2777
2789
عنوان

سفید شدم عین بلور بیایین یادتون بدم

| مشاهده متن کامل بحث + 68993 بازدید | 52 پست

پن قبلا برای صورتم استفاده میکردم درسته دقیقا بعد از شست شو صورت با ابنکه سفید هیتم همسرم میگفت چقدر سفیدتری شدی،

پـروردگــارا !بر دلم آرامشی فرو ریز،کـه هـر آنچه مرابه درد می آورد را نادیده بگیرم 🤍

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

با عکس لینکی قبل و بعد ثابت کن

😐🤣عزیزم میخوای عکس لای روناشو براتون بزاره واقعا؟

اگه شک دارید خب جدی نگیرید بی تفاوت بگذرید...

منم یه صابون این شکلی بود استفاده میکردم بعد از هربار حموم سفید تر میشدم...

تهش پام خورد به لیوان نیمه پرش ریخت به من درخواست ندید حوصله ندارم میزنم جرواجرتون میکنما     

من برای یه قسمت بدنم که لک آورده بود رفتم اسید تراپی 

خیلی روشن شد

ولی خب برای بعضیا نتیجه عکس میده و بدتر تیره میشه

لعنتی گرونم بود ۳ جلسه بیشتر نتونستم برم

میشه لطفا یه صلوات برای سلامتی پدر و مادرم بفرستین🙏🌹❤️|||چنگیزخان نتوانست بخارا را تسخیر کند نامه ای نوشت که هرکس با ما باشد در امان است !اهل بخارا دو گروه شدند ، یک گروه مقاومت کردند و گروه دیگر با او همراه شدندچنگیزخان به آن ها نوشت: باهمشهریان مخالف بجنگید ، و هر چه غنیمت به‌دست آوردید، از آن شما باشد و حاکمیت شهر را نیز ایشان پذیرفتند و آتش جنگ بین این دو گروه مسلمان شعله‌ور شد...و در نهایت، گروه مزدوران چنگیز خان پیروز شدنداما شکست بزرگ آن بود که او دستور داد گروه پیروز خلع سلاح و سربریده شوند!چنگیز گفته‌ی مشهورش را گفت: اگر اینان وفا می‌داشتند، به خاطر ما بیگانگان به برادرانشان خیانت نمی‌کردند! این عاقبت خود فروشان است.الكامل في التاريخ/ عزالدین بن اثیر/
بیشتر ببینید
😐🤣عزیزم میخوای عکس لای روناشو براتون بزاره واقعا؟ اگه شک دارید خب جدی نگیرید بی تفاوت بگذرید... ...

هنوزم سفیدی؟

یه جمله واسه خود چند سال بعدت:"دارم سخت تلاش میکنم تا تو خوشحال باشی….”💎

من تا جایی که میدونم و تجربه کردم میگن اصلا نباید صورتو با صابون شست با ژله  شست و شو باید شست عزیزم

هیچ زمانی واسه همیشه موندگار نیست چه غم باشه چه شادی گذراست پس بیا خودمونو درگیر نکنیم😊
😐🤣عزیزم میخوای عکس لای روناشو براتون بزاره واقعا؟ اگه شک دارید خب جدی نگیرید بی تفاوت بگذرید... ...

ن آخه میگه صورتمم میزنم

هر چیز که مال تو باشد خوب است، حتی اگر جای خالی «تو» باشد، آخر جای خالی توی دل مثل سوراخ توی دیوار نیست که با یک مُشت کاهگل پر شود. هزار نفر هم بروند و بیایند آن دل دیگر هیچ‌وقت دل نمی‌شود.
بیشتر ببینید