2777
2789
عنوان

دخترم فقط 🤣

331 بازدید | 11 پست

یه چیزا یاد گرفته یعنی ادم ممیره از خنده از دستش دوسالشه همه چی بلده .چون حامله ام بهش گفتم ابجی تو شکم مامانه از اون موقع تا شیکمش درد میکنه  دستشو میزاره رو شیکم خودش میگه مامان ابجی درد به شکم خودشم میگه ابجی بعد چند بار دلدر بوده رفتم روغن مالیدم شکمشو یا دارو دادم خورده الان خودش میره میاره میگه ابجی درد روغن بزن شکممو 😅

دیروز دم گربه رو گرفته جای داییش بلند بلند برا داییش توضیح میده که این کوی میو میو عه 🤣یعنی باسنشو میگفت نمیدونم از کجا یاد گرفته این کلمه رو 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ننه 😍 

منم بچه بودم ، لباسمو میزدم بالا به عروسکام شیر میدادم مثلا 🤣🤦🏻‍♀️

ما را حوصله‌ی خریدن نقاب نبود؛ خوشا آنان که خریدند و عزیزند 🩵باشد که از نورمان جهانی روشن شود ✨💎 درخواست ندین⛔
ننه 😍  منم بچه بودم ، لباسمو میزدم بالا به عروسکام شیر میدادم مثلا 🤣🤦🏻‍♀️

این شیر بهشون میده که هیچ میره لیوان میاره میگه مامان جیجیتو فشار بده شیر بریز تو لیوان ببرم برا نینیهام 🤦‍♀️

این شیر بهشون میده که هیچ میره لیوان میاره میگه مامان جیجیتو فشار بده شیر بریز تو لیوان ببرم برا نین ...

وااای 😂😂

ما را حوصله‌ی خریدن نقاب نبود؛ خوشا آنان که خریدند و عزیزند 🩵باشد که از نورمان جهانی روشن شود ✨💎 درخواست ندین⛔

وای تورو خدا فشارش بدههههههههه گازش بگیییییرررر😍😂😂😂😍😍😍😍😂😍🥰🥰😍😍😂 

فقط حرکت دس گرفتن رو شکمش😂😂😂

پسرم؛ بزرگ مردِ کوچکِ من...تو بهترین هدیه خدا و زیباترین ثمره ی عشق مایی، من و بابایی بی صبرانه منتظرِ گرفتن دستای کوچولوتیم👨‍👩‍👧 خدایا بزرگترین سرمایه های زندگیم؛ همسرم و کوچولومون رو همیشه به تو میسپارم مواظب عزیزترینام باش❤🥰
وای تورو خدا فشارش بدههههههههه گازش بگیییییرررر😍😂😂😂😍😍😍😍😂😍🥰🥰😍😍😂  فقط حرکت دس گرف ...

خودم کوچیک بودم به مامانم میگفتم تو شکمم نینیه الان اندازه نخوده بزرگ بشم اونم بزرگ میشه دنیا میاد 🤣