2777
2789
وای الان گریه میکنم 😔😔😔دخترم حرف نمیزنه . تازه عصبی هم هست موهاشو گاهی میکشخ

عزیز دلم نگران نباش شاید حساس شدی انشالله به حق فاطمه زهرا چیزی نیست گفتی نگرانی گفتم ببر یه متخصص نگاهش کنه خیلی از بچه ها بازیگوش سربه هوا هستن بعد یه مدت همچین با عقل میشن

عزیز دلم نگران نباش شاید حساس شدی انشالله به حق فاطمه زهرا چیزی نیست گفتی نگرانی گفتم ببر یه متخصص ن ...

انشالله مرسی گلم . 😔خداکنه چیزیش نباشه پون من تامل ندارم میمیرم

دخترم نفسم ،   محمد عشق مامان پس کی میای                        .غمت داغونم کرد الان باید تولد یه سالگیتو میگرفتم الهی ک بمیرمممم واسه هرشب اشک ریختنام برات .اگه صدتا بچه دیگه بیارم تو رو فراموش نمیکنمممم ...خدایا امتحان بسته دیگه حقمو بده تا کی انتظارر ،،

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

وای نگو ما تو اقوام داریم ارثیه کاملا بچه هاشونم مبتلان

مبتلا اشتباهه گلم چون اوتیسم بیماری نیست نقصه

🌈خود را ضعیف و کم ندان تنها در این عالم ندان ، تو شاهکار خالقی تحقیر را باور نکن ، خالق تو را شاد افرید ازاد ازاد افرید ، پرواز کن تا ارزو زنجیر را باور نکن ، ما از خودی زخم میخوریم بند نفس یک تارموست ، تو از جنس ما نیستی یک شب به فقرم سر بزن ، مظلوم گر گشنه بوَد تیری خورد بر قلب من .👼
اخه اینا عقب مونده نبودن ک نفهمن کلا خل چل باشن فقط تو روابط اجتماعی کلا تعطیل هستن از لحاظ عقلی نمی ...

چه جالب پسرمم تشخیص اسپر گر دادند ولی حرف زدنش خوبه، فقط بیشتر دوست داره با بزرگسالا ارتباط بگیره و خپب هم ارتباط میگیره باهاشون. از تنوع خوشش میاد اجتماعی نیست وبرای بیرون رفتن علاقه ای نشون نمیده ولی بعد که بره هم خوشش میاد. دیر زبون باز کرد ولی زود راه رفت پرخاشگره و کلیشه داره ولی بشدت احساست رو میفهمه و واکنش نشون میده. ارتباط چشمی داره. فقط گیج میزنه و تمرکز اصلن نداره. بشدت بهم وابسته س با اینکه ۸سالشه. هایپر سنس هست و از نخون گرفتن و مو کوتاه کردن میترسه. بنظرتون اسپرگره؟ 

ما زنده به آنیم که آرام نگیریم🌺موجیم که آسودگی ما عدم ماست�🤍💙🧡🌀ترسهات رو بترسون قبل از اینکه اون تو رو بترسونه💣🫵🏻
طیف واسه هرکس یه جور 

بله درسته بعضیاشونو حتی متوجه هم نمیشی 

🌈خود را ضعیف و کم ندان تنها در این عالم ندان ، تو شاهکار خالقی تحقیر را باور نکن ، خالق تو را شاد افرید ازاد ازاد افرید ، پرواز کن تا ارزو زنجیر را باور نکن ، ما از خودی زخم میخوریم بند نفس یک تارموست ، تو از جنس ما نیستی یک شب به فقرم سر بزن ، مظلوم گر گشنه بوَد تیری خورد بر قلب من .👼
بچه هات دوقلو هستن پروفایل گذاشتی

ن ارزو دوقلوه دارم اینا خیالی ان 

دخترم نفسم ،   محمد عشق مامان پس کی میای                        .غمت داغونم کرد الان باید تولد یه سالگیتو میگرفتم الهی ک بمیرمممم واسه هرشب اشک ریختنام برات .اگه صدتا بچه دیگه بیارم تو رو فراموش نمیکنمممم ...خدایا امتحان بسته دیگه حقمو بده تا کی انتظارر ،،
چه جالب پسرمم تشخیص اسپر گر دادند ولی حرف زدنش خوبه، فقط بیشتر دوست داره با بزرگسالا ارتباط بگیره و ...

والا این از من سالمتره نگران نباش اسپرگر ها خیلی میگن باهوش هستن حتی خیلی از دانشمندان هم اسپرگر دارن انشالله باعث افتخارت بشه 

چه جالب پسرمم تشخیص اسپر گر دادند ولی حرف زدنش خوبه، فقط بیشتر دوست داره با بزرگسالا ارتباط بگیره و ...

نمی‌دونم بحرحال اسپرگر میدونید ک خفیف تره نسبت ب اتیسم درکش از زندگی اجتماعی اگه خیلی پایینه احتمالا بله اسپرگره

https://abzarek.ir/service-p/msg/1189170
والا این از من سالمتره نگران نباش اسپرگر ها خیلی میگن باهوش هستن حتی خیلی از دانشمندان هم اسپرگر دار ...

اینکه ارتباط با همسن و سالهاش نمیگیره ولی با بزرگا خوب ارتباط میگیره یعنی ارتباطاتش ضعیفه؟ 

ما زنده به آنیم که آرام نگیریم🌺موجیم که آسودگی ما عدم ماست�🤍💙🧡🌀ترسهات رو بترسون قبل از اینکه اون تو رو بترسونه💣🫵🏻
نمی‌دونم بحرحال اسپرگر میدونید ک خفیف تره نسبت ب اتیسم درکش از زندگی اجتماعی اگه خیلی پایینه احتمالا ...

اسپرگرها در اینده چطور میشن؟ زندگی عادی ای خواهند داشت؟ 

اسپرگرها در اینده چطور میشن؟ زندگی عادی ای خواهند داشت؟ 

چون عملکرد مغزشون متفاوته صد درصد عادی نمیشن ...البته از یه سنی ب بعد بستگی ب خودشون داره اما کلا متفاوتن ...متفاوت بودنم ی حس بده 

https://abzarek.ir/service-p/msg/1189170