2777
2789
عنوان

تعبیر خواب

510 بازدید | 19 پست

سلام۔

خانما کسی اینجا تعبیر خواب بلده؟؟

دیشب خواب دیدم همسرم که چند ماهه فوت شده به خوابم اومد۔تو بیمارستان بودیم و لباس بیمارستان تنش بود۔بهم گفت انقدر اب هویچ دلم میخواد۔منم بهش گفتم دو هفته هم صبر کن تا خوب بشی بعد برات درست میکنم۔

وقتی قبلا بیمارستان بود به خاطر شیمی درمانی دکار خوردن ابمیوه رو ممنوع کرده بود و اون مدت که بستری بود فقط موز و پرتقال میخورد۔

از صبح که بیدار شدم فکرم در گیره هیچ جایی هم تعبیر مناسبی ننوشته برای این مورد۔

اگه کسی اطلاع داره ممنون میشم جواب بده۔خدا خیرتون بده۔از وقتی همسرم فوت شده تنها دلخوشی من همین خوابهاست

بزرگترین ازمون ایمان زمانیست که انچه میخواهید رابدست نمی اورید .با این حال قادرید بگویید     خدایا شکرت  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چندتایی آبمیوه واسش خیرات کن تعبیر خاصی نداره یوقتایی مرده ها چشمشون به خیرات آدمای این دنباست میان ...

هر هفته خیرات میدم براش۔یا پول میدم بیرون یا خوراکی میبرم سر مزار

بزرگترین ازمون ایمان زمانیست که انچه میخواهید رابدست نمی اورید .با این حال قادرید بگویید     خدایا شکرت  

خدا رحمتش کنه تعبیرشو نمی‌دونم دقیق ولی میتونی آب هویج خیرات کنی میگن چیزی که مرده دوس داره رو خیرات کنی بیشتر خوشحال میشه 

خداوند بهتون صبر بده براش صلوات فرستادم

پسرام نفسام   خدایا خودت مواظبشون باش  عضویتمو بیخیال کاربری قدیمی ام قبلی ترکید  
خدا رحمتش کنه تعبیرشو نمی‌دونم دقیق ولی میتونی آب هویج خیرات کنی میگن چیزی که مرده دوس داره رو خیرات ...

ممنونم از لطف شما۔

اره منم همین فکرو میکنم۔

انشالله که خیره۔

دو روز قبل به خوابم اومد یه چیزی ازم خواست که نداشتیم بعد از ظهر اون شب همون چیز با همون شرایط که گفته بود برامون اومد اصلا انتظارش رو نداشتم اما انگار همسرم اومده بود خبر بده بهم

اینسری چندتا آبمیوه ببر واسش  چون زیاد تو فکرشی عزیزم این خوابا رو میبینی درکت میکنم

اره اونکه هست۔

اما رویای صادقه زیاد میبینم۔قبل فوتش هم خواب دیدم عموی خودم و مادر بزرگن اومدن خونمون و همسرم رو بردن با خودشون۔اون زمان حتی از بیماری همسرم هم خبر نداشتیم۔بعد دوماه فهمیدیم همسرم سرطان داره ک در حین درمان فوت شدن

ی نفرو دوست دارم حسش بهم چیه؟دوسم داره؟

دوست عزیز حس ششم یه حسه ممکنه درست باشه و ممکنه غلط۔

من این روزها خیلی شرایط نرمالی برای باز بودن چاکراه هام ندارم هم عصبی هستم و هم ناراحت۔

انشالله با بهبودی این شرایط حسم هم برمیگرده و میتونم جوابتون رو بدم ولی امروز شرمنده ام۔

میبخشی۔

ولی برای عشق هیچ حد و مرزی نیست۔همسرم فوت شده اما من هر شب خوابش رو میبینم و تو خواب از بودن باهاش لذت میبرم۔

شماهم بدون اگه عشقتون واقعی باشه خودش راه رو هموار میکنه۔

موفق و شاد باشی دوست عزیز

2810