بنظرم یکی از آپشن ها و مزیت های مجردی اینه که وقتی از بعضی فامیل ها و اطرافیان خوشت نمیاد، وقتی میان خونه ی شما یه سلام و احوالپرسی میکنی بعدش میای داخل اتاقت میشینی، یا وقتی خانواده میرن مهمونی خونه ی کسی می تونی نری ولی تو متاهلی مهمون میاد تو رو ببینه، نمیشه تو اتاق خودت رو حبس کنی یا خونه ی کسی که ازش خوشت نمیاد نری😂😂
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
اره البته بستگی داره مثلا دوستای مامانم که سنشون بالا بود میومدن خونمون من بحث رو باهاشون میبردم رومسائلی که خودم دوست داشتم بعد میدیم نه انگار چیزی بارشونه 😁
بعدا همیشه از همنشینی با سن بالاها استقبال کردم و خودم جهت دادم و دیدم چقدر میشه ازشون یادگرفت فهمیدم دوتا پیرهن بیشتر پاره کردن یعنی چی ، تجربه خیلی مهمه
اونا که خانواده خودمونن 😂 من در حالن کلی گفتم که رفت و امد ها بعد تاهل گزینشی میشه مخصوصا تو نسل جدید بیشتر اهل تفریح و مسافرتن تا رفت و امد با فامیل اما حتی اگرم اجباری هست مثل مادرشوهر و... کمتره به نسبت مجردی و میشه با کمی سیاست و مشخص کردن حدود و مرزها ار تنش کاملا دور باشه