بنظرم یکی از آپشن ها و مزیت های مجردی اینه که وقتی از بعضی فامیل ها و اطرافیان خوشت نمیاد، وقتی میان خونه ی شما یه سلام و احوالپرسی میکنی بعدش میای داخل اتاقت میشینی، یا وقتی خانواده میرن مهمونی خونه ی کسی می تونی نری ولی تو متاهلی مهمون میاد تو رو ببینه، نمیشه تو اتاق خودت رو حبس کنی یا خونه ی کسی که ازش خوشت نمیاد نری😂😂
ولی چند وقت پیش یه جوکی می خوندم میگفت هر جا عید دیدنی میرید بیشتر از نیم ساعت اونجا نمی مونید شاید یکی تو اتاق داره از جیش یا گرسنگی می میره
مدیر عامل کارخونه تولید رشته تحصیلی هستم😎😎😎 (این بخش امضام فان است) من همون دختریم که قول دادم برای هدفام هر روز بجنگم محکم که تا حدی هم موفق شدم امیدوارم بقیه راه هم درست برم 🧡🧡🧡هر چه تیر زدی زخم نشد جوانه شد 🌱🌱🌱 با افتخار یه نویسنده ام😌 (و عاشق شغلمم هستم😎) یکی از اهداف امسالم چاپ کتابم کار های ادیت هم انجام میدم گاهی آقایون درخواست قبول نمی کنم (راستی سال تولدم رو تو امضام به شوخی نوشتم ولی متولد ۲۹آبانم ) زندگی یادم داد ذات هیچ آدمی بد نیست!):
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.