چرا پای دخترم چرا خوب نمیشه پاییز عمل کرده پاشو (تو استخون پاش کیست خونی بود ) چند روزه همش گریه میکنه پام درد میکنه
میدونم الان میگید ببرش پیش دکترش میشه نگید جیگر منو بیشتر خون نکنید !!
تو رو امام حسین فقط دعا کنید بچم شفا پیدا کنه
خدایا به علی کمکم کن خدایا میدونم برات بنده خوبی نیستم ولی تو همه امید و پشت و پناه منی خدایا به علی به فاطمه به حسن و حسین دستامو بگیر ای همه امید من تو دنیا منو نا امید نکن.
درر میکرد ولی الان چند ماهی بود ساعت های طولانی چند روز پشت هم درد نمیکرد
خدایا به علی کمکم کن خدایا میدونم برات بنده خوبی نیستم ولی تو همه امید و پشت و پناه منی خدایا به علی به فاطمه به حسن و حسین دستامو بگیر ای همه امید من تو دنیا منو نا امید نکن.
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
براش آیت الکرسی میخونم انشاءالله هیچ مادری بیماری بچه شو نبینه
مرسی عزیزم به خدا کم اوردم 🥲