2777
2789
عنوان

بیایید یه لحظع دخترا

271 بازدید | 30 پست

امروز تو اتاق شوهرم داشت به صورتش کرم میزد منم کنارش بودم برگشتم نگاه باسنم کردم گفتم چقد باسن قشنگی دارم. واقعانم باسنم قشنگه رو به بالا روفرم  برگشت گفت ن خوب نیست چیه مثل خربزه زن باید باسنش گرد و خوشگل باشه بغضم گرفت از حرفش ولی به روش نیاوردم حالا خیلی این حرفش رو دلم سنگینی میکنه چجور بهش بگم از این حرفش دلخورم 

.... 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بنظرم شوخی گفته چون شما از خودت تعریف کردی خواسته زیاد خودتو بالا نبینی😂

■میگفت تو زندان وقتی میخوان بگن  فلانی خیلی خوبه    میگن میشه باهاش ابد کشید...                                                                 با یکی وارد رابطه بشید                                                          که مطمئن باشد "میشه باهاش ابد کشید"

اصلا یه حالی شدم کم مونده بود گریم بگیره😭

واقعا حرفش زشت بوده .من اول از همه همون جا فحشش میدادم بعدم میگفتم تو کجا باسن بقیه رو دیدی و کلا دیگ باهاش حرف نمیزدم .ولی شما اینکارو نکن دیگ نگفتی بهش با سیاست رفتار کن ی جور ک بدون اینکه چیزی بگی خودش بیاد عذرخواهی 

#انسانیت
واقعا حرفش زشت بوده .من اول از همه همون جا فحشش میدادم بعدم میگفتم تو کجا باسن بقیه رو دیدی و کلا دی ...

اصلا از اونجور ادما نیست بفهمه ناراحتم هیچکاری نمیکنه بی بخار 😢

.... 
ن جدی گفت اخه 😭اصلا دلم شکست من هیچوقت از بدن اون بد نگفتم 😭

پس از این به بعد تو هم بگو 

■میگفت تو زندان وقتی میخوان بگن  فلانی خیلی خوبه    میگن میشه باهاش ابد کشید...                                                                 با یکی وارد رابطه بشید                                                          که مطمئن باشد "میشه باهاش ابد کشید"