینطورن تنها کاری ک میتونی بکنی اینه که قبل از ورود بگی الان میریم سلام میکنیم دست میدیم و ......هربار یاداوری کنی بدون اینکه اصرار داشته باشی
2810